piatok 13. júna 2014

Len pre odvážne: Bombastická bomba

Ahoj, kočky!

Na dnešný článok sa teším už niekoľko dní. Doslova sa teším ako malé dieťa na Vianoce. Pretože to, čo vám dnes ukážem, nemá konkurenciu. Nikde a v ničom. Bude to veľmi krátky proces, tak si ani nerobte kávičku :)

BOURJOIS, ROUGE EDITION VELVET, 06 PING PONG

Už je to dávno, čo som mala v "šminkovničke" zástupcov francúzskej značky Bourjois. Akosi okolo nej nechodím, takže mi nič s týmto menom svojvoľne nepadá do nákupného košíka. Netvrdím však, žeby ma napríklad nelákali ich rúže, rúžopastelky či mejkapy. Stalo sa však v máji, že som sa okolo ich stojana šuchla a čoši ma tam zdržalo. Vtedy len na okamih, aby som sa pozrela na novinku Velvet. Zaujala ma, no mala som v pláne nákup iných vecí. Lenže Velvet mi nedal spávať. Asi tak tri nosi som mala nepokojné, kým sa sen nestal skutočnosťou. Napochodovala som do predajne FANN, tentokrát v inom meste a zamierila som si to k stojanu Chanel. Vybrala som si to, čo som chcela a mierila k pokladni. V poslednej chvíli som si stihla uvedomiť, že nemám to, prečo nemôžem spávať. Zalarmovala som predavačku, a tá mi z neveľmi vľúdnej poličky vytiahla... bombu!
Velvet je:

  • dokonalý,
  • dokonalejší,
  • najdokonalejší.
Odhliadnuc od všetkých rúžov, ktoré mám, ktoré chválim a ktoré zbožňujem, je toto to najúžasnejšie (po perách môjho T.), čo sa mojich pier kedy dotklo. Krémová zamatová textúra sa na perách rozplynie, ale zanechá na nich sýtu farbu a dokonalý matný, no v žiadnom prípade nie suchý, finiš. Nanáša sa ľahučko a aj keď je aplikátor tvarovaný ako väčšina leskov, maximálne presne vykresľuje kontúry. Neotláča sa. Fakt sa vôbec neotláča, pokojne môžete piť z drahého porcelánu či bozkávať tajného milenca, nikto nič nezistí. (Okej, trošililinku sa otlačí, ale pri tej intenzívnej pigmentácii je to vlastne nič.) Výrobca sľubuje 24-hodinovú výdrž, ktorá je síce trocha nadnesená, napriek tomu tvrdím, že vydrží celý deň. Vydrží celú párty, celé vyučovanie, celý pracovný deň. Má však jednu CHYBU: odporný zápach. Fuj. Niečo tak hnusné na tak úžasnom výrobku. Skoro som odpadla, keď som ho prvýkrát ovoňala. Pripomína mi to nejaké gumy, ako na nejakých technických strojoch, či čo. Radšej nechcem vedieť, čo to obsahuje, našťastie zloženie na obale uvedené nie je. Ten pach na perách necítiť, len keď rúž otvorím a privoniam si k aplikátoru. Takže je to pre mňa aj tak bomba. (Len dúfam, že nie je časovaná.) Rúž je dostupný v 4 výrazných odtieňoch.
Obsah: 6,7 ml
Cena: 11,70 €





Tak čo, máte odvahu?

Pekný deň!

18 komentárov:

  1. Milá Aknelka, už viac sa zhodnúť snáď ani nemôžeme:-), tiež ho mám! Tiež som si dávno nič od tejto značky nekúpila, tiež naposledy tento rúž, tiež v máji, tiež v odtieni Pink pong a - tiež ho milujem!♥ :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuj, o všetky tieto dôvody viac sa teším z toho nákupu :) No ale vážne je úchvatný, mali by sme si naň spraviť zásoby, čo ty na to, Púpavka?

      Odstrániť
    2. Asi musím (opäť) súhlasiť.;-) A nejaký odtieň do fialkova, ten by bol tiež bombastický! Alebo matná červená? Dokonalosť sama... stretneme sa pri stojane Bourjois!;-)

      Odstrániť
    3. Určite sa tam stretneme :) Fialkový odtieň by som brala... hmm...

      Odstrániť
  2. tieto ruze su uzasne.len odtienovo mi nejak nesadli, ak by mali nejaky jemnejsi odtien tak urcite by som do neho sla :) milujem taketo matne vecicky.mozno by som mala ist omrknut do predajne a pozriet so odtiene na zivo...len skoda tej "vone"

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noo, tie odtiene sú vskutku výrazné, všetky štyri. Bola by som ale rada, keby rozšírili ponuku.

      Odstrániť
  3. ja som ho našťastie neprivoňavala, teda vlastne ani nechytala do rúk, aby som s ním čírou náhodou neodišla:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to sa stalo mne - raz som vyskúšala a už aj so mnou odchádzal :D

      Odstrániť
  4. Tak na toto Miška rozhodne odvahu nemá, aale Tebe určite pristane, o to sa nebojím ;-) Farba krásna, aj samotný finish vyzerá zaujímavo, akoby bezozvysku prilnul k perám, však? Ja som skôr na Nude odtiene, maximálne koralová :) Dôverne poznám stav, keď ma výrobok prenasleduje v mysli, kým ho nemám doma na stolíku haha :) Naposledy tieniky GOSH--samozrejme NUDE PASSION :)
    Pekný víkend Lenka :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako príjemne sa čítajú takéto milé komentáre :) Ďakujem, Miška. Presne si to opísala, takto sa ten rúž správa na perách a je to super. Ja mám takéto výrazné farby na perách veľmi rada, pristanú mi viac ako výrazné tmavé oči, ale ak by B. prišli s ďalšími, aj svetlejšími a prirodzenejšími odtieňmi rohto rúžu, neváhala by som nad kúpou. Tieniky v nude odtieňoch sú moje, hoci som sa v poslednom čase odvážila zaexperimentovať s farbami a celkom ma to baví. No čo, leto je leto a leto má byť hravé :)
      Krásny víkend aj tebe...

      Odstrániť
  5. Teda, to je opravdu dokonalost.. Musím se po něm jít taky podívat a omrknout co mají za barvičky. :3

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, dokonalosť <3 Dúfam, že ponuka odtieňov sa rozšíri, ale aj tak, ak niekto hľadá výrazný rúž, tento je TOP - žiadne odtlačky, žiaden rúž na zuboch, len dokonalá farba a na vykreslenie línií pier netreba ani kontúrku :)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Áno, je úchvatná! A tým, že je matná, nevyzerá lacno...

      Odstrániť
  7. Já odvahu nemám, ale souhlasím, je to opravdu nádherný odstín, moc se mi líbí!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Odtieň je perfektný, ale aj ja by som uvítala rozšírenie portfólia o nejaké neutrálnejšie farbičky. Stáli by za to!!! :)

      Odstrániť