piatok 4. marca 2016

NEW IN - February '16

Ahoj, kočky!

Neviem, prečo som si myslela, že tento mesiac nebudem mať čím prispieť v rámci obľúbeného "šmíráckeho" postu. Zdá sa, že som sa akosi rozšupla, ale zasa mám aj výhovorku, lebo čo sa týka kozmetiky, väčšinu vecí som naozaj potrebovala.


Napríklad takú micelárku. Jednu mám vlastne ešte v zásobe, ale xy kilometrov vzdialenej, takže s poslednou kvapkou minutej micky bioPha padnutej na odličovací tampónik som musela utekať do DM a kúpiť ich veľkú novinku - micelárku Balea pre suchú a citlivú pleť (majú aj verziu pre zmiešanú pleť). Recenziu na ňu písať nebudem, tie sa začínajú objavovať na každom druhom blogu. Ja ju určite odporúčam a je dosť možné, že ešte aj párkrát kúpim.
Odporučiť môžem aj telový píling Lavera so zelenou kávou, zeleným čajom, rozmarínom a hroznom. Telové pílingy nie sú rozhodne položkami, do ktorých investujem, toto je prvý po asi troch rokoch, lenže ja som si podľa obalu bola istá, že bude skvelý, a teda svojou sviežou rozmarínovo-citrusovou vôňou ma dostal.
Valtentínska limitka zubných kefiek Curaprox je pre mňa povinnosť, takže odškrtávam.
Pre čistiacu penu Alverde s limetkou a jablkom som sa rozhodla spontánne. Pôvodne som si chcela kúpiť Baleácky odličovací olej, ktorý som mala aj vo svojom wishliste, ale zrazu sa mi zacnelo za penou. Túto som ešte nemala, avšak na ktoromsi obľúbenom blogu mi už dávnejšie padla do oka a zostala v ňom až do nákupu.


Pretože mi doslúžila obľúbená riasenka Chanel, kúpila som si novú. A pretože som chcela opäť skúsiť niečo z prírodnej dekoratívky, hľadala som v dostupných vodách. Nechala som sa nalákať na tučný a ohnutý aplikátor riasenky All In One od Alverde, ale výsledok na riasach celkom nezodpovedá mojim predstavám.  Posledné kvapky dolujem aj z makeupu Astor, ktorému som zabezpečila náhradu krémovým makeupom Benecos. Zaujal ma pri skúšaní testra v predajni, ale aj tou povzbudzujúcou nálepkou "sehr gut" od Öko-testu. Recenzia bude, no potrebujem na ňu viac času, pretože pri tomto makeupe je veľmi dôležité, akým spôsobom ho nanesiete. Púder Terra Naturi sa v mojom nákupnom košíku ocitol dosť nečakane, pretože som ho nepotrebovala. Omyl, potrebovala, je parádny, aj keď ho počas dňa treba naniesť opakovane.
Dlhšie ma láka vyskúšať nejakú lepšiu (rozumej) prírodnejšiu variantu svojich obľúbených konvenčných parfémov. A mala som obrovské šťastie, lebo som našla toaletné vody značky Korres, z ktorých mi až tri voňajú ako moje druhé voňavé ja. Okrem vône je zaujímavá aj výdrž, ktorá je na toaletku nadpriemerná.


Tak dlho som chodila okolo predajne s trocha netypickým sortimentom, až kým som si odtiaľ neodniesla prenádherný kabátik s trištvrťovými rukávmi a stojačikom. Takýto tvar kabátikov úplne zbožňujem, viem, že mi aj pristane a svetlomodrá so sivým podtónom je skvele kombinovateľná, takže sa z tejto kúpy maximálne vytešujem. V nákupnom rauši som neodolala ani jemnučkému sivému pulóvriku s kamienkami a (ďalšiemu) sivému tričku s potlačou (pre mňa veľmi netypickou potlačou). Juj, a podarilo sa mi ukoristiť posledný kúsok náhrdelníka a náramku z DM, ktoré som mala vyhliadnuté snáď od novembra. S 50 %-nou zľavou!


Nesmú chýbať obľúbené zahraničné časopisy a valentínsky darček - krásny porcelánový termohrnček s koženým "náramkom".
Tu mali februárové nákupy skončiť, lenže ja som ešte v posledné dni stihla toto:


Zájsť do Tiger-a a kúpiť aspoň malú časť z toho, čo by som si tam kúpiť chcela.


Zájsť do Bipy a kúpiť prenádherne voňajúce oleje na vlasy, kúru na vlasy, zubnú pastu, očný tieň a ešte aj časopis.


Zájsť do Lidla a ku kope potravín pribaliť dve pleťové masky a odličovacie tampóny (au, ale sú tvrdé). Druhýkrát zájsť do predajne s krátkymi kabátikmi a svetlomodrému dokúpiť kontrastný žltý.


Ráno upaľovať do športového obchodu a kúpiť prvé plavky, ktoré mi budú dobré, aby som ich mohla o hodinu otestovať na parádnych tobogánoch. A mala som obrovské šťastie, keď som si mohla kúpiť už v lete obdivované, ale riadne drahé plavky, ktoré som teraz ukoristila s veľkou zľavou. No a žabky. Ďalšie žabky do zbierky, dokelu.

A ako ste vo februári nakupovali vy? Tiež vám ten jeden deň "navyše" urobil prievan v peňaženke?

Pekný deň!

9 komentárov:

  1. Akej znacky su tie olejceky a kura na vlasy? Manzel pracuje v Rakusku a nakupuje v bipe, tak ak su super tak by mi mohol doniest. Kabatik a plavky su nadherne

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Olejčeky sú od značky HASK a v ponuke majú aj kúry v takých malých praktických vreckách. Olejčeky i tie vreckové kúry odporúčam, sú skvelé, skvelé, skvelé a dokonale voňajú! (Aj keď zatiaľ používam len jeden olej, som si istá, že aj tie zvyšné dva budú super.) Používam len pár kvapiek a som spokojná.
      Kúra v tube je od značky Organix. Tú som použila zatiaľ len dvakrát, takže nemôžem veľmi hodnotiť, ale zdá sa mi taká dosť výživná a keď po nej použijem ešte aj olejček, už je to veľa.

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. presne tuto vonu od Korres mam - nakup pred piatimi rokmi v Gr a este stale je v pohode...takze vydrz fakt ma...:-))))))))))) a je pekna ale uz sa mi okukala ci ako to napisat na vonu :-) a teraz "prahnem" po inych... uz len spotrebovat tie ostatne litre domacich zasob...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zásoby parfémov som nikdy nemala veľké, aj keď teraz sa mi toho trocha nazbieralo :D Ale som maximálne šťastná, že som objavila vône Korres, lebo mi poriadne ulahodili. Hlavne teda touto "fialovou", ale bola som oňuchať ďalšie, z ktorých ešte aspoň dve budú zrejme časom moje :D

      Odstrániť
  4. Ja musím už konečne zájsť do Tigeru, ešte som tam nebola! Ale asi by to nedopadlo veľmi dobre :D, prázdna peňaženka a plné tašky serepetičiek :D.

    OdpovedaťOdstrániť