piatok 20. novembra 2015

Recenzia: Color Tattoo - Metallic Pomegranate

Ahoj, kočky!

Vínová vo všetkých svojich nuansách sa každú jeseň premáva mojim kozmetickým kufríkom a vždy si nájde miestečo v mojej makeupovej rutine. Na nechtoch, na perách, na očiach. Keďže je to výrazná  a slávnostná farba a ja ju chcem nosiť aj na všednejšie situácie dňa. Preto som hľadala niečo, čo by splnilo tento atribút. Našla som.

MAYBELLINE, COLOR TATTOO, 70 METALLIC POMEGRANATE


Jednu recenziu na Color Tattoo som už písala. Bolo to na odtieň (recenzia), ktorý už veľmi nepoužívam, hoci je skvelý ako podklad pod slávnostné líčenie. Medzičasom som si maximálne obľúbila dokonalý odtieň Permanent Taupe, ktorý sa už do recenzie nedostal. Prečo potom recenzia na tento kúsok? Pretože by mnohé mohol na prvý pohľad nezaujať a bola by to škoda.


Aj pri odtieni Metallic Pomegranate platí, že je to "držiak", vydrží na očiach nepohnute celý deň. Pracuje sa s ním úplne jednoducho, má jemnú krémovú konzistenciu, vďaka ktorej sa najlepšie nanáša prstami alebo plochým štetcom s pevnejšími štetinkami. Ja uprednostňujem nanášanie prstom a následné rozmazanie huňatným štetcom. Na CT sa veľmi dobre nanášajú práškové tiene, ktoré na ňom tiež skvele držia a získajú novú intenziut. Čo sa však týka konkrétne tohto odtieňa, upredňostňujem jeho sanostatné nosenie, pretože krásne zvýrazňuje moju dúhovku. (V poslednom čase to tu spomínam dosť často, v poslednom čase často nosím teplejšie naružovelé farbičky.)


foto s bleskom

foto bez blesku


CT sa dá nosiť aj ako očná linka. To môže byť alternatíva pre dievčatá, ktoré sa trocha boja farieb alebo majú rešpekt pred tvrdou čiernou linkou. Takáto farebná môže byť riešením a ešte sa aj jednoducho kreslí.


Mne sa tieň páči najviac nedbalo rozmazaný po celom hornom (aj dolnom, ale to skôr na večer) viečku. Pôsobí to na mňa tak nepreumelkovane a zároveň efektne. Tak, že ráno som pred zrkadlom nestála polhodinu, ale že som vzala obľúbené šminky, spravila pár ťahov a vyrazila za dobrodružstvom.



Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Vínovú farbu zboožňujem na jeseň, no tento produkt mám už od minulej jesene, pretože som bola farbou unesená, no narozdiel do iných CT čo mám tak tento ako keby bol oveľa iný a slabší, vôbec mi nedržal,drolil sa a farba na viečku nebola taká pekná, takže mi iba "sedí" v košíku :(
    Patty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hmm, s tou slabšou pigmentáciou máš pravdu, napríklad oproti Permanent Taupe je to trocha rozdiel. Tento odtieň je podľa mňa trocha iný práve obsahom maličkých trblietok, avšak na výdrži som si nejaký rozdiel nevšimla, ako nalíčim, tak odlíčim :) Skús ho zasa prevetrať, možno ťa presvedčí ;)

      Odstrániť
  2. Krásný odstín, dokonce bych řekla, že stejný jako je v Naked 3. Je to jeden z mých oblíbených :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. krásny odtieň! :) ja som stále Color Tattoo nevyskúšala a stále sa neviem rozhodnúť či do nich ísť alebo nie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiež nejaký čas trvalo, kým som sa rozhodla, no teraz to považujem za správne rozhodnutie ;) Pre mňa je top hlavne Permanent Taupe, za ním je hneď tento vínový odtieň. A ak sa mi raz podarí zohať niektorý z tých neutrálnych farbičiek, budem zasa o kúštik šťastnejšia :)

      Odstrániť
  4. krásna farba, musím si už aj ja konečne aspoň jeden z Color Tattoo kúpiť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To určite musíš ;) No, aspoň podľa mňa je to vychytávka...

      Odstrániť
  5. Color Tattoo tiene mám veľmi rada a asi zvážim aj tohto vínového trblietavca :) Krása :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pekný je, pekný, hlavne teraz v sychravom počasí. Pôsobí tajomne a zároveň nie príliš smutne a ťažko :)

      Odstrániť