sobota 22. marca 2014

Luxury Lacquers: C(h)ome, Leon!

Ahoj, kočky!

Pred niekoľkými dňami som vám na fb ukazovala nákup pár lakov, z ktorých som mala obrovskú radosť. Boli medzi nimi aj 4 krásavci z najnovšej limitky Catrice Luxury Lacquers. Už sa dajú kúpiť aj na Slovensku a ja vám radím, choďte sa na ne pozrieť, sú prekrásne, oplatia sa. Limitka obsahuje farebne zladené laky rôznych finišov: trblietavé, pieskové, holografické a duochromatické. Ja som si kúpila dokopy 5 kúskov, 3 holografické a 2 duochromatické. Pôvodne som vám ich chcela ukázať všetky naraz, no mám dosť fotiek, ktoré chcem zverejniť, aby ste si ich krásu mohli čo najviac vychutnať, takže si ich pozriete pekne jeden po druhom.

LUXURY LACQUERS: C(H)OME, LEON!

Tak tu je! Lak, o ktorom som sa po prvom nalakovaní vyjadrila, že ak by som si v živote mala vybrať jeden jediný lak, bol by to tento. Nádherný marhuľkový odtieň z kolekcie duochrom. Čím ho výrobcovia ozvlášnili? Niečím, čo som doteraz nevidela. Marhuľka je pekná už aj vo fľaštičke, lenže na nechtoch na vás vybalí dúhovú hru, od ktorej nedokážete odtrhnúť oči. Najskôr vás začne vábiť striebristo-zelenkavým shimmerom, ktorý sa zrazu premení akoby na iný lak - naružovelý s modro-fialovo-zeleným shimmerom. Tá hra farieb je neskutočná. A neviem, čo viac k tomu dodať. Snažila som sa to nafotiť, ale je vám jasné, že naživo je to o inom.
Ešte rýchlo pár faktov: Niekomu postačia 2 vrstvy, ja si dám radšej 3, nech pekne kryje. Výdrž nehodnotím, to vždy závisí od samotných nechtov a použitého podkladu a nadlaku. Jediné, čo laku trocha vyčítam, je štetček. Ten môj je totiž trocha krivo strihaný. Ale aj tak zvažujem dokúpiť si tento odtieň do zásoby. Už som tú možnosť aj mala, za 1,79 €, no ja som ho nekúpila!!! Prečo?

Máte v tejto limitke nejakých favoritov?













Pekný deň!

6 komentárov:

  1. Tak tento je dokonalý! Ako stvorený pre mňa, milujem takéto farby lakov. Určite si ho kúpim! :)

    http://beautyandfashiontipsbynicol.blogspot.sk/?m=1

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tento lak je malým pokladom v mojej zbierke. Je tak nádherný, že ho mám vyložený na stolíku, aby som sa naň mohla hocikedy pozerať. :)

      Odstrániť
  2. Veľmi je pekný, patrí aj medzi našich kandidátov na kúpu :)

    OdpovedaťOdstrániť