nedeľa 22. júna 2014

Líčenie: Paradise city

Ahoj, kočky!

Ohodlala som sa poriadne zaexperimentovať. Veď ste si už samy všimli, že v poslednom čase pridávam farby do líčenia, dokonca aj pri líčení očí na bežné nosenie. Tentokrát som sa rozšupla pri večernom, resp. párty líčení, ktoré si viem skvele predstaviť na nejakej beach party.
Tyrkysový tieň som vlastne jedno leto celkom využívala. Bolo to v čase, ktorý som trávila na jednom peknom teplom ostrove, preto obklopenú tyrkysovým morom ma to k tejto farbe dosť ťahalo. Líčenie by iste viac vyniklo s hnedými očami, ale myslím, že ani sivo-zelená nie je celkom od veci. Čo poviete?  Nalíčili by ste sa takto niekam?

Postup:

  1. Na celú pleť som naniesla tyčinkový mejkap Powder Finish (Look by bipa) v odtieni Honey, ktorý ju pekne zjednotil. Dokonca som nepoužila ani púder a pleť vyzerá sviežo.
  2. Obočie som zvýraznila čiernou ceruzkou Givenchy.
  3. Ako bázu pod očné tiene som na viečkach rozotrela malé množstvo ceruzky Big bright eyes od Essence. Tá poslúžila aj ako rozjasňovač do vnútorného kútika oka.
  4. Na "bázu" som prstom "naťupkala" tyrkysový tieň z no name paletky (prinesená z dovolenky). Tieň je nanesený na len na pohyblivom viečku.
  5. Blendovacím štetcom som do záhybu oka naniesla fialový tieň Gabriella Salvete, ktorý som rozmazala dostratena.
  6. Na spodné viečko som ceruzkou nakreslila nepravidelnú linku strieborno-sivou ceruzkou Essence (LE Ice ice baby). Blendovacím štetcom, ešte stále s pozostatkami fialového tieňa, som ju rozmazala. Prechádzala som pritom štetcom z horného záhybu oka na dolnú linku, aby sa tam všetky farby spojili.
  7. Linka tentokrát nie je čierna, na oživenie som použila tekutú linku Crystal eyeliner (Essence) v odtieni Blue Haeven. Nemôžem si pomôcť, ale táto linka dokáže spraviť aj s bežným líčením zázraky.
  8. Riasy som zvýraznila obľúbenou riasenkou Wah wah woom (Look by bipa).
  9. Pod lícne kosti som naniesla trošička bronzera Catrice (LE L'Afrique C'est chic).
  10. Na pery som tentokrát použila balzamový rúž Catrice v odtieni Sheers! doplnený o korálový lesk Max Factor v odtieni Enchanting Coral.
Tak čo by ste mi povedali, keby ste ma takto nalíčenú stretli na párty?







Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Tak toto Ti naozaj svedčí - podľa mňa jednoznačne najlepšie líčenie!:) Sama nosím tiež najviac hnedú, béžovú, alebo "taupe" - pre mňa sú tieto nové farby veľkou záhadou, ale každopádne v lete aj ja vyťahujem jeden tyrkysový monotieň od Pupy. Mám hnedé oči, čiže tá farba na mne pomerne svieti, ale na leto naozaj dobrá voľba...Ak použijem ten tyrkysový tieň do práce, tak ho len trošku stlmím matnou hnedou a je to.:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Aďka, za kompliment :) Na tebe si tú tyrkysovú viem živo predstaviť, nielen k tvojim hnedým očiam, ale celkovo k tvojmu farebnému typu (podľa foto) sa musí hodiť perfektne. Týmto výrazným farebným líčením som vlastne "odštartovala" letnú sériu, v ktorej bude plno farieb. Začalo ma baviť experimentovať a dokonca aj do práce si nejakú farbičku dovolím. (Na perách a nechtoch s farbami problém nemám, hihi...)

      Odstrániť
  2. No takto moja... :D Keby som Ťa takto stretla na nejakej beach party, tak... Som strašne happy a dali by sme spoločnú selfie :D :D :D Neuveriteľne Ti to sekne, si proste neprehliadnutelna, lebo ono človek stretne kopec žien/dievčat nalíčených výraznými tieňmi, ALE (!!!) :
    a) - buď netrafia odtieň
    b)- ak aj áno, mne sa to osobne nepáči, pretože žiadne plynulé prechody, ale len machulovy efekt-a tak zase to beriem bod a aj b s rezervou, tiež sme mali "násť" a každý nech nosí to, v čom sa cíti dobre :)
    Každopádne, za mňa máš veľké plus a fandím Ti :) Tak ako som vyskúšala červený odtieň ružu a vybila drahému poistky, vyskúšam aj túto fialovo-tyrkysovú kombináciu, či to bude s mojimi hnedými očami ladiť :)
    Peknú nedeľu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Páni, Miška, tak ty ma vieš svojimi komentármi odrovnať!!! :D Strašne si ma teraz potešila. Priznám sa, trocha som sa bála, čo si budete (moje čitateľky) o tomto mejkape myslieť, predsa len mi to príde dosť crazy :D
      K hnedým očiam sa podľa mňa hodí skoro všetko a tyrkysová a fialová budú TOP.
      Ešte raz ďakujem za taký povzbudzujúci komentár, veeeľmi sa teším. Papa :)

      Odstrániť
  3. krásny makeup, páči sa mi tá kombinácia farieb, je to možno trošku výraznejšie líčenie, ale podľa mňa tak decentne, super by sa hodil tento makeup na nejakú letnú párty :) určite by som ho vyskúšala aj ja :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem, Peti :) Tento tyrkysový tieň som jedno leto celkom využívala v kombinácii s tou svetložltou (v paletke hneď vedľa tyrkysového) a to vyzeralo perfektne. Inšpirovala som sa vtedy nejakým časopisom a poviem ti, úspech to malo :) Na lete je skvelé to, že si môžeme dovoliť viac - viac odhaliť aj ukázať, hihi.

      Odstrániť
  4. Nádherné líčení, modrá ti fakt moc moc sluší! Ta kombinace, no prostě přesně můj vkus:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno? Tak ďakujem :) O týždeň tu pribudne ďalšia veselá farebná kombinácia...

      Odstrániť
  5. Nádherné líčenie :) trblietky sú jednoducho trblietky

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na to, ako som nikdy trblietky nemala rada, si ich teraz celkom užívam :) A ďakujem...

      Odstrániť