štvrtok 11. decembra 2014

Dangerous Lips

Ahoj, kočky!

Čo je malé, to je milé a neplatí to len o nás, napohľad útlejších ľuďoch, ale aj o niektorých drobcoch kozmetického sveta. Ako napríklad o tomto maličkom láčiku na pery. Neľakajte sa, lakovať sa nebude, zato super lesklý efekt laku je zaručený.

GOSH, LIP LACQUER, 008 DENGEROUS LIPS


Nemohla som si ho nechať ujsť. Aj keď nie som až tak lesková, raz za čas podľahnem, a najradšej novinkám. Okrem toho ma lákala vtipná reklama: Lip Lacquer - manikúra pre vaše pery. Vytvorte si repliku bezchybne žiarivých nechtov aj na perách. K tomu sa pridal ešte chutný sklený obal, ktorý naozaj vyzerá ako lak na nechty.


Z ponúkaných 8 odtieňov som siahla po tom najvýraznejšom a tuším aj najlesklejšom. Čuduje sa tu niekto môjmu výberu odtieňa? Asi ani nie, aj keď ja som si to chvíľu vyčítala a ľutovala som, že som nevyskúšala niečo ružovejšie (napr. 003 Sweet Lips alebo 005 Crispy Lips). Asi preto som lesk až tak často nenosila, no myslím, že teraz v zime si spolu užijeme. Zrazu ma začal baviť, a to nielen tou studenou červenou, ale aj zvláčňujúcim leskom. 


Zloženie nie je nijako vábne, ale kdesi pred jeho chvostom sa objavuje arganový olej, vďaka ktorému lesk pôsobí hydratačne, na perách je mimoriadne príjemný, nevysušuje, nezalieza do vrások ani ich nezvýrazňuje. Krásne sa na perách "rozleje" a drží sa svojho miesta. Krátko po nanesení akoby usychá, takže je minimálne lepivý, ale lesk si aj tak zachováva. Zasekne sa to až na výdrži. Pokiaľ nič nejem, nepijem, nikoho nebozkávam a veľa nerozprávam (to väčšinou nerobím nikdy) drží, akonáhle sa pokúsim spraviť niečo z vyššie spomenutých, z pier sa presúva na objekt dotyku. Nie celý, niečo na perách zostane, ale treba dávať pozor. To ja si napríklad pred pitím farbu zotriem a potom v pohode nanesiem znova.


Zaujímavé je, že hoci má Lip Lacquer klasický "leskový" aplikátor, dá sa ním jednoducho a rýchlo spraviť dokonalá kontúra. Toto dosť oceňujem, pretože u pigmentovaných leskov to nemusí vždy vychádzať a nie vždy (teda skoro nikdy) mám chuť lesk nanášať štetčekom. To ho radšej nanášam prstom, avšak v prípade takto výrazného lesku to nie je ono. Obyčajne si ho na pery nanesiem v dvoch vrstvách.


Pozrite sa na tú farbu! Je prekrásna. Studená červená s kvapkou ružovej, pripomína mi rozpučené maliny s jahodami. Čo mi ďalej pripomína jeho sladkú ovocnú vôňu. Tá je naozaj krásna, letná, šťavnatá.
Swatch je robený s bleskom, pod ktorým farba neskutočne krásne žiari.


Ako je vidieť, technika zasa zaúradovala a spravila z mojej olivovej pleti akúsi neprirodzenú cementovú, no s farbou rúžu sa radšej nezahrávala. Dangerous je dengerous a takto na mojich perách vyzerá. Treba však povedať, že na slniečku alebo pod teplým umelým osvetlením žiari ešte trocha červenšie a teplejšie.
Obsah: 4 ml
Cena: cca 8,50 € (pomer objemu a ceny je podľa mňa trocha veľký, a hlavne preto, že ja som svoj lesk kupovala v zahraničí za cenu 5,99 € bez zľavy)


Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Dnes to vidím na nákupy vo Fannku :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Žena, ty ma zruinuješ.:) Všetko čo na pery máš, chcem aj ja..Kupujem, ako inak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aďka, toto ja zažívam na viacerých iných blogoch :D No ale vecičky na pery sú taká moja, vlastne naša slabosť, nie?

      Odstrániť
  3. Ja mam práve ten odtieň 005 Crispy lips 😊 a tiež som spokojná. Ja by som sa na takúto krásnu červenú neodhodlala, ale tebe neskutočne pristane.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Nicol a som rada, že je to výrobok, s ktorým je všeoecne veľká spokojnosť. No a to milučké balenie... :)

      Odstrániť