nedeľa 3. apríla 2016

Líčenie: Modern Barbie Look

Ahoj, kočky!

Modré očné viečka, dokonalá čierna linka, veselé ružové líčka, krásne plné pery. Aj vám sa pred očami zjavila obľúbená tvár bábiky Barbie z detstva? Neviem, aký makeup nosí kočka teraz, no keď som sa s ňou hrávala ja, bol takýto. Na tie modré viečka len tak nezabudnem...


Modré tiene nenosím, ani bežne, ani výnimočne. Veľmi sporadicky ich do nejakého líčenia síce zakomponujem, ale mojim očiam belasá veľmi nesedí. Včera si tak listujem časopisom, keď sa mi zrak zastaví na modelke s monoklom. Nie naozajstným. S krásnym belasým tieňom naneseným cez celé viečko v štýle mačacieho oka. Nenositeľné, zato efektné. O pár strán ďalej som už nevnímala časopis, ale hlavou mi blúdil look s belasou posýpkou okolo celého oka. Škoda, že sa mi s tým nechcelo babrať. Namiesto extravagancie som sa zmohla na (hlavne pre hnedoočky) použiteľný "barbinkovský" makeup.


Fotiek dnes nie je veľa, dokonca chýbajú aj použité produkty. Na to, že líčenie vzniklo spontánne, som sa s ním celkom vyhrala. Na pleť som použilá nový makeup, ktorý som zafixovala svojím starým púdrom. Líčka majú zdravú farbu vďaka krásnej ružovo-broskyňovej lícenke. Na pohyblivé viečko som ako podklad použila krémový očný tieň v belasom odtieni. Zafixovala som ho podobným kompaktným tieňom. Až potom som na štetec nabrala matnú strednú hnedú a rozmazala ju po celej ploche nadočnicového oblúka až tesne pod obočie. Najprv som nechcela nič prejasňovať, ale obočie sa mi zrazu zdalo príliš blízko viečka, tak som podeň napokon použila zamatovú ceruzku v svetlom telovom odtieni. Spodné viečko som zvýraznila antracitovým tieňom, ktorý príliš zvýraznil vodnú linku. Tú som ozvláštnila belasou (použila som krémový tieň). Vnútorný kútik dostal dvojnásobnú vrstvu farby. Bez čiernej linky na hornom viečku by to nešlo, ale držala som sa pri nej dosť pri zemi a spravila ju tenšiu. Riasenkou som zvýraznila horné i dolné riasy kvôli doll-eyes efektu.


Dnes ma ale bavia pery. Nesiahla som po barbie ružovej, zvolila som kombináciu teplej strednej hnedej kontúrky a jemného ružového lesku. Výsledok sa mi páči.


Viete, že ja sa farieb pri líčení nebojím, ale priznám sa, že s takto veľkou belasou plochou na viečkach by som asi na verejnosti trocha problém mala. V prípade linky by to problém nebol, v kútiku oka detto, ale takto... Dajte mi vedieť váš názor na líčenie, ale aj celkovo na farby - aká je vaša farebná škála v líčení?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Jééj škoda že tu nemáš ještě fotečku produktů, jinak smazřejmě super ! :)
    LenaČerge

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Juuj, už budem tie produkty poctivo fotiť. Sľujujem ;)

      Odstrániť
  2. Mě se to moc líbí. Taky se modré na oči trochu bojím, ale tohle vypadá doopravdy moc pěkně !

    OdpovedaťOdstrániť