sobota 21. júna 2014

NEW IN - jún (2)

Ahoj, kočky!

Jún mi ubieha celkom príjemným tempom, nikam sa neženie. To sa mi páči, kiežby tak mesiace ubiehali stále. Vlastne som si myslela, že začal posledný júnový víkend, lenže mesiac ešte vôbec nekončí a máme pred sebou pár dní k dobru. Aby sme si víkend všetci poriadne užili, nebudem vás ničím zaťažovať, len malou dávkou noviniek, ktoré mi môžu hovoriť "pani".

Pred pár dňami som po niekoľkých rokoch znova navštívila Mníchov. A užila som si ho plnými dúškami. Nakupovala som málo, avšak všetko to boli drobnosti, ktoré boli položkami na mojom dlhom nákupnom zozname. Užila som si samotnú cestu - možno viete, že v Nemecku je na diaľnici neobmedzená rýchlosť, takže som sa pekne vyriadila, doslova zapotila, ale kto miluje rýchlu jazdu pochopí... (Nad 160 som doma ešte nešla.)


Prvá a jediná drogéria, ktorú som tam navštívila, bola DM. Nechcela som tam tráviť veľa času, na to, aká bola tá predajňa obrovská, takže v priebehu pár minút som ulovila telový sprej Alverde s vôňou uhorky a melóna. Telové spreje nepoužívam, lenže vôňa uhorky, to je niečo ako droga, musela som ho mať. A aj keď tá vôňa vydrží len pár minút, sprej mi slúži skôr ako zlepšovač nálady. Odlakovače s hubkou mám neustále poruke a patrilo sa vyskúšať aj ten od Ebelin. Od rovnakej značky som ukoristila aplikátory na maľovanie očí. Dávnejšie som avizovala ich výskyt, lenže také niečo sa na Slovensku zrejme nevyskytuje. Preto prvá príležitosť po nich siahnuť a vziať zaúradovala. Na to, že je to predukt XYv1, je skvelý. Napriek tomu, že pieskové kruhy mojich lakov som už rozširovať nechcela, odolať tomuto krásavcovi od p2 sa naozaj nedalo. Videla som ho u niekoľkých blogeriek a stálo to za to.


Zbadala som bio obchod. No nevstúpte tam, hlavne zo zvedavosti. Ceny ma však odradili od nakupovania, hoci tam mali aj množstvo prírodnej kozmetiky. Ľutujem, že som si nezobrala niečo od Dr. Hauschka, tak ale to som už napravila internetovým nákupom. Neodišla som však naprázdno. Škatuľka Guafee (kávovinovej zmesi s guaranou) si už hovie na poličke. Hmm, piť sa to dá :)


Ďalší nákup je už z Rakúska, konkrétne z Bipy, kde som vychytala akciu na dekoratívku. Super. Konečne som si kúpila vytúžený rúž od Astor Soft Sensational. Vyberanie odtieňa bolo ale hrozné. Stála som tam pred stojanom, ruka celá pokreslená a ja nie a nie sa rozhodnúť. Už-už by so mnou odišiel najsvetlejší baby pink odtieň, ale zdravý rozum zavelil, že by som ho aj tak nikdy nemohla nosiť a robil by mi žlté zuby. (Aj tak si ho kúpim, lebo sa mi strašne páčil. Aj keď ho nebudem nosiť.) Napokon to o odtieň vyhral iný, podľa mňa celkom zvláštny typ červenej s nádherným názvom Tulip Kisses. Nesklamal, myslím, že sa mi dosť hodí a je vážne úžasný. Tajné prianie som si splnila kúpou ďalšieho odtieňa Color Tattoo, tentokrát Permanent Taupe. Názov zodpovedá obsahu. Na oku vyzerá krásne samostatne, ale pre mňa je to ten najlepší podklad na svete. Čudujete sa, čo som si to zasa kúpila za zápisník? Nie zápisník, ale ďalšiu krásnu paletku s celkom príznačným názvom World's most famous look (Look by bipa). Na to, že stála 3,99 € (v zľave o niečo menej) je parádna.





Na záver vám prezradím, že hneď po nákupe týchto šminiek som sa musela namaľovať. Nimi, samozrejme. Výsledok sa mi veľmi páčil a čoskoro vám ho ukážem aj tu.

Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Pekné úlovky, už sa teším na líčenie s nimi :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Telový sprej Alverde je pre mňa úplná závislosť. Tá vôňa! ♥ :) A tá paletka vyzerá krásne, keby sa predáva u nás, tak už ju mám. A to tiene nepoužívam. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá vôňa je priam na zjedenie, pre mňa je to taký zlepšovač nálady. Paletku som teda vôbec nepotrebovala, ale mám skvelú skúsenosť s minuloročnou, tak som neodolala. Papierové obaly sú tiež také rozkošné :)

      Odstrániť
  3. ten rúž ma krásnu farbu a tá paletka sa mi tiež páči :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farba i samotný rúź sú skvelé. Dnes som sa s ním cítila veľmi žiarivo, keď som mala na sebe len svetlé nohavice a blúzku, neutrálne doplnky, svietili len červené nechty a rúž sa bola to paráda :) Paletka je zasa taká chutnučká :)

      Odstrániť
  4. Ta paletka je náádherná. Koupit ji navíc tak levně, bylo by mi úplně jedno jaký je obsah a měla bych ji hlavně na ozdobu. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veď presne tak som si ju aj kúpila, najmä na ozdobu, ale keď som ju vyskúšala, veľmi sa mi páči. Použijem pod tie tiene ten taupe CT a dostanú normálne nový rozmer. Sama sa teším, ako som dobre nakúpila :D

      Odstrániť