sobota 24. januára 2015

Colour Of The Month - Pearl

Ahoj, kočky!

S novým rokom som si vymyslela nový pravidelný príspevok - farbu mesiaca. Ešte kedysi v polovici decembra mi preberanie sa mojou kozmetickou zbierkou vnuklo túto myšlienku, a tak som sa jej chytila a máme tu prvú farbičku. Vznešenú a krásnu... perlovú.


Perly nenosím často, i keď sa mi veľmi páčia. Túto dvojradovú šnúru nosím najradšej k obyčajnému sivému tričku, jednoduchým džínsam a pohodlnému kardiganu. V miešaní štýlov som si našla záľubu, je to o inom, ako byť len elegantná, či iba športová. Jedna perlička pýta ďalšiu, preto sa k náhrdelníku prikotúľali aj rozjasňujúce perličky od Essence, ktoré doteraz len tak ležali v čiernej skrinke, no ja som sa práve rozhodla dať im šancu ukázať sa na tvári. Aby im tam nebolo smutno, podporia ich dva nádherné láčiky - jeden prudko elegantný, perleťový s modrými minitrblietkami (Essence), druhý zasa silno trendy ako milkshake s jahôdkovým sirupom (shimmerom) (Catrice). Očné viečka poprášime mesačným prachom z monotienika Essence, waterline a kútik oka rozjasníme telovo-perleťovou ceruzkou Alverde. Kokosom voňajúce (balzamík Labello Lip Butter) pery môžeme pre istotu obtiahnuť "neviditeľnou" ceruzkou (Essence) a vyplniť prenádherným trblietavým leskom, ktorý prebije aj žiaru diskogule, od Guerlain.


Ako snežná víla budem vyzerať, keď si svoju čistú pleť, krásne zmatnenú bielučkým púdrom od Dr. Hauskcha, prežiarim rozjasňujúcim púdrom (Catrice). Lenže to by nebola snežná víla, ak by sa s tým uspokojila. Ona predsa potrebuje reprezentovať svoj stav, a tak si očká rozsvieti ľadovou krásou strieborného (Essence) a telovo-perleťového (Catrice) tienika, ktoré sa budú vynímať na bielom základe krásky od NYX. Hladké pery zaručí balzamík s nenápadnými miniatúrnymi trblietkami (Essence), nechty ako zo salóna zasa staručký, no stále ako nový láčik s-he. Bez perličiek v uškách a na krku sa víla nehne z domčeka.


Vraj perleťová nevie byť rebelka! Klame telom a ide jej to. Nech si už dá na seba čokoľvek, možno sa zaodeje len do svojich perál, ak má riasy dlhé až k nebesiam (riasenka 100% pure), stačí jej už len jemný dotyk "studeného" rozjasňovača (Essence), kopa trblietok na nechtoch (Golden Rose) a patrí jej svet. Dobre, možno ten svet neovládne, ale ples jej patriť rozhodne bude. A keď sa skončí, zmyje všetku tú nádheru svojimi krištáľovými pomocníkmi (micelárna voda L'Oréal, micelárny gél L'Oréal), dočistí pleť zázračnou hubičkou a ošetrí ju bielučkým Sudocremom.

Krásny zvyšok perlového januára!

8 komentárov:

  1. Krásné:-) Rozjasňující perly Essence mám taky ve své sbírce, jen jsou tam jaksi zapomenuté, prakticky je nepoužívám, zato pudr od Catrice ano:-) Máslíčka na rty jsem si pořídila teprve nedávno, ale tahle kokosová příchuť mi ještě chybí, velká škoda, když mám kokos tak ráda, to budu muset brzy napravit:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Perličky aj púdrik som mala dlho odložené, až nedávno som ich vytiahla, lebo som potrebovala obmeniť skrášľovátka dennej rutiny. A bavia ma! Labello masielka sú tak maslové... Mám 3 a mám ich rada :)

      Odstrániť
  2. Krasne jako pohadka na dobrou noc, moc milucke:)) Uz ted se tesim na dalsi dily tohoto pribehu!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To si tak milo napísala :) Sama sa teším na pokračovanie a som zvedavá, ako sa príbeh vyvinie...

      Odstrániť
  3. Krásne.:) Inak Niveácky lipbutter aktuálne testujem (mám čučoriedku a vanilku) a sú príjemné, čučoriedka snáď o čosi viac, je viac "maslová".

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja mám čučorieku a vanilku! Sestra má malinku a tiež je spokojná :)

      Odstrániť
  4. Moc zajímavý nápad na článek, už se těším na další díly ;-)!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa, ak sa budete na podobné príspevky tešiť ak vy :) Čoskoro tu máme február...

      Odstrániť