nedeľa 30. novembra 2014

Líčenie: Jesenná melanchólia

Ahoj, kočky!

Každý líčiaci článok je pre mňa malou oslavou. Najradšej by som vám líčenia pripravovala každý jedeň deň, no momentálne to nejde. Preto sa aspoň snažím každú svoju novú "maľovačku" predstaviť spôsobom, ako ju nosím ja. Dnes na rad prichádza duo tieňov, ktoré som si priniesla z nedávnej dovolenky. V ponuke mali asi 6 odtieňov žiarivých tieňov, ktoré mi nápadne pripomínali všetkými milované Milani Bella. Nedalo sa odolať a chcela som si ich vziať všetky. Odradila ma však cena 5 eur za kus. Nie je to veľa, jasné, ale na niečo, čo bolo len tak v supermarkete, čo nepoznám a čo vlastne ani nepotrebujem, to bolo dosť.


Recenziu na tiene vám tentokrát neponúknem. Môžem vám o nich povedať len toľko, že sú pekné, celkom slušne pigmentované a najlepšie sa nanášajú prstom. V ponuke mali aj nádherný fialový, smaragdovozelený a temný modrý, no ja som si vybrala tie najuniverzálnejšie, čo chvíľamu ľutujem. Zato ich však unosím.  Viac ako maruľový (ktorý môže byť pekný na jar a v lete) sa mi páči ten zaujímavý kaki odieň a nemám problém dať si ho na bežný deň. Dokonca aj spolu pôsobia harmonicky.



Pri líčení som sa chcela vyhnúť príliš ostrému kontrastu fariem, preto som si zvolila tmavší neutrálny podklad - Color Tattoo v odtieni Permanent Taupe. Keď som naň prstom naniesla tiene, dostali hlbší tón, ale aj tak si zachovali svoju prirodzenú farbu. Do vnútorného kútika som teda naniesla trocha broskyňového tieňa, zvyšok viečka dostal kaki odtieň. Blendovacím štetcom som oba odtiene rozmazala pozdĺž nadočnicového oblúka, čím na povrch preniklo viac podkladového Color Tattoo. Priestor pod obočím som len jemnúčo zosvetlila neutrálnym béžovým matným tieňom.
Pozdĺž horných rias som spravila tenkú linku svojou momentálnou favoritkou od YSL, ktorá je nanesená len od stredu viečka, zato som jej dopriala pekný chvostík. Vrstva riasenky a je to.
Vôbec si nepamätám, aký rúž som použila na pery, mám pocit, že znova Rouge Voluptné s transparentným leskom, ale mohlo to byť aj niečo iné. Tak či tak, sladká ružová pusa sa mi k tomuto romanticko-melancholickému líčeniu hodila.





Pekný deň!

16 komentárov:

  1. Odpovede
    1. biela mačka, ešte stále je jeseň. astronomicky zima začína 21.12.

      Odstrániť
    2. Jesenná melanchólia v jeseni. Pokiaľ viem, ešte skoro mesiac tu s nami bude :D

      Odstrániť
  2. noooo, po pravde keby som ich videl len tak v regáli, tak by ma veru nezaujali....ale na viečku vyzerajú úplne inak, akoby si si nejaké iné odtiene dala :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mňa tiež najskôr zaujali práve tie iné, výraznejšie odtiene. Priam som poskočila radosťou, že som našla "sestričky" tieňov Bella od Milani. Z praktických dôvodov som siahla po týchto dvoch farbách, ale máš pravdu, že v líčení vyzerajú trocha inak. To kvôli tomu taupe podkladu, ten ich trocha "uzemnil" :)

      Odstrániť
  3. vsetko krásne..:)) a veeeelmi sa mi paci ako krasne sa teraz licis a vsetko tahas smerom hore..uzasne ta to osviezilo ! :) celkovo to posobi lahodne a zladene :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) To preto, že som si nechala poradiť od takých super šikovných kočiek, Majka, Miška ;)
      Moje smutné očká potrebujú "otvoriť" a hoci som si to vždy uvedomovala, často ma to ťahalo líčiť sa "dookrúhla" :D

      Odstrániť
  4. Opět velmi hezké, líbí se mi i linky:) Stíny vypadají pěkně, ale mám jich mooc, tyhle by se neztratily, ale vyloženě po nich zas tak netoužím:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poznám to, aj ja ich mám už veľa a začína mi to pomaly aj vadiť :D No a tieto som si kúpila hlavne preto, že sa mi podobali na tie Milani a tie som chcela veľmi vyskúšať...

      Odstrániť
  5. :-) zase tak kraaasna linka...vidno,ze Ta bavi,aj mna by bavila.A este k tomu "pomaha" celemu liceniu.Uz teraz sa tesim na dalsie :-).
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vystihla si to presne, tá linka ma vážne baví, vyzerá úžasne a super sa s ňou pracuje :)

      Odstrániť
  6. Líčenie je nádherné, tie farby sa mi veľmi páčia. Trochu sa mi zdá, že tie tiene v balení vyzerajú intenzívnejšie ako na viečkach,,, ale inak sú krásne!!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Peti :) Tienie som nanášala na tmavé Color Tatttoo v odtieni Taupe, takže to pohltilo niečo z farieb, ale tak sa mi to páči viac.

      Odstrániť
  7. Moc krásně nalíčená očka ! Ta linka mě přímo nadchla, vypadá to báječně. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Romi :) Tá linka je moja aktuálna srdcovka <3

      Odstrániť