pondelok 2. februára 2015

Look out!

Ahoj, kočky!

Na riasenky som nikdy nejako zvlášť "neletela", aj keď poruke som nejakú mala už od základky. Rukami mi ich síce prešlo dosť, ale nejaké veľké závery som na ne nerobila. V podstate mi skoro všetky vyhovovali. Potom som sa nimi začala akosi viac zaoberať, a už to také ružové nebolo.

ASTOR, LOOKOUT MASCARA, 800 BLACK


Asi začnem priznaním. Túto riasenku som si vybrala len zo zvedavosti a preto, že som na ňu mala 50 %-ný zľavový kupón do DM, inak by som si ju ani nevšimla. V hre je, samozrejme, obal. Ten je pekný, čierny, plastový, ale aj trocha nudný.



Zaujímal ma však obsah a aplikátor, ktorý je v prípade Lookout plastový hrebienok s celkom naširoko rozloženými výbežkami. Tie sú dlhšie a kratšie, čo mne veľmi nevyhovuje, ale svoje prívrženkyne podobný typ aplikátora určite má. Mne sa ním nemanipuluje pohodlne. Nemôžem povedať, že by vyslovene zlepoval riasy. Robí to, avšak stále v únosnej miere.


Textúra riasenky je krémová, taká mokrejšia a potrebuje dlhšiu dobu, kým celkom zaschne. To môže spôsobiť otláčanie na viečkach (môžete vidieť aj na fotkách), čo mňa poriadne rozčuľuje. Je možné, že je to len mojou nešikovnosťou, no ako hovorím, uprednostňujem klasické štetinkové aplikátory, s ktorými viem narábať určite lepšie. Na druhej strane musím pochváliť, že po zaschnutí sa na riasech krásne drží celý deň. Nevšimla som si šiadne drolenie a opadávanie . Dokonca sa aj výborne odličuje (ja som ju odličovala micelárnym gélom alebo svojou obľúbenou micelárnou vodou).
Po čokoládovej riasenke 100% Pure som dosť rozmaznaná vôňou. Musím ísť s pravnou von - Astorka mi páchne takou tou typickou riasenkovou chemickou kvetinovou "zatuchlinou". Nič v zlom,  ale je to tak.
Ako vidíte, vo vonkajšom kútiku mi oproti zvyšku oka chýba niekoľko rias. Je to preto, že moja očná lekárka sa vyžívala v tom, že mi tam vytrhávala riasy, pretože som ich mala husté a podľa nej mi liezli do oka. Nie je to chyba riasenky.
Tu krásne vidno, koľko rias mi chýba! Dodnes sa z toho neviem spamätať, lebo riasy mi tam už nerastú :(
Záverom by som riasenku zhodnotila tak, že pre mňa je nedostačujúca, pretože hľadám zahustenie. Kto však potrebuje riasy predĺžiť a má rád podobný typ aplikátora, určite ocení dobrú schopnosť predĺženia. Na bežné nosenie pre vytvorenie prirodzeného efektu si Lookout iste trúfne.

Obsah: 7 ml
Cena: cca 8,50 € (s DM zľavovým kupónom som za ňu zaplatila 4,19 €)

Pekný deň!

7 komentárov:

  1. Preboha, Leni, to je čo za haluz s tou očnou? To sa akože učila na medicíne, vytrhávať pacientkam riasy??? Nemám slov. Akože teraz veľmi sexi to vyzerá :-( Maskara sa mi zdá podobná ako niektoré Max Factorácke, ale teda zlepuje viac. Astorku som už dávno nemala. No ale túto si asi nevyberiem :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Stalo sa, Juli, niekoľkokrát a vždy ma to šokovalo, lebo to spravila strašne rýchlo. Inak, ešte nikdy som sa s niečím takým nestretla u niekoho iného a samej mi je to doteraz divné, ako môže niekto vziať pinzetu a vytrhnúť RIASY?!

      Odstrániť
  2. Preboha, to vážne myslíš s tou lekárkou??? Ja by som jej to nedovolila v žiadnom prípade, však aj detičky majú husté dlhé mihalnice, keby si videla môjho synovca, tak padnes do kolien... Veď to muselo byť veľmi nepríjemné :-/ Túto riasenku som mala raz, tuším darčeky na Vianoce, ale už si moc nepamätám dojmy :-) Ale asi by som si ju sama nekúpila, ja milujem a som verná GOSH Darling Lashes ;-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bolo to nepríjemné, Miška. Akože nebolelo to veľmi, ona to robila veľmi rýchlo, no ešte aj teraz je mi trocha zle na žalúdok, keď si na to spomeniem.
      Čo sa týka riasenky, tak najkrajší efekt dosahujem so Chanelkou, ale väčšinou na bežný deň používam 100% Pure. Na tej je skvelé aj to, že sa ľahko odličuje, čo sa mi momentálne veľmi hodí...

      Odstrániť
  3. ja som si oblubila ruasenku od avonu big darling a v najblizsej dobe ju asi ani menit nebudem,, po tejto som tiez pozerala kedze som mala ten kupon ale aspon ze som si ju nekupila pozeram ze ma umely aplikator a tym sa akosi vyhybam poslednej dobe

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to je teda riadna krava s prepacenim

      Odstrániť
    2. Avoňácku riasenku som mala naposledy pred dosť veľa rokmi, mala taký tvarovaný aplikátor a bola skvelá, ale už ich produkty dávno nepoznám. Umelý aplikátor tiež veľmi nemusím, najradšej mám tie úplne klasické, obyčajné, s hustými štetinkami a troška väčšou "hlavičkou".

      Odstrániť