utorok 3. februára 2015

NOTD: Lovely Mint

Ahoj, kočky!

Zacnelo sa mi za jarou. Vždy to tak chodí, že si želáme to, čo práve nemáme alebo nemôžeme mať. Veď ja tú jar ešte ani nechcem, najprv si chcem poriadne užiť zimu, sneh, lyžovačku, sánkovačku, no občas ma prepadne jarná nálada. Hlavne, keď vonku zasvieti slniečko a ja mám chuť prechádzať sa po meste plnom ľudí s úsmevom na tvári. Kým ten čas príde, rozhodla som sa oživiť nielen jednofarené dni, ale aj blogové články trochou farby. Krásnej jarnej farby.

MANHATTAN, BIRTHDAY COLOURS, 016 LOVELY MINT

Mentolkové nechty sú tak cool! Pripomeniem vám novembrové, ktoré som mala nalakované rimmeláckym lakom Breakfast in bed. Ten je nádherne chladný, zimný, mierne zmrznutý. Dnešný mentolkový mu bude skvele kontrovať svojím teplým podtónom a netradičný shimmerom.


Viem, že vám zasa ukazujem niečo, čo sa u nás nedá zohnať, lenže povedzte, chceli by ste, aby som vás o takúto lahôdku ukrátila? Verím, že oceníte aspoň obrázkovú "podívanú". 
Lovely mint by bol len obyčajný mint, keby nebol lovely. Svetlá zelenomodrá s trocha chameleónskym podtónom, ktorý sa mi väčšinou zdá byť teplý, kým sa naň nepozriem z inej strany, kde už chytá chladnejšie podtóny. Tie sú zrejme spôsobené tým nádherným lovely shimmerom, ktorý hádže odlesky od striebristej cez ružovú a fialovú až po modrú. Júj, ten sa naozaj podaril! Viete, koľko som sa naobracala tú fľaštičku, aby som si jeho farby užila?
Teraz vás pozývam na prehliadku mojej jarnej manikúry, ktorú som síce fotila v decembri (ešte na opálenených rúčkach), ale to nám nebráni tešiť sa na teplé dni. Horný obrázok je vždy fotený na slniečku, spodný v tieni.




Čo poviete na ten shimmer?


Ako už iste viete, mne laky Manhattan dosť vyhovujú kvôli menšiemu štetčeku, s ktorým sa mi výborne lakujú moje úzke nechty. Lak je síce o niečo redší, takže na pekný rovnomerný nános potrebujem tri vrstvy, no toto mňa od lakovania neodradí. Na nechtíkoch si ho budem iste užívať, lebo sa mi táák páči.


A ešte jedno kombo s efektovým nadlakom Essence. Takto sa mi Lovely Mint pozdáva aj ako milá valentínska alternatíva.


Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Booóže, na tých opálených rukách! No nádhera! Podľa mňa je mint skvelý na leto aj na zimu (a ty si toho krásnym dôkazom;-). A valentínska úprava je tiež numero uno!:-) Krásny slnečný mentolkový zasnežený deň, zlato!♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pusi, pusi, zlatino, teším sa, že sa ti páčia :) Ty naše numero uno ;)

      Odstrániť
  2. nádherná farba a tie tvoje dokonalé nechty, paráda. Musím si aj ja nejaký mint lak kúpiť, škoda že u nás sa Manhattan nepredáva, hneď by som poň šla :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na mentolkové laky som už namotaná vyše dvoch rokov, ale predtým som ich veľmi nenosila. Mala som len jediný láčik a ten som si trocha "šanovala" :D

      Odstrániť
  3. krasna farba mat take nechty este do toho no to by bola parada uz mi ostava len zavidiet:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za také komplimenty, ale ja keď vidím ostatné kočky, aké ony majú nádherné nechtíky, až sa hanbím tu tie svoje ukazovať.

      Odstrániť
  4. Nádherný odtieň, škoda, že sa táto značka u nás nepredáva :-(

    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to škoda, že táto značka z našich drogérií zmizla. Podľa mňa je kvalitná a má super ceny.

      Odstrániť