utorok 24. júna 2014

Slnečný lúč ako najkrajší šperk

Ahoj, kočky!

Kvôli problémom s nefungujúcim internetom vám prinášam dnešný článok o niečo neskôr. Takže kto nemal čo čítať pri rannej kávičke, môže si spríjemniť poobedné chvíle s koláčikom.
Rada by som vám predstavila lak talianskej značky KIKO. V Európe nájdete krásne predajne plné farebných maľovátok tejto cenovo dostupnej značky, na Slovensku však zastúpenie nemajú. Pokiaľ viem, ich internetový obchod už zasiela objednávky aj k nám, takže sa nám trocha priblížil. Občas ich eshop sledujem a zvyknú mávať rôzne akcie, oplatí sa tam sem-tam nahliadnuť (www.kikocosmetics.com). Ja som zatiaľ cez internet KIKO nenakupovala, navštívila som len ich predajňu vo Viedni, aj to bolo ešte kedysi v novembri-decembri minulého roka. Z tohto nákupu som vám už ukazovala rúž a farebný balzam na pery.

KIKO, QUICK DRY NAIL LACQUER Č. 802 GOLDEN ROSE

V čase nákupu som žiadny ďalší lak nepotrebovala, no kto by odolal, keď ich mali za zvýhodnenú cenu? Bežná predajná cena tohto laku je 3,90 €, v zľave ma vyšiel na 1,90 €. Veľakrát sa však tieto laky dajú kúpiť od 1,00 €.
Balenie laku je také obyčko - okrúhla fľaštička s čiernym matným okrúhlym uzáverom. Nič extra, je to taká klasika s obsahom 10 ml. Aplikátor hodnotím veľmi kladne, je širší, ale nie priveľmi, štetinky sú o milimetrík kratšie ako u väčšiny lakov (čo mne omnoho viac vyhovuje) a sú zastrihnuté do primeraného oblúčika. Avšak na jednej strane sú zastrihnuté viac, na druhej menej. Toto by mohla byť podľa niekoho chyba, mne sa to zasa celkom pozdáva, pretože si štetček na necht priložím tou stranou, ktorá sa mi práve viac hodí, čiže vždy pri okraji nechta použijem tú viac zastrihnutú stranu. Konzistencia laku je dosť tekutá, čo spôsobuje vysoký obsah shimmeru. Príliš tekuté laky až tak v obľube nemám, ale aj tu som sa už naučila trik, ktorý funguje. Jednoducho nanesiem aj 4 až 5 tenulinkých vrstiev, takže sa mi lak nerozlieva po nechte (a okolí). Vrstvením v tenkých nánosoch dokonca rýchlejšie schne. Treba len dávať pozor na prúžkovanie, ale tomu taktiež zabránia tenšie vrstvy.
Samotný odtieň laku je dokonalý. Je to prekrásna slnečná ružová (viď samotný názov), ktorú si budete na nechtoch obdivovať nielen vy, ale aj vaše okolie. Doslova. Základná farba je v lososovom odtieni, no obsahuje toľko zlatého shimmeru, že to z neho robí celkom nevšedného chameleóna. Keď sa na ten lak pozriem, vždy musím hodiť pohľad aj na oblohu, aby som sa presvedčila, že nikto do fľaštičky nezatvoril slniečko. Tie zlaté odlesky mi nepripomínajú nič iné ako slnečné lúče. Pre mňa je to jeden z top letných lakov, pretože vyžaruje radosť, úsmev, slniečko, prázdniny, pláž... čokoľvek pozitívne a príjemné vám napadne.
Oceňujem aj jeho výdrž, za 4 dni sa mi neodlúpol ani kúsoček, držal perfektne. Odtieň sa podľa mňa bude najviac hodiť svetlejším jarným typom, ale myslím, že celkom ladí aj s mojou hnedšou pokožkou. Čo poviete?
Obsah: 10 ml
Cena: 3,90 €






Lákalo ma na laku vyskúšať nejaký nail art a čo iné zvoliť k tomu zlatému shimmeru ako zlaté doplnky? Tak som vytiahla tieto maličké štvoruholníčky a ponalepovala som ich v jednej línii do stredu nechtov. Do zlatého klubu sa dostali palce, prostredníky a prsteníky obidvoch rúk. Na všetky nechty by to už bolo priveľa. Ešte nadlak a je to.



Krásna letná farba, čo poviete?

Pekný deň!

12 komentárov:

  1. ÚCHVATNÁ manikúra, pekná žiarivá letná farbička :)
    Inak - aj ja už mám blog , bola by som strašne rada, keby si kuk aspoň jedným očkom :)
    http://www.bigeyemichelle.blogspot.sk/

    Ďakujem :-*

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Miši, ja som k tebe hneď kukla, keď som si všimla, že mi pribudol nový odberateľ. Chcem sa k tebe prihlásiť, ale nevidím tam to "tlačítko" na odber cez GFC...

      Odstrániť
    2. No pravdupovediac, ja sa ešte sama v tom musím zorientovať :) Takže Ti asi bohužiaľ neporadím :(

      Odstrániť
  2. To je nádherná farba, škoda že Kiko kozmetika sa u nás nepredáva :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno, je to škoda, lebo je to kvalitná kozmetika za prijateľné ceny a mávajú aj krásne limitky a kopu vychytávok.

      Odstrániť
  3. Ty odlesky jsou opravdu perfektní!:) Je to nádherná barvička :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. prekrasny odtien. po tejto znacke uz dlhsie pokukujem a nadavam si,ze ked som bola v taliansku,tak som si ju nechala ujst.idem obmrknut e-shop :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. fu,akurat pozeram, ze postovne je 11,90 co je teda dost.budem musiet prehovorit kamosky,aby si tiez nieco objednali.nemala som vidiet ich stranku :(

      Odstrániť
    2. Teda, to poštovné je brutal, nejako som ti to nikdy nevšimla. Ale ak máš kamošky, ktoré by si objednali tiež, tak neoľutujete. Ja som toho zatiaľ veľa neskúsila, len tento lak (jeden má aj sestra), tie rúže, čo som o nich písala a nejkap a so všetkým som spokojná. Páčia sa mi aj ich obaly.

      Odstrániť
  5. Fúhaa, do Viedne sa asi najskôr nedostanem a tuším, že objednávať cez internet tiež nebude lacná záležitosť ale aspoň som sa dozvedela o novej značke (dosiaľ som nepočula ) a navyše tá farba je ako stvorená na leto ;) veľmi pekné...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To sa celkom teším, že som niekomu povedala o značke, ktorú nepoznal. Škoda toho drahého poštovného :( Ale farba laku je super, je to taký zlepšovač nálady, lebo mi robí slniečkový deň, aj keď je zamračené :D

      Odstrániť