utorok 30. decembra 2014

NOTD: Ohňostroj na snehu

Ahoj, kočky!

Pomaly sa už aj na blogoch začína bilancovanie, ale mne sa do toho ešte nechce. Tie posledné dva dni si chcem užiť ako riadne 2014-tky. Pravdepodobne ich budem tráviť aj mimo internetu, preto dnešný príspevok píšem v predstihu. A bude trocha korešpondovať s veselou náladou silvestrovskej noci a novoročného rána.

RIVAL DE LOOP, SPECIAL EFFECT, SAND, 301

Trocha bláznivá môžem byť aj keď nemám -násť a dopriať si chladivý ohňostroj na nechtoch na Silvestra je to najľahšie riešenie. Stačí siahnuť po striebornom pieskovom laku plnom farebných konfiet a oslava môže začať.


Sama seba sa občas pýtam, prečo som si niektoré svoje laky vlastne kúpila. Napríklad aj tento. Strieborné nechty predsa vôbec nenosím, pieskáče len výnimočne a trblietky sa mi síce páčia, ale tiež väčšinou vo fľaštičke alebo na cudzích nechtoch. A potom si tak nalakujem všetkých desať. No a že sa z nich teším! I okolie si ich všimlo a kladne hodnotilo ako parádne pre vianočné a povianočné obdobie. Tak ich spokojne nosím a nestačím sa čudovať, ako sa mi tie trblietky zaliečajú.




Najlepšie ukážu na krátkych nechtíkoch ako sú práve teraz tie moje. Na dlhých by som si to veľmi nevedela predstaviť. A keď sa im bližšie prizriem, vidím lesknúcu sa snehovú perinu ožiarenú slniečkom a na nej popadané konfety z novoročného ohňostroja.
Vidíte to aj vy?





Láčik je dosť tekutý, no vôbec ma to pri lakovaní nerušilo. Obsah "piesku" a trblietok jeho základnú tekutinu pekne udržal na ploche nechta, nikam sa nezlieval a ani schnutie mu netrvalo pridlho. Aby som bola spokojná s výsledkom, použila som tri tenké vrstvy náteru na každý nechtík. Výtvor vydrží neporušený podľa toho, čo robím, ale zatiaľ to po troch lakovaniach vychádza na priemerné 3 dni dokonalosti.

Ulahodil mi aj štetček, ktorý je tenší okrúhly a dokonale rovno zastrihnutý. Ani menej šikovným lakýrničkám sa ním nepodarí znehodnotiť len tak svoje dielo lakovaním mimo nechty.
Obsah: 8 ml
Cena: cca 1,99 €



Pekný deň!

5 komentárov:

  1. Aký chutný lačik :) Výborná kombinácia toho strieborného piesku a trblietok. Na Silvestra ako vyšitý

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mne sa to zdá byť také milé, pritom nie som ani na strieborné laky a trblietky mám radšej na iných :)

      Odstrániť
  2. Júú, tak tomu hovorím zhoda! Tohto snežno-silvestrovského fešáčika som kúpila tiež a darovala ho mamine (samozrejme s tým, že si ho aspoň raz požičiam;-), a musím povedať, milé moje, že vám obidvom nádherne pristane!♥ Skrátka - ľadová nádhera...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jejó, takto krásne sa zhodnúť. To je iste telepatia. A pozdravujem mamku, iste sa na jej nechtíkoch krásne vyníma... Ale nezabudni si ho aspoň raz uchmatnúť, aby si sa aj tvoje nechtíky tešili tejto ľadovej nádhere :)

      Odstrániť
  3. Ten je naprosto dokonalej ♥ Připomíná mi efektový lak od Essence Hidden Garden, to je jak jeho zlatá verze. :))

    OdpovedaťOdstrániť