štvrtok 12. júna 2014

Líčenie: Orange is the new Black

Ahoj, kočky!

Trvalo mi to, kým som sa konečne dopracovala k nejakému líčeniu. Ako iste viete, uprednostňujem výrazné pery - pretože mi pristanú viac ako výrazné oči a pretože moje citlivé oči mi dávajú často najavo svoj nesúhlasný postoj k šminkám. Akurát majú svoje lepšie obdobie, takže mi dovoľujú patlať na ne líčitká a hrať sa s farbičkami. Využila som to a dopriala som si svoj obľúbený letný look - oranžový tieň na očiach. Odvážne? Možno áno, možno nie. Keď som však prvýkrát oranžovú na viečkach skúsila, zostala som viac ako milo prekvapená (asi tak, ako vidíte na prvej fotke :D ). Táto farba ladí s mojimi zelenými dúhovkami dokonale. Nemám úplne zelené oči, skôr také sivo-zelené a oranžová z nich vytiahne práve tú zelenú. A hoci ide o dosť výraznú žiarivú farbu, nosí sa mi perfektne, necítim sa nepríjemne, žeby som to prestrelila, skôr mám dobrý pocit zo zaujímavého líčenia. V neposlednom rade, ak toto leto nemáte na sebe niečo oranžové, nie ste IN! (Smejem sa, každý je IN v tom, v čom sa dobre cíti. Viem to aj ja.)

Postup:
  1. Na celú tvár, pod oči i na očné viečka som naniesla tenkú vrstvu mejkapu Alverde.
  2. Obočie som vyplnila čiernou ceruzkou Givenchy.
  3. Popod lícne kosti som štetcom jemne naniesla bronzer Catrice, aby pleť vyzerala opálenejšie a vytieňovala som ho dostratena.
  4. Na pohyblivé viečko som naniesla oranžový očný tieň (neznámej značky, paletku som si priniesla z dovolenky), ktorý som dôkladne rozmazala, aby nebolo vidieť ostré hrany.
  5. Na spodné viečko som nakreslila hrubšiu linku pomocou ceruzky Smokey Eyes od Catrice. Tiež som ju jemne rozmazala.
  6. Vnútornú spodnú linku som prešla čiernou ceruzkou Givenchy.
  7. Vnútorný kútik oka som rozžiarila smotanovou ceruzkou Alverde (žiaľ, zabudla som ju vyfotiť, ale je super).
  8. Riasy som zvýraznila dvoma vrstvami fantastickej riasenky Wah Wah Woom (Look by Bipa), ktorá je mojím novučkým úlovkom a už ju nedám z ruky.
  9. Pre šťavnatý letný look je potrebný lesk na pery. Ja som použila svoj staručký Golden Gloss s kúskami zlata od YSL.

Neľakajte sa tohto vyhúkaného výrazu. Vyzerám tu síce srandovne, ale chcela som vám líčenie ukázať aj v takomto silnom svetle, aby bolo vidieť, ako asi oči žiaria za slnečného dňa :)




Použité produkty:


Páči sa vám dnešné líčenie? Máte odvahu na oranžovú v líčeni?

Pekný deň!

12 komentárov:

  1. Krasne licenie, uzasne na leto, ja mam oranzove tiene velmi! Ved vies, oranzova ;-) Aj ty mas rada Golden gloss? Skvely lesk a ta mnamozna typicka YSLaurentovska vona!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Malo to byt velmi rada :-)

      Odstrániť
    2. Ďakujem :) Golden Gloss je super, bol to asi môj prvý drahší lesk a veľmi zachutil môjmu frajerovi, tak mi kúpil ďalší. Ale jemu sa zdá, že ten prvý chutil troška lepšie :D Mne sa tá vôňa tiež veľmi páči a tento lesk je na leto úplne super - tie zlaté trblietky robia svoje...

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krasne licenie.take stavnate,letne :) momentalne sa mi oranzova velmi paci najma na perach,ale vyskusam jej pridat aj trosku na oci :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Mne sa zasa na perách až tak nehodí, to idem skôr do korálovej. Ale na očiach sa mi zdá byť super, pekne žiaria :)

      Odstrániť
  4. Krásne, naozaj Ti to veľmi sekne, škoda, že toto nieje farba pre mňa :/
    P.S. - Podľa mňa to až tak odvážne nieje, vôbec to na Tebe nekričí, si kočka ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veľmi pekne ďakujem :) Priznám sa, ja som sa kedysi oranžovej poriadne bála, ale asi zbytočne. Máš pravdu, ono to asi až tak odvážne nie je, to sa len mne tak zdá, lebo na očiach väčšinou nosím neutrálne farby a pery zasa výrazné :D

      Odstrániť
  5. I oranžová ti moc sluší, parádní líčení, ta paletka je fakt supr:)) Tedy ty odstíny v ní, teda v paletce by mě asi nezaujaly, ale na očích jsou krásné.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem :) Toto líčenie je také príjemné letné aj do práce. Paletka vyzerá strašne (to balenie), ale ukrýva malý poklad. Tie farby na očiach vyzerajú stále dobre a dajú sa dokombinovať do tisícov kombinácií :)

      Odstrániť