sobota 5. marca 2016

Favourites - February '16

Ahoj, kočky!

V dnešný významný dátum má iste každý svoje povinnosti (tak predsa som dokázala prepojiť svet kozmetiky s politikou), preto sa budem snažiť byť stručná. Vlastne ani nemám veľa čo povedať. Obľúbencov máme predsa radi preto, lebo nás presvedčili bez zbytočných rečí.


Sprchovací gél je taká záležitosť, ktorú síce potrebujem denne, ale nijako zvlášť som ju neriešila. Riadila som sa intuitívne vôňou, pričom som si vyberala skôr sladké a plnšie parfumácie. Až kým som si nedávno nekúpila sprcháč bi good s vôňou červeného maku. Úprimne, nemám ani tušenia ako vonia červený mak, zato mám dôkaz, že do gélu sa dostali tie najvoňavejšie osviežujúce ingrediencie. Čestné slovo, že s ním je každá sprcha aromaterapiou.
Ako viete, v poslednom čase sa líčim minimálne, ale neodpustím si výrazné pery. Keď chcem mať pery ako žiadna iná, siahnem po laku na pery ZAO v tmavočervenom odtieni, ktorý je veľmi netypický a viem, že ho len tak niekto na perách nemá. (Malá návnada - recenzie viacerých produktov tejto značky sú už na spadnutie.)
Z nových produktov, ktoré som si kúpila len nedávno, som si hneď obľúbila čistiacu penu na tvár Alverde. Okrem toho, že tiež krásne vonia (sviežim jabĺčkom a limetkou), veľmi dobre odstraňuje makeup a nečistoty. Zvyšky makeupu síce vždy dočisťujem micelárkou, ale  pena ho skvelo rozpustí a väčšinu dá s prehľadom dole.
Objavila som prekrásnu vôňu (Korres), ktorá neobsahuje ftaláty a dosť si ju užívam. Aj keď ide len o toaletnú vodu, má slušnú výdrž. Zodpovedá popisu "mojej" vône, z čoho sa nesmierne teším a ak si ju čoskoro nekúpim v ďalšom balení, kúpim si zrejme nejakú jej sestru, pretože ešte minimálne dve ma zaujali. Čo poviete na názov Paeonia, Vanilla, Amber Pear?
Hľadáte piaty obľúbený produkt? Ale veď tam je. Je to novučká mäkkučká osuška, ktorá zastupuje plejádu uterákov a osušiek, ktoré sme si kúpili a sú to maznáčikovia.

Pekný deň!

12 komentárov:

  1. Čisticu penu od Alverde u mňa už veľmi dlho nič neprekonalo. Lacne, prírodne, dostupne, účinne. Nie je dôvod hľadať iný odličovací prípravok. Na sprchový gél sa určite pri najbližšej príležitosti pozriem.
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, ten sprcháčik je vážne jeden z najvoňavejších a najpríjemnejších, čo som kedy mala. Chcem vyskúšať aj ostatné vône, lebo zatiaľ všetko (tých pár vecí), čo som od bi good mala, voňalo božsky :)
      A čistiaca pena je tiež pecka, ale zistila som, že ak ju používam niekoľko dní ráno aj večer, pleť je mastnejšia, preto ju ráno budem používať len sporadicky.

      Odstrániť
  2. Už tak dlho som nevyskúšala niečo od Alverde, táto čistiaca pena ma velmi zaujala, asi ju vyskúšam, keď dopotrebujem tú čo mám :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Môžem ju odporučiť! Vonia super, odličuje perfektne. Ale platí, čo som napísala do komentára vyššie :)

      Odstrániť
  3. ten úvod si pekne vystihla :) Čistiacu penu som mala aj ja a tiež som bola spokojná, musím si ju zasa niekedy kúpiť lebo som ju už dlho nemala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. :) To sa teda bavím, koľko si nás tú penu obľúbilo. Super!

      Odstrániť
  4. Mňa najviac teda zaujala tá toaletka od Korres. Kde si kupovala? V profimed?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niee, Müller vo Viedni. Majú tam testre, takže som si mohla pekne na sebe "oňuchať" :D

      Odstrániť
  5. Tak ta čistící pěna vypadá super! Díky za tip :) Pěkný den i Tobě ;)

    www.piosek.blogspot.cz

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ako vidieť podľa komentárov, je aj veľmi obľúbená :) Super výrobok za pár "kaček" ;)

      Odstrániť
  6. Odkedy som túto penu skúsila, tak si ju opätovne kupujem zas a znova. Som s ňou (dlhodobo) veľmi spokojná

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ju budem, tuším, čoskoro kupovať znova, lebo si ju obľúbil aj priateľ... :D

      Odstrániť