pondelok 9. septembra 2013

Môže fungovať aj push-up krém na dekolt a poprsie?

Ahoj!

Pôvodne som dnes chcela písať o mojich výdatných septembrových nákupoch, ale musím trocha spracovať fotky. Preto mám na dnes trocha jednoduchší článok o kréme na dekolt a prsia, ktorý má túto oblasť ženského tela pekne spevniť a vyzdvihnúť. Čo myslíte, aký bude výsledok?

DERMACOL Enja Push-up Bust Firming Cream

Nie je to prvý výrobok tohto druhu, ktorý som kedy vyskúšala. A hoci ani sama neverím, že by mohol takýto krém nejako výrazne fungovať, stále sa nechám nejakým novým nalákať. Naposledy to bol práve tento od Dermacolu.


Najprv si položme otázku: Čo očakávate od "push-up krému" na poprsie? Dúfam, že medzi nami nie je nikto, kto by si myslel, že mu zrazu na hrudi narastú dva pevné balóny. Aj na popiske tuby sa píše "účinne spevňuje pokožku pŕs a dekoltu, vracia jej pružnosť a zároveň pôsobí ako prevencia proti jej ochabovaniu". Takže žiadne vyzdvihnutie pŕs. Ale aj spevnenie pokožky znie dobre. Lenže tu prichádza na rad mnoho faktorov, s ktorými krém musí bojovať - veľkosť pŕs, ich váha, tvar, hrúba pokožky atď. Ak máte prsia veľké a ťažké, silne podliehajúce gravitácii, určite nečakajte, že by vám krém akokoľvek pomohol. V tomto smere môže pomôcť len kvalitná podprsenka.
Keď mám krém zhodnotiť zo svojho pohľadu, žiadne viditeľné zmeny v pevnosti pokožky na hrudi som nespozorovala. Stalo sa však niečo iné. Krém mi pomohol troška zjemniť strie! A to je výborné zistenie :)


Takéto čudesné prísady krém obsahuje. A je hypoalergénny, čo môžem potvrdiť, pretože som po jeho nanesení nemala žiadnu nepríjemnú reakciu.


Ako vidíte, má troška žltkastú farbu. Jeho konzistencia nie je vyslovene krémová, skôr niečo medzi krémom a mliekom. Nanáša sa preto veľmi dobre a rýchlo sa vstrebáva. Obsahuje parfémovú zložku, našťastie veľmi jemnú. Balenie má 75 ml a za necelých 7 eur si ho môžete kúpiť tu. Mimochodom, neprehliadnite tú skvelú akciu Dermacolu, kde ušetríte 8 eur.

Pekný deň!

9 komentárov:

  1. Ahojky,
    nemůžu zde najít žádný kontakt na Tebe, tak volím tuto formu. Nominovala jsem Tě na Liebster Award, tak doufám, že Ti to nevadí :-).

    Měj se krásně, Adriana

    PS: Jukni pro více info: http://adriana-nailart.blogspot.cz/2013/09/liebster-award.html

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej, tak teraz ani nevieš, ako sa teším :) Máš pravdu, musím tu pridať svoju mailovú adresu. Zajtra sa do toho pustím, dnes už len sprcha a posteľ :)

      Odstrániť
  2. to bola najlepsia akcia za poslednu dobu :)

    Inak pozyvam na giveaway o BIELENDA BALICEK, tu:http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/09/bielenda-super-mega-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Super, tak to se po něm kouknu, mam trochu stie a bodlo by, aby byli jemnějši :)).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite vyskúšaj. Ja som teda nejaký efekt toho krému nepostrehla, ale tie strie to naozaj zmiernilo. Prekvapilo ma to a potešilo :)

      Odstrániť
  4. Ahoj, prijmi moje pozvání do GIVEAWAY - http://handbagforladies.blogspot.cz/2013/09/firmoo-giveaway.html Potěší mě, když se zapojíš.

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Skvělý článek. Akci Dermacolu využiju naplno. ;-)
    Vivi

    OdpovedaťOdstrániť