streda 16. marca 2016

Recenzia: Stojí za tie prachy? Korektor NARS

Ahoj, kočky!

V pondelok sme spolu naskočili na vlak smerujúci do krajiny ideálnych korektorov. Dnes je streda, deň, keď sme o krôčik bližšie k tomu môjmu šampionóvi. Ale to vôbec neznamená, že pre vás nemám tip na top korektorového kandidáta. A že to bude cenný kúsok...

NARS, RADIANT CREAMY CONCEALER


Aj keď mi nerobí problém investovať veľké čiastky do high-end kozmetiky, korektor rozhodne nie je položka, za ktorú som ochotná utratiť toľké peniaze. Preto nechápem, čo sa vo mne zlomilo, že som si kúpila korektor za takmer 30 eur.
Odhliadnuc od ceny, stojí vôbec za to?


Korektor som si kupovala v lete, keď je moja pokožka vždy o pár stupňov tmavšia, takže som tomu podriadila aj výber odtieňa. Aj keď sa pri swatchi na ruke zdá dosť ružový, odtieň Medium2 Ginger je teplá béžová s kvapkou oranžovej. (Tuším som počula, ako polovica čitateliek práve odpadla...) Čo je to za divná farba pre korektor? No ja neviem, keď som v predajni vyberala odtieň, tento bol absolútne perfektný. A stále je, no len v lete. Keď si pozriete obrázky nižšie, uvidíte, ako krásne sa dokáže na pleti adaptovať a "korektorovať" priam ukážkovo.


Konzistenčne mi pripadá trocha hutnejší ako napríklad Liquid Camouflage od Catrice. Tiež je poriadne nabitý pigmentmi, ale tento narsí kúsok pri zasychaní nepôsobí tak sucho, stále si na dotyk zachováva akoby pogumovaný povrch (snáď chápete, čo myslím).



Balenie je pre mňa jedno z najkrajších. Mám rada jednoduchý elegentný dizajn, minimum nápisov. NARS sa mi presne trafil do vkusu. Čo sa mi ale nepáči je vôňa. Tá je zvláštna chemická, pôsobí na mňa veľmi lacno až nedôveryhodne.



Rada by som recenziu zakončila pozitvíne, preto len s potešením konštatujem, že pokiaľ som korektor používala, všimla som si len minimálne zaliezanie do vrások. Ja neviem, niekedy vydrží neporušene celý deň, potom sa stane, že ho musím z tých vrások dolovať. Toto je asi záležitosť viacerých faktorov a použitých produktov, preto ak chcete dokonalý výsledok, musíte si to odsledovať samy.




Obsah: 6 ml
Cena: cca 28 €

Pekný deň!

2 komentáre:

  1. tak mne asi bude stacit ten catrice :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite bude ;) Je tento od Nars v lete určite parádne využijem, ale nikomu nebudem tvrdiť, že ho potrebuje viac ako ten Catrice...

      Odstrániť