sobota 26. júla 2014

Najsladšia paletka tieňov všetkých čias

Ahoj, kočky!

Už teraz viem, ako ťažko sa mi bude tento článok písať. A bude mi to veľmi dlho trvať. Ruky mi budú padať z klávesnice. Oči sa mi budú slastne privierať. Myšlienkami budem síce pri téme, ale všetko ma to bude tak rozptyľovať, že každú chvíľu po nej siahnem. Po mojej čokoládke.

TOO FACED, CHOCOLATE BAR

V mojich snoch prebývala niekoľko mesiacov. Vedela som, že raz bude moja, malo sa tak stať už dávno. Stalo sa však len nedávno. Nevadí, hlavne, že už nás nič nerozdelí. Je tak úchvatná, že sa mi ťažko hľadajú slová, lebo je to niečo, čo treba zažiť. (Vedel by vám o tom rozprávať aj môj T., ktorého prvá reakcia bola: Aj ja by som chcel byť bloger, aby som si mohol kupovať takéto maľovačky.)
Niekoľko dní (asi aj viac ako dva týždne) musela čokoládka čakať vo virtuálnom nákupnom košíku (www.beautybay.com), kým za ňu utratím svoje euríčka. Dodnes to váhanie ľutujem, ale oplatím jej to každodenným používaním.


Ťahala sa za mnou zo svojej ulitky...


...pomaličky odhaľovala svoju čokoládovú krásu...


...až ma celkom zlomila. Tie farby! Tie názvy! Tá vôňa!
Tá vôňa! Tú som nečakala ani vo svojej najodvážnejšej čokoládovej predstave. Sladučká a lákavá. Až ma celkom zlákala. A ja som ju vyskúšala. Ale veď... veď ona CHUTÍ! Mňam, ja mám očné tieniky, ktoré sú sladučké ako kakavko. A teraz sa nezamiluj!





Tajomstvo vône a chuti odhalené: Tieniky obsahujú kakaový prášok. Výrobcom zo srdca ďakujem <3




Už som jej celkom prepadla, a to som ešte poriadne nevyskúšala všetky tie farbičky. Biela čokoláda, marcipán, oriešky i krém brulé, každý deň si doprajem jeden chutný dezertík. Alebo aj dva. Kalórií sa nebojím, doprajem si rovno tri.



Mliečna čokoládka, jahodový bonbón, amareto, šampanská pralinka... Nech sa páči, ponúknite sa z tejto sladkej ponuky.



A ak by niekto nevedel, čo si s toľkými sladkosťami počať, je tu ľahká pomoc. Stačí rozbaliť jednoduchý návod, a hneď viem, ako sa majú bonbóny servírovať.




Aby ste z dnešnej "recenzie" aj niečo mali, prezradím vám, že toto je tá najlepšia paletka, akú som kedy mala v rukách. Aj keby tak úchvatne nevoňala a nechutila, dostala by ma už len tým krásnym čokoládkovým balením. Priznávam, že je trocha väčšie ako som čakala, pripomína trocha školský plechový peračník, no to ma skôr potešilo, pretože všetko, čo akýmkoľvek spôsobom pripomína školu, je u mňa vítané. Možno sa bude dať na tento účel (peračník) niekedy aj použiť.
Samotné tiene sú vynikajúce. Okrem krásnych žiarivých, perleťových a trblietavých je v paletke aj 6 matných tieňov s výbornou pigmentáciou. Spoločne 16 tieňov sa dá navzájom donekonečna kombinovať a odtiene sú tak skvelo vymyslené, že každé líčenie bude vyzerať inak ako to predošlé. Trocha som sa bála, že niektoré tiene budú pre mňa nepoužiteľné, ale mýlila som sa, správnou kombináciou využijem všetky. Ich výdrž sa mi zatiaľ javí ako dostatočná (líčim sa s nimi už viac ako týždeň každý deň), ani raz sa mi tiene nezliali. Používam ich bez podkladovej bázy, avšak s bázou dosiahnem intenzívnejšie farby. Tie sú však dostatočne pigmentované. Neskutočne sa teším tomu nenápadnému odtieňu White Chocolate, ktorý je fantastický pomocník nielen ako matný rozjasňovač pod obočie a do vnútorného kútika. ale aj parádny ako púder na kruhy pod očami.
Konzistencia tieňov je ako našľahaný jemný čokoládový krém.
V "peračníku" nájdete aj použiteľné zrkadielko.
Na dnes stačí, aj tak nerobím nič iné, ako pri každom treťom slove otváram tú škatuľku a privoniavam k nej. Ak hľadáte dokonalosť, práve ste ju videli :)
Obsah: 16 očných tieňov s celkovou hmotnosťou 18,9 g
Cena: cca. 60 € (ja som paletku kúpila za 53,70 €, viď linka vyššie)

Kto ju má doma a je z nej rovnako ohúrený ako ja?

PS: Zajtra sa tešte na 3x look s čokoládkou :)

Pekný deň!

14 komentárov:

  1. Výýýborná kúpa, to hneď vidieť, že je to kvalita! Pripomína mi Naked od UD. Aj odtieňmi, aj pigmentáciou. Takú paletku veru v drogérii nemajú a je to nadčasový kúsok. To množstvo líčení, ktoré sa ňou dá vytvoriť ;-) Tie odtiene sú naozaj krásne a aj to je dobré, že kombibuje aj matné tiene. Tak sa len pekne ďalej vytešuj :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kto iný by paletku viac ocenil, ako naša Juli :) Ty sa vyznáš a viem, že by si z nej mala rovnakú detskú radosť ako ja. Vieš čo je však zlé? Teraz, keď som vyskúšala, aká je TF skvelá, budem chcieť aj ich ostatné paletky...
      Ešte k tej pigmentácii: Na swatchoch sú tiene len jemne otreté prstom, a ako pekne farbia!

      Odstrániť
  2. teším sa na líčenia. paletka vyzerá skvelo, farby podľa môjho gusta a keď sa zmiešajú trblietky a matné tieniky, musí to byť vynikajúca a na každý deň použiteľná paletka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi som sa tešila na tie matné tiene, najviac dokonca na ten telový, ktorý ani nevidno :) Presne taký som už súrne potrebovala. A poviem ti, každý deň skúšam iné líčenie, je to zábava, hoci by sa niekomu mohlo zdať, že tie farby sú nudné. Nie sú! Sú parádne!

      Odstrániť
  3. Po této paletce toužím od prvného okamžiku, co jsem ji někde uviděla.. snad bude také jednou moje:) Momentálně toužím po této čokoládce a Naked3:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Luci, presne tak to bolo aj so mnou. Od prvého zočenia som po nej túžila, až kým som sa konečne neodhodlala ku kúpe. A vôbe neľutujem, priam som nadšená. Nakedku3 som chcela rovnako od začiatku, ale teraz ma to trocha prešlo :)
      Dúfam, že keď budeš majiteľkou Čokoládky, budeš rovnako nadšená ako ja ;)

      Odstrániť
  4. To už je aká vychytavka, že aj chutia :) Hmmm, ale tie farby, tie farbyyyyy :) Môj "šialok" kávy :D Teším sa na líčenie, neviem sa dočkať ;-)
    P.S. - Idem si otvoriť nejakú bonboniéru, dostala som chuť :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vážne, Miška, normálne sú sladké ako kakavko :) Dúfam ale, že ich miniem na líčenie, nie ako sladkosť. Farby sú úžasné, spokojnosť nad spokojnosť. Joj, s bonboniérou mi robíš chute, asi si dám aj ja nejakú sladkosť...
      Chcela som sa ťa spýtať, či ti funguje blog. Bola som sa tam včera pozrieť, ale nevidela som nové články, ani sa mi nedá prihlásiť na odber.

      Odstrániť
  5. Výborný kúpa, u mňa sa čoskoro vyskytne ich paletka Natural Eyes - teším sa ako malá..:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem si to tešenie sa predstaviť, Adi, a tíško ti aj závidím. Ja by som ich paletky chcela všetky, lebo sú tak krásne a ich odtieňov sa neviem nabažiť. Prezradím ti, že ja som si práve objednala ten ich parádny lesk Melted, takže prežívam podobnú radosť... :)

      Odstrániť
  6. Tak akoze Lenka tieto cokoladove tiene ma dostali.Naadhera nadhera,som z nich uplne mimo :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. paraaada:)) to som ešte nevidela co uz nevymyslia

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto bola u mňa láska na prvý pohľad. A stále trvá... :)

      Odstrániť