utorok 8. júla 2014

Dragon Fruit

Ahoj, kočky!

Zo všetkých síl sa snažím presvedčiť slniečko, aby s nami zostalo a tešilo nás svojimi lúčmi. Zatiaľ sa mi až tak nedarilo, no dnes by sa to mohlo zmeniť. Dnes ho chcem totiž očariť novučičkým lakom na nechty v prekrásnej ovocnej farbe. Je taká šťavnatá, až mi tečú sliny po brade.

ASTOR, FASHION STUDIO, 302 DRAGON FRUIT

Pred rokmi som si na základe reklamy v časopise kúpila jeden veľmi výrazný cyklámenový lak od Astor. Pamätám sa, že mal výrazný modrý podtón a že som sa ho hanbila nosiť. Aj keď sa mi brutálne páčil, nebola som zvyknutá, vlastne okolie vtedy nebolo zvyknuté, na tak výraznú farbu na nechtoch. Preto som ho z rúk presunula na nohy. A v polovici som ho vyhodila.
Dnes je situácia iná a výrazné farby si doslova užívam. Nevadia ani okoliu, pretože momentálne na nechtoch nosíme všetko možné i nemožné. A zrazu sa mi dostal do rúk ďalší cyklámenový kúsok. Podobný už síce mám, lenže ten obsahuje miniatúrny shimmer. Astor ma zasa potešil dokonalou farbou bez akéhokoľvek ďalšieho obsahu - čistá farba, ktorá púta pozornosť len sama sebou. Odtieň Dragon Fruit je výrazne cyklámenový s fialovým podtónom. Podtón je vidieť najmä vo fľaštičke, prípadne na nechtoch v tieni. Na slniečku sa ukazuje zasa tá čistá cyklámenová, ktorá bude krásne ladiť s opálenou pokožkou (mne sa už opálenie vytráca, preto potrebujem slniečko, nech ma trocha "osmahne").
Konzistencia laku je príjemná krémová. Ľahko sa nanáša, kryje v dvoch vrstvách. Ja som však naniesla tri tenšie vrstvy, tak mi to vyhovuje viac. Podlak a nadlak je u mňa samozrejmosťou. Dosť mi vyhovuje štetček, ktorý je tenší a okrúhly a po všetkých tých prehnane širokých je to pre mňa fajn zmena. Mám skôr úzke nechty, preto mi vyhovuje viac.
Výdrž, žiaľ, neviem celkom posúdiť, pretože moje nechty nemajú práve najlepšie odbobie a štiepia sa mi, čo znamená, že so sebou strhávajú aj lak.
Láčik je mi veľmi sympatický, nielen farbou, ale aj milým balením, fajn štetčekom a predovšetkým tým, že ho mám vlastne zadarmo. V Nemecku mali akciu "kúp rúž Astok, dostaneš k nemu lak a sama si ho vyber". Je teda jasné, že do zbierky mi pribudol ďalší rúž Soft Sensational (čoskoro samostatná recenzia). Lak mi pôvodne vybral T. taký zaujímavý fialový, ale ja som sa vrátila a vymenila ho za tento, lebo sa mi viac hodí k tomu novému rúžu.
Obsah: 6 ml
Cena: nie som si ňou istá, ale zrejme stojí okolo 2,50 €






Pekný deň!

16 komentárov:

  1. waw tak tomu sa povie farba na leto - do tohoto pocasia presne sadla....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Perfektná, však? Vždy som bola fanúšička tohto odtieňa :D

      Odstrániť
  2. Tak tento je úplne bombový...mám od Astor taký výrazný žltý Yellow Buttercap aa taksto ho zbožňujem hlavne v lete :) teraz niekde som aj na FB stránke Astoru čítala že prebieha súťaž s lakmi Fashion Studio, stačilo zaslať nejakú foto tuším...ale možno to už aj skončilo :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Žlté laky mám dva, ale sú dosť svetlučké a to sa mi veľmi nehodí. Keď však použijem biely základ, žltú to hneď zvýrazní a prekvapivo je to zaujímavá mani :)
      Tú súťaž na FB som videla, ale je definovaná na zelené a modré laky. Škoda, že od Astor také nemám :)

      Odstrániť
  3. Skvělá barva! Na léto patří mezi mé nejoblíbenější :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Krásny, presne na leto ako stvorený, btw. máš pekný tvar nechtov :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Peti :) Musím priznať, že som šťastná za tvar mojich nechtov. Nechcem nikoho uraziť, ale z "lopatiek" by som bola nešťastná. Tak ale, niekto má pekný nos, niekto nechty ;)

      Odstrániť
  5. Krásna farba, úplne ideálna na leto. Inak mne práve vyhovujú skôr tie hrubšie štetčeky v lakoch:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farbička je krásna letná :) Mne inak tiež kedysi vyhovovali tie širšie štetčeky a ako som sa tešila, keď sa také začali húfne vyrábať. Už som sa ich asi nasýtila a teraz mi viac vyhovujú tie tenšie. Ale v podstate sa snažím nalakovať tie nechtíky ako najlepšie viem (nie vždy sa zadarí) akýmkoľvek štetčekom. Hlavne, že sa mi páči farba :)

      Odstrániť
  6. Super farba, na leto ako stvorená! Astor laky mám rada, mne vydržia na nechtoch dosť dlho :)
    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je skvelé, ak vydržia na nechtoch dlho. Mne sa momentálne nechty štiepia, takže ide dole aj lak, preto to neprikladám kvalite laku. Mávam také obdobia, že sú nechtíky slabšie, ale mne nevadí lakovať ich aj každý druhý deň (niekedy aj každý deň,hihi).

      Odstrániť
  7. Ja ružové laky veľmi neobľubujem ani nevyhľadávam, ale tento ma teda zaujal! Krásny odtieň, na leto ako stvorený :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento teda nie je žiadny sladký ružováčik, vie byť aj pekne drsňácky :D Vážne skvelý letný odtieň.

      Odstrániť
  8. 302 Dragon fruit je krásná barvička, ale v drogerii už nesehnatelná, ne? Mám dojem, že laky Fashion studiu prošly jelkovou proměnou barev, bohužel tedy změna k horšímu... :-(
    Odpovedať

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neviem ti to povedať presne, ale ja myslím, že toto boli nejaké nové odtiene. Vlastne boli v drogérke uložené tak, že pri každom z piatich rúžov Soft Sensation boli tri ladiace laky a ja som mala pocit, že sú nové.

      Odstrániť