utorok 17. júna 2014

Farbičky pre detičky

Ahoj, kočky!

Nenechajte sa zmiasť názvom, nepôjde o detské hračky. Ukážem vám takú hračičiku pre veľké slečny, čo je celkom ňuňuňu.

MISS SPORTY, INSTANT LIP COLOUR & SHINE, 020 CANDY PLUM

Netajím sa, že ceruzky na pery sú mojou malou úchylkou. Bude to pomaly rok, čo tento trend vstúpil do našich kozmetických životov (aj keď Chubby Stick sa o to pokúša už dlhšie ako rok) a mňa i moju peňaženku celkom opantal. Dodnes sa nebránime žiadnej novej ceruzkovej výzve.
Ako inak, aj na túto ceruzku som si robila zálusk od prvého zočenia, takže keď som na ňu natrafila v drogérii, nebol priestor na zaváhanie. Stačilo vybrať si len odtieň. Keďže je v ponuke (len) 6 odtieňov, musím povedať, že dosť rôznorodých, výber bol pre mňa otázkou minúty. Šla som do výraznejšieho odtieňa s modrým podtónom, klasika. Farba je veľmi dobre nositeľná a vôbec nie kričiaca, akoby sa mohlo zdať. Pretože nejde o klasický rúž, ale skôr o farebný balzam, pigmentácia nie je silná. Dá sa síce trocha navrstviť, no netreba mať strach z predávkovania farbou. Na perách je veľmi príjemný, nezaznamenala som žiadne vysušovanie, dokonca sa mi zdá, že pery jemne vyhladí.
Balenie je o niečo užšie ako u väčšiny ceruziek, dobre sa drží, manipulácia je jednoduchá. Nestrúha sa, vysúva sa skrutkovacím systémom. Samotná tyčinka je príjemne krémová, ale nie je príliš mäkká. Je však natoľko slabá, že sa v obale hneď zlomí. Mne sa to stalo po prvom vyskúšaní a páde na zem. Zlomila sa v mieste uchytenia. Na pár zahraničných blogoch som videla rovnaký prípad zlomenia. Nie je to nejaký hendikep, používať sa dá naďalej, len upozorňujem, že sa to stáva. Páči sa mi, že ceruzka sa predáva zabalená v "celofáne", mám tak istotu, že si ju predo mnou nikto neskúšal namiesto testera.
S ceruzkou som spokojná, páči sa mi najmä odtieň, ktorý mám na sebe veľmi rada a veľa takých v obchodoch nie je. Uvítala by som, keby bol na obale uvedený aj názov odtieňa. Chcem vedieť, ako sa moji kozmetickí kamaráti volajú.
Okrem farby oceňujem aj príjemnú sladkastú vôňu. Neviem sa celkom rozhodnúť, čo mi pripomína. Možno marshmallows, možno nejaké sladké ovocie. Každopádne je vôňa krásna a chvíľu na perách aj vydrží.
Kúpu ceruzky ODPORÚČAM. Nie je to zázrak, ale je veľmi veľmi fajn.
Obsah: 1,1 g
Cena: cca 2,50 €









Pekný deň!

9 komentárov:

  1. krásna farbička, úžasne ti ide, ja som si tento rúž v obchodoch ešte ani nevšimla:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farba sa mi zdá byť taká celkom nevšedná. A presne také mám rada, ladené domodra sa mi hodia :) Ja som pastelku objavila v malej drogérii so stojanom Miss Sporty, keďže ide len o 6 odtieňov, ľahko sa v stojane dajú prehliadnuť.

      Odstrániť
  2. jéj :) vďaka za tip..tú si kúpim ! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Na léto to vypadá moc hezky, zrovna jsem ale vyhrála balzámovou rtěnku a ještě jednu další mám v zásobě, jinak bych do téhle šla hned (navíc za tu cenu..). :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto je taká fakt príjemná záležitosť. Netreba čakať žiadne zázraky, ale v zbierke sa mi iste nestratí. Okrem toho farba je podľa mňa dosť nevšedná a za tú cenu? No nekúp to ;)

      Odstrániť
  4. Na rtech vypadá opravdu krásně!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Farba je vážne zaujímavá, ale je to aj príjemná "pastelka" :)

      Odstrániť