streda 4. júna 2014

Dior Fluid Stick 479 Magique

Ahoj, kočky!

V nedeľu som sa vás na fb pýtala, ktorý z mojich najnovších prírastkov na pery by som mala zrecenzovať ako prvý. Na výber bol rúž Lancôme, lesk/tint YSL a lesk/rúž Dior. Zvolili ste si, ako som predpokladala, Dior. A prečo? Zrejme preto, lebo ste tušili, že je ú-žas-ný!

DIOR, DIOR ADDICT, FLUID STICK 479 MAGIQUE

Stačilo by to zhrnúť aj do jednej vety "toto potrebujete, toto musíte mať". Ja som po ňom túžila od prvého momentu, keď som ho videla v reklame, no to som netušila, že sa z neho stane môj TOP kúsok. Je dokonalý... dokonalý vo všetkom.
Nádherný vtipný obal spája v sebe balenie klasického Dior Addict rúžu i lesku. Veľkosť má ako lesk, avšak mätie nás originálne nadizajnovaný hrot rúžu. Mottom tejto novinky je záhada: Nie je to rúž, nie je to lesk. Čo to teda je? Je to rúžo-lesk fluidnej konzistencie, ktorá je fantasticky jemná, gélovo-krémová. O pery sa dôkladne stará, nevysušuje ich, ale pekne hydratuje a zjemňuje. Vytvára polomatný efekt a hladké a hebké pery. Dokonca mám pocit, že pery s ním vyzerajú mladšie. Na perách chvíľku "brní", čo síce nemám veľmi rada, ale odpúšťam mu to, za ten efekt to predsa stojí. Božsky vonia po kvetoch a ovocí, avšak jemne, nedráždivo. Výdrž má o niečo dlhšiu ako lesk, poradí si s pitím i jedlom, ale pri týchto činnostiach sa aj tak otláča. Ak niekto čaká, že keď je niečo Dior, bude to držať neporušene dva dni (alebo len ten jeden), tak ho sklamem. Nie, aj Dior je len človek, takže má svoje nedostatky. Lenže načo mať doma takýto nádherný obal, keď ho v prípade neporaziteľnej výdrže nemožno predviesť na verejnosti? Chápete, takýto obal treba v kaviarni po zblajznutom veterníku vytiahnuť a pekne si ním pery pretrieť. Len vtedy má zmysel kupovať drahý lesk, nie?
(Dúfam, že som tým nikoho nepohoršila. Nuž ale samy iste viete, ako to je...)
Fluid stick som kupovala cez internet a chcela som ho v odtieni 575 Wonderland. Je to jeden zo stálych odtieňov Dior, no v čase môjho nákupu bol vypredaný. Ako alternatíva mi bol navrhnutý odtieň 479 Magique, ktorý mi však skutočne ulahodil a je to tá pravá šťavnatá farba na každé ročné obdobie a každú príležitosť. Hodí sa každému typu, pretože v podtóne je neutrálna. Podľa mňa v tomto odtieni nevyniká ani chladný, ani studený podtón.
Ďalej oceňujem mierne tvarovaný aplikátor s menšou "hlavičkou", s ktorým sa ľahko manipuluje, dajú sa ním celkom dobre vykresliť kontúry pier, ale nebojím sa ho použiť aj bez zrkadielka.
Tento výrobok určite ODPORÚČAM. Ja si už mädlím ruky na ten odtieň Wonderland a možno aj nejaký neutrálnejší.
Obsah: 5,5 ml
Cena: cca 39 € (ja som nakupovala na www.lovebeauty.sk za úžasnú cenu 24,99 €)






Pekný deň!

9 komentárov:

  1. Pekný a vtipný článok! Tiež zbožňujem luxusné kúsky, mám rada ten pocit, nanášať si kvalitnú kozmetiku, sledovať, že kúpa stála za to, že výdrž a efekt je na jednotku. Ale to iste vieš, že ja som podobný dioro-chanelo-ysl a ešte rôzny iný maniak, tak ako ty :-) Nad týmto rúžo-leskom som dosť uvažovala, ale udržala som sa na uzde, na pery mám toho naozaj dosť. Lovebeauty ke jednoducho úžasný eshop, tiež mám odtiaľ na ceste lahôdku, tentokrát od Guerlain ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Musím sa teda priznať, že ja som doteraz viac ulietavala na rôznych paletkách tieňov na oči, lenže omnoho viac si líčim pery a väčšinou aj výraznejšie, preto som si povedala, že by som si mala rozšíriť zbierku líčitiek na pery :D No ale tomuto by som neodolala, ani keby som naň musela šetriť pol roka a fakt sa teším zo super kúpy. Budem sa tešiť aj na tvoju Guerlain lahôdku, juchúú!

      Odstrániť
  2. krásna farba :) mne trvalo asi týždeň, kým som pochopila, že to nie je lesk z jednej strany a rúž z druhej strany, ale že to má len taký mätúci obal

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hihihi. Keď som prvýkrát videla reklamný spot, bola som si istá, že ide o nový dizajn ich rúžov. No ale toto je super. A super je aj to, keď som ho v reštaurácii vytiahla a narúžovala si pery, kamarát mi ho schytil z ruky a obdivne pochvaľoval :) Poteší, nie?

      Odstrániť
  3. tohle by se líbilo sestře, já na lesky moc nejsem, koukám, že je to taky z addict kolekce :)

    http://oprirodnikosmetice.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som skôr na rúže, ale toto je aj-aj a musím povedať, že ma dostal :)

      Odstrániť
  4. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Krásná barva, asi začnu uvažovat o koupi :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to super farba na leto. Svieža a šťavnatá :)

      Odstrániť