utorok 8. marca 2016

NOTD: Gosh Pretty Ballerina

Ahoj, kočky!

Laky sa na mojom blogu už veľmi neukazujú, všetci vieme prečo. Nejaké v zásobe ešte mám a na dnes som vyhrabala jeden z najkrajších...

GOSH, NAIL LACQUER 635 PRETTY BALLERINA


Jeden z najkrajších neutrálnych ružových lakov ever. Okrem krásy sa vyznačuje aj nádhernou krémovou textúrou, akoby našľahanou, takže sa lakuje jedna báseň. Dokonalú kryciu schopnosť dosahuje pri dvoch vrstvách, čo je pre mňa úplne normálny fakt, s ktorým rátam pri každom laku (a doložím aj tretiu tenkú vrstvu). Krásna baletka žiadnu tretiu vrstvu nedostala. Nielen preto, že ju nepotrebuje, ale aj preto, lebo ju nechcem rýchlo minúť. Chcem si ju opatrovať na dlhé časy, keďže je to kúsok mimoriadne vydarený a môjmu oku i rukám lahodiaci.



S výdržou to nie je žiadna hitparáda. Mne na nechtoch drží ako každý iný lak - dva dni super, potom badám prvé odštiepky. Ak sa lak ešte zachrániť dá, pokúsim sa ho čo najnenápadnejšie doupraviť, ak nie, idem na ďalší. Tak to u mňa jednoducho funguje. Môžem za to, že na nechtoch musím mať stále niečo iné?



Podľa popisu na vrchnáčiku sa vnútri skrýva veľký široký štetček. Toho som sa trocha bála, lebo mám úzke nechty, ktorým je širší štetček niekedy priširoký. Našťastie je ten "goší" kúsok primerane široký. Naberá dosť veľa farby, preto ho vždy otriem o hrdlo fľaštičky. Avšak celková manipulácia v kombinácii štetček-lak-necht je bezproblémová a rýchla.



Veľmi sa teším z tohto kúska, ktorý si s príchodom jari dosýta užijem. Už na mňa totiž prichádza tá jemná nechtová nálada. Nejaký odkaz na záver? Asi áno, ešte raz vám pripomeniem, že toto je tá najkrajšia neutrálna ružová na nechty, akú si môžete priať.

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. Jak ti sluší. :) Mám takový pocit, že si Ballerinu taky brzy láknu. :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to tak nádherná farba... A páči sa mi na laku tá jeho "krémovosť".

      Odstrániť
  2. Ten vyzerá krásne, má super farbu. Máš pekný blog, nechcela by si sledovať sa navzájom? Ak áno daj mi vedieť :) http://andreanalens.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem.
      Aj ty máš pekný blog. Ja som ťa už sledovať začala, lebo keď sa mi niečo páči, podporím to bez ohľadu na to, či z toho niečo mám aj ja ;)

      Odstrániť
  3. Súhlasím. Tento lak je miláčik ♥

    OdpovedaťOdstrániť