piatok 17. apríla 2015

Toto ma dostalo - Gosh Giant Blush

Ahoj, kočky!

Už minulý týždeň som naznačovala, že sa ku mne dostala lícenka, ktorá útočí rafinovanou miníciou na moju lícenkovú zbierku. Do boja sa pustila odhodlane, odvtedy som inú farbu na líčka nepoužila, dokonca bola mojou jedinou spoločníčkou na päťdňovom výlete v zahraničí. To bolo veľké privilégium, ktoré svedčí o jej kvalitách.

GOSH, GIANT BLUSH, 04 PASSION


Uvažujem, ako dlho som chcela podobnú lícenku vyskúšať. Tyčinkovú - praktickú, vhodnú na cestovanie, no krásnu a prirodzenú. Je to už dlhšie, čo ma takýto produkt lákal, ale vždy som sa bála krémovej konzistencie (používam aj krémové lícenky, no nie tak často). Možnosť vyskúšať Giant Blush od Gosh mi teda padla vhod.


Obdržala som nádherný odtieň. 04 Passion je zmesou ružovo-koralových tónov pekne ukočírovaných v neutrálnom základe, čo z lícenky robí "parťáka" na každodenné nosenie. Z obrázkov na vás žmurká trocha sýtejšia farba, preto si ju predstavte akoby zahalenú do neutrálneho závoja.


Pútačom je určite aj balenie, ktoré je jednoduché, praktické a pekné. Žiadne čačky, žiadne zbytočné ozdoby, len matný čierny plast na tele a vrchnáku a lesklá spodná časť vúsuvnej skrutky vo farbe lícenky na spodku obalu. Balenie je podobné ako pri obľúbených vysúvacích rúžoch v maxi ceruzkách, akurát toto je kratšie a tučnejšie. Plast celkovo pôsobí dosť pevne a stabilne, vysúvanie ide bez problémov, vrchnáčik sa nezosúva a pekne prilieha. Nič sa nepoškodilo ani pri cestovaní, preto verím, že to tak aj zostane.


Z jednej strany je na obale bielou farbou vytlačený názov produktu, na druhej strane sú informácie o odtieni, hmotnosti, dobe spotrebovania a krajine, kde bol produkt vyrobený. Farba sa zrejme rýchlo nezotrie, ale skúšala som na nej trocha "násilia" a zistila som, že častým chytaním sa do istej miery zmaže.


K dispozícii sú len tri odtiene, no mali by uspokojiť každý typ. Tentokrát som nemala možnosť nafotiť vám svatche všetkých troch farieb a na ilustračnom obrázku sú trocha skreslené. Treba si ich predsaviť omnoho prirodzenejšie, jemnejšie.

02 Shy, 04 Passion, 06 Pink Grapefruit

Nasledujúce obrázky celkom verne zobrazujú odtieň 04 Passion. Swatch na ruke dokonca umožňuje vidieť textúru a finiš tyčinky. Textúra je krémová s púdrovým finišom a jemným rozjasňujúcim efektom. Ten ani neviem správne opísať, ale najviac sa mu hodí prívlastok saténový. Každopádne je to krásny jarný rozjasňujúci efekt. Majiteľky mastnej pleti tiež nemusia mať strach, táto lícenka vám žiadnu šarapatu nenarobí. A určite sa netreba báť, že by na makeupe fľakovatela. Práve vďaka saténovému finišu nie je problém naniesť ju na tekutý makeup, na púder, na minerálny makeup, ani na nahú pleť. Výsledok bude vždy krásny.
Chcete ďalšie výhody? Giant Blush je bez parfumácie a parabénov.


Nanášanie lícenky je jednoduché a rýchle. Stačí trocha tyčinkou poťupkať líčka a rozotrieť prstami, prípadne štetcom. Ja som si obľúbila rozotretie štetcom, dokonca som si našla techniku, vďaka ktorej farbu na líčka rozotriem ešte prirodzenejšie: na jabĺčko líc nanesiem potrebné množstvo farby, štetec priložím na najvyšší bod líca a jemne farbu potiahnem šikmo dole k sánke, následne smer otočím a štetec ťahám šikmo hore k spánku (nakreslím akoby pretiahnuté véčko). Výsledok je podľa mňa prirodzený, líčka vyzerajú sviežo a páči sa mi, že nevidieť žiadne prechody. Vyzerá to inak ako farba nanesená len v jednom smere.


Jááj, aká som z tej farby natešená!



Spoločnosť Gosh v spolupráci s FAnn parfumériou majú pre nás každý mesiac novú akčnú ponuku. V apríli je to 20 %-tná zľava na tieto nádherné lícenky, ktoré vám ja môžem len odporučiť.


Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Krásna farba, veľmi sa ti podľa mňa hodí. :)
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Krásne ti to pristane, veľmi prirodzená farbička :) Určite to máš krajšie ako tá blondínka na promo obrázku, to je na mňa trošku moc :))

    Katka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ani mne sa to na tej kočke nepáči :( Našťastie je lícenka super, nielen odtieňom, ale aj kvalitou.

      Odstrániť
  3. Originálna reklama sa Gosh teda veľmi nevydarila :D Ja by som niečo podobné vo svojej kozmetickej taštičke celkom privítala. Koľkokrát mi skončí rúž na lícach miesto lícenky. Akosi lepšie viem ovládať krémové produkty na svojej tvári než púdrové...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež si myslím...
      Obdivujem kočky, čo vedia lepšie narábať s krémovými lícenkami :) Mne to vlastne s nimi tiež celkom ide, ale niekedy sa neovládnem a rozotieram až tak, že si zničím makeup :D

      Odstrániť
  4. Naozaj krásny odtieň, perfektne ti sedí. Mám doma jednu takúto lícenku v tyčinke len od Makeup Revolution, no je matná a to sa mi moc nepozdáva...Určite pozriem túto Gosh a je aj za dobrú cenu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Finiš tejto lícenky je naozaj krásny, najviac ho asi vystihuje slovo "saténový". Ale žiadne šialené odlesky ako na modelke-blondínke nehrozia ;)

      Odstrániť
  5. Krásne ti ten odtieň sadol! Ja som z nej tiež nadšená a a odkedy ju mám tak ju používam skoro stále :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi veľmi sa mi páči, som nadmieru spokojná a začínam mať pocit, že do leta je po nej ;)

      Odstrániť