sobota 1. marca 2014

Ani čierny lak nemusí byť len čierny

Ahoj, kočky!

Nedávno som prišla k zaujímavému záveru. Páčia sa mi čierne laky na nechty. Páčia sa mi načierno nalakované nechty, krátke i dlhé, lesklé i matné. Páčia sa mi na iných i na sebe. Lenže ja žiadny poriadny čierny lak nemám. Poriadny čierny myslím jednoducho čierny, pretože takých čierny, ktoré obsahujú červené trblietky, farebné trblietky a iné farebné trblietky mám niekoľko. Podobne som to mala aj s bielym lakom - potrebovala som ho na nail art, ale nevedela som si žiadny kúpiť. Niežeby v drogériách neboli, boli, len som si nevedela vybrať. Až som nedávno jeden vzala, neobzerala sa, prišla k pokladni, zaplatila, odišla. Bielo-biely lak teda mám. Čierno-čierny zatiaľ nie.
Jeden z tých mojich čierno-nečiernych vám dnes ukážem. V zime som ho celkom nosila, preto je už štvrtina fľaštičky minutá, tak som ho radšej nafotila, aby záhadne nezmizol. Lak si určite pozornosť zaslúži, minimálne preto, že som naň už počula toľko chvály, keď som ho mala.

LOOK BY BIPA, SPECIAL EFFECT, 105 MAGIC MOMENTS

Pekný efektový lak, ktorý ja používam naplno - podkladový lak, 2 - 3 vrstvy tohto efekťáčika, nadlak. Na nechtoch sa tvári tak trocha gélovo, a to ho robí veľmi zaujímavým. Holografické trblietky sú už len sladkou polevou. Lak sa mi príjemne nosí, pretože ak naň práve nepočúvam chvály od iných, môžem sa naň nekonečne dlho pozerať, lebo je natoľko zaujímavý. Domovská značka rakúskej siete drogérií ma vlastne mimoriadne prekvapila kvalitou i netradičnými odtieňmi svojich efektových lakov. Mám skoro všetky a som s nimi nadmieru spokojná. Dokonca majú aj skvelú výdrž na tak lacný lak, pretože za čas, čo znesiem nejakú farbu na rukách, som nespozorovala olupovanie či zošúchanie. Pokochajte sa fotkami a dajte mi vedieť, či sa vám lak páči.







Pekný deň!

4 komentáre:

  1. ten vypadá opravdu moc hezky:) na můj vkus by mohl o něco lépe krýt, ale asi nic, co by nespravila další vrstva:)
    já jsem svoji černou krémovku už našla. pokud mohu doporučit, tak sáhni po tom od Miss Sporty. jejich laků mám hrozně málo.. a tak mě překvapilo, jak tento černý je fakt super..:) skvělá výdrž a velice dobré krytí, při šikovné ruce stačí i jedna vrstva;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Laky od Miss Sporty mám rada už veľmi dávno, aj keď ich v zbierke až tak veľa nemám. No ďakujem za tip, je dosť možné, že práve po ňom siahnem :)
      Tento môj trblietkavý veľmi krycí nie je, aj vo fľaške je to také priehľadné želé. Ale je to skôr topper, ktorý by na čiernom podklade celkom inak vynikol. Mne sa práve páči takýto priehľadný :)

      Odstrániť
  2. Naozaj veľmi pekný lak, mám rada farebné trblietky ::)
    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hm, to ja som nikdy na trblietky nebola, a teraz mám kopu trblietavých lakov a aj ich často nosím. Baví ma na nich, že vždy, keď mi padne zrak na nechty, sú také hravé :D

      Odstrániť