pondelok 14. apríla 2014

Maybelline gélová linka

Ahoj, kočky!

Siahla som do zásob svojej kozmetickej taštičky a vytiahla som z nej produkt, ktorý ma naučil, že aj zdanlivo komplikovaná vec môže byť celkom jednoduchá. Očná linka. Dokonalá očná linka. Vyzerá tak nádherne, no nie každá si na ňu trúfne. Ja som si trúfla, skúšala som, občas som s ňou vyšla na svetlo sveta, lenže akosi podvedome som si hovorila, že mne sa nehodí. Moje oči vyzerajú trocha smutne, preto som si ich chcela linkou trocha "rozveseliť" a nadvihnúť, avšak obava, že linka nie je nanesená dokonale ma od toho vedela ľahko odradiť. Skúšala som rôzne typy liniek (v pere/fixke, gélové, tuhé, tekuté, všetky možné druhy aplikátorv...). Všetky boli okej, najviac mi vyhovovali tekuté s klasickým tenkým štetčekom, kým som sa neodhodlala kúpiť si gélovú linku Maybelline...

MAYBELLINE, LASTING DRAMA GEL EYELINER 24H

Predstavte si to. Do ruky vezmete tenký štetček s nádejne vyzerajúcim štetinovým zakončením, načriete do dokonale čiernej a ako maslo mäkkej hmoty, sebaisto nanesiete na viečko pozdĺž rias a je to. Dokonalá linka je na svete. Presne takto totiž funguje Lasting Drama. Ak som doteraz nenosila čiernu linku zo strachu, že spravím chybu a zničím si celé líčenie, práve som sa dostala do krajiny zázrakov. S "maybellinkou" ju zmáknem skoro na jeden ťah. Pritom ani neviem, či mám viac ďakovať samotnej krémovo-gélovej čiernej hmote v elegantnom matnom sklenom kelímku, alebo tomu precíznemu štetčeku, ktorý zvládne nakreliť nielen dramatickú hrubú čiaru, ale aj jemnučkú nenápadnú linku vhodnú na bežný deň. Pri líčení sa nemusím báť ani vrstvenia, čím je možné vytvoriť paletu odtieňov od mäkkej sivo-čiernej, cez klasickú čiernu, až po dramatickú čerň. Linku už mám asi tri mesiace a zatiaľ nemá ani náznak vysychania. Nepoužívam ju každý deň, ale v minulosti sa mi stalo, že párkrát použitá gélová linka mi vyschla. Cena tohto skvelého pomocníčka je cca. 9 €, čo sa mi zdá byť veľmi fajn, keďže obsahuje aj použiteľný štetec a kvalitou sa určite vyrovná aj high end konkurentom.
Ak túžite po dokonalých očných linkách, túžite po Maybelline. (Hm, znie to ako reklamný slogan, no som s produktom tak spokojná, že si takú ódu aj zaslúži.)

Ktorá už máte Maybelline linku odskúšanú? Tiež ste tak spokojné ako ja?














Pekný deň!

11 komentárov:

  1. Nevyzerá zle a ten štetec je určite na nanášanie ako stvorený. Ja tiež linku nanášam v podstate takmer totožným štetcom od Zoevy a ten mi najviac vyhovuje. Tá cena je výborná, ak je tá linka taká dobrá a ešte k tomu aj kvalitný štetec. Dobrá kúpa!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vlastne mám doma ešte dva štetčeky (každý celkom iný) na linky, s ktorými sa mi perfektne pracuje, tu však skvele spolupracuje linka a štetček dokopy. Niekedy som sa bála maľovať si linku, keď som na to nemala dostatok času, teraz to zvládam "ľavou zadnou" :D

      Odstrániť
  2. Tiež ju mám a je naozaj dobrá.. Na ten štetec som spočiatku pozerala nedôveryhodne, ale veľmi som sa mýlila..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Andrejka, ja sa vždy tak poteším, keď niečo veľmi chválim, že aj niekto ďalší má podobný názor :) A táto vecička u mňa poriadne zabodovala!

      Odstrániť
  3. Už dlhšie som si ju obzerala! Ja mám teraz tekute linky a teda vobec mi nevyhovujú, musím skúsiť tieto ;)

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dá sa nimi vytvoriť pekná prirodzená linka na bežný deň, prípadne môžeš vrstviť pre intenzívnejší efekt. So štetčekom to ide skoro samo :)

      Odstrániť
  4. žeby som sa odhodlala? ja mám doma klasické linky, ale vždy, keď chcem, aby boli dokonalé, tak dokonalé ani zďaleka nie sú, pretože mám z toho stres :D a klepú sa mi ruky...
    na bežný deň ich ani nepoužívam. to by som si musela privstať o hodne skôr

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz si vystihla moju skúsenosť :D Aj ja som mávala z maľovania liniek stres, no hotová veda. A hoci sa mi väčšinou celkom darili, nebola som si istá, či to zvládnem aj nabudúce. No teraz no problem :)

      Odstrániť
  5. Ja som si ju včera kúpila - čisto náhodný výber, proste mi bola sympatická a dnes som ju prvý krát skúšala .... je to moja prvá gélová linka, dotraz som mala len 2 tekuté - 1nu so štetčekom a 2. S aplikátorom a skúšala som aj sestrinu vo fixke. Tá fixa bola katastrofa, vydržala na očiach tak 3 hodiny a nanášala sa zle moje tekuté vydržali o niečo dlhšie, ale tá náročnosť nanášania bola katastrofa ... 15 minút bolo minumum a väčšinou som si ich musela aspoň jeden krát premaľovať, lebo na prvý krát nikdy nevyzerali tak, ako som chcela. Túto novú gélovú som naniesla za necelé 2 min. A vyzerá nádherne a ešte som zvedavá ako dlho mi dnes vydrží, ale zatiaľ maximálna spojokjnosť.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teším sa, že si aj ty spokojná. Ja som s touto linkou konečne zabudla na strach, že sa mi nemusí podariť ju pekne vykresliť. Fakt to ide skoro samo. Super super super vecička!!! :)

      Odstrániť
  6. Ja som si ju včera kúpila - čisto náhodný výber, proste mi bola sympatická a dnes som ju prvý krát skúšala .... je to moja prvá gélová linka, dotraz som mala len 2 tekuté - 1nu so štetčekom a 2. S aplikátorom a skúšala som aj sestrinu vo fixke. Tá fixa bola katastrofa, vydržala na očiach tak 3 hodiny a nanášala sa zle moje tekuté vydržali o niečo dlhšie, ale tá náročnosť nanášania bola katastrofa ... 15 minút bolo minumum a väčšinou som si ich musela aspoň jeden krát premaľovať, lebo na prvý krát nikdy nevyzerali tak, ako som chcela. Túto novú gélovú som naniesla za necelé 2 min. A vyzerá nádherne a ešte som zvedavá ako dlho mi dnes vydrží, ale zatiaľ maximálna spojokjnosť.

    OdpovedaťOdstrániť