nedeľa 21. decembra 2014

Líčenie: Jedličkové so zlatou posýpkou

Ahoj, kočky!

Ja s ňou nedám pokoj. Tlačí sa mi pod ruky a ja po nej s radosťou siaham. V lete som ju celkom ignorovala, takže teraz si ten stratený čas chce vynahradiť.
Hovorím o paletke Golden Snow...
Krátko pred Štedrým večerom som aj ja podľahla vianočnej atmosfére a prejavilo sa to aj na líčení. Bude žiarivé, farebné, trocha vianočné, trocha bláznivé.
Zlatá, zelená, červená - trikolóra každej vianočnej rozprávky. A úprimne, farby, ktoré spolu veľmi nemám rada. Napriek tomu som ich spolu vyskúšala na vlastnej koži a tu je výsledok.


Zlatý tieň plný trblietok je tak trocha rebel, treba s ním zachádzať opatrne, ale hlavne sa ho netreba báť. Aby som ho nejako dostala na viečko, použila som podkladovú bázu, na ktorú som hneď plochým štetcom pritláčala tie zlaté trblietky. Snaha bola oplatená a trblietky držali, len sa mi zdali byť na viečku akési smutné. Zlatá linka im dodala tú správnu intenzitu.
Spodné viečko som zvýraznila tmavozelenou linkou, ktorá celkom pekne ladí s farbou mojich očí. Obe linky, hornú zlatú i dolnú zelenú som na vonkajšom kútiku potiahla do chvostíka a oko tým pekne predĺžila. Aby oko, resp. líčenie pôsobilo kompaktne, trocha zlatej som vklepkala aj do vnútorného kútika oka. Obligátna vrstva riasenky oko otvorila a tým vlastne líčenie oka uzavrieme, ale nezabúdame na dokonale upravené obočie.

foto bez blesku



Ak sa vám zdá, že líčenie až tak žiarivo nevyzerá, pozrite si fotky ožiarené bleskom. Tá žiara zatieni azda aj ten obrovský mestský stromček na námestí. 

foto s bleskom



Podľahli ste trblietkam? Aspoň počas tohto sviatočného obdobia?

Pekný deň!

10 komentárov:

  1. tak táto linka ti úplne zmenila očká :)
    je to krásne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Ninka. Teraz skúšam kadejaké "linkovanie" a pre mňa je linka riešenie ako z mojich smutných psích očiek spraviť také tie krásne sexi mandľové :D Ale nie, len chcem, aby som nepôsobila tak smutne.

      Odstrániť
  2. Óch, do tej prvej foto som sa zaľúbila!:-) Krásna, milá, veselá, k tomu trblietky, úsmev a čierny lak... dokonalé!;-) ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Joj, ty moja lásočka, ten úsmev je pre teba ;) Aj tie trblietky...

      Odstrániť
  3. takyto typ linky ti velmi svedci :-) s tymi trblietkami je to take vianocne...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem pekne. Veď som si aj pripadala ako vianočný stromček :D No ale zlatá linka sa mi teraz dosť zapáčila.

      Odstrániť
  4. Tak to je nádhera :) Už aj idem hľadať nejaký zlatý tieň na oči, dúfam, že aspoň jeden v zbierke mám :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. krásne a na vianočný čas ako stvorené a tá prvá fotka....fakt mňam :-)

    OdpovedaťOdstrániť