sobota 17. októbra 2015

Recenzia: Boombastická riasenka

Ahoj, kočky!

Už neviem, ako sa mám prinútiť k písaniu. Ešte nedávno som mala pocit, že už som sa dostala do aktívneho obdobia, mám kopu nafotených vecí a kopu zaujímavých produktov i líčení, ktoré vám chcem čo najskôr ukázať, avšak keď dôjde na konkrétny článok, donekonečna ho odkladám. Vnútorne som si však už vysvetlila, že takto to nejde a keďže ma blog baví, chcem ho pravidelne zapĺňať, nemala by som poľavovať v pravidelnosti príspevkov.
A čo je najlepšie pre takýto "nový" začiatok? Predsa recenzia boombastického produktu. Poďme na to.

GOSH, BOOMBASTIC XXL SWIRL VOLUME MASCARA


Na úvod si trocha ujasnime môj vzťah k riasenkám. Nepoužívam ich každý deň. Vlastne ich používam skôr sporadicky, aj keď aj ja, majiteľka dlhých a celkom hustých rias, si uvedomujem krásu čiernych motýlích krídel na viečkach. Zvykla som však trpieť dosť častým zápalom spojiviek, čo malo tiež podiel na tomto mojom kozmetickom prehrešku.


Ako je na tom moja prvá riasenka od Gosh? Keď som dvadsiatehodeviateho septembra večer otvorila obálku od zastúpenia značky a vytiahla som túto "zvýrazňovačovo zelenú" krásku, bola som trocha zaskočená. Hneď som ju otvorila a neverila som vlastným očiam. Taký aplikátor som teda nečakala a spravila som niečo, čo bežne nerobím. Okamžite som si ju nanášala na riasy. A len tak som očila oči.



Myslím, že ohromujúcejšia už riasenka ani nemohla byť. V prvom momente ten výrazný svietivý obal, v druhom velikánsky komplikovane tvarovaný gumený aplikátor, ktorý tvoria malé klasické jednobodové výbežky striedané dlhšími "plátkami" usporiadanými do špriály, na vrchole malá "bombuľka". Riasenku som, ako inak, aj ovoňala. Vonia klasicky "riasenokovo" s akýmsi orieškovým akcentom, čo môže byť spôsobené obsiahnutým arganovým olejom. Tohto som sa trocha zľakla, obsahu arganového oleja, čo to spraví s mojimi citlivými očami. Doteraz sa mi žiadna nepríjemnosť neprihodila, moje oči nedráždi. Konzistencia riasenky je pomerne mokrá, časom ale mierne zhustne (dúfam; po skoro troch týždňoch používania zhustla minimálne, ale nejaký posun je citeľný). Jediná nepríjemnosť, ktorá sa mi s ňou stala, bolo zašpinenie obrusa - pri vyťahovaní aplikátora, ktoré ide kvôli tým hrubším štetinkám trocha stuha a veľa farby sa upína na spomínanú "bombuľku", mi malá kvapka vyfŕkla na obrus. Opatrnosť pri vyťahovaní je teda namieste. Pozor si treba dávať aj pri nanášaní, pretože sa ľahko otláča na viečko. Odličovanie veľmi neriešim, mojimi obľúbenými prostriedkami (hydrofilný odličovací olej Saloos alebo odličovacia emulzia bioPha) to ide bez problémov.




Konečne sa dostávame k efektu, ktorý táto riasenka s riasami spraví. Ja som teda hneď pri prvom vyskúšaní otvárala ústa a žasla. Je jednoducho super. Nemôžem poprieť, že riasy trocha zlepuje, lenže všimla som si, že keď si len tie zlepené riasy chytím medzi brušká prstov, čím odstránim prebytočnú farbu, riasy sa zrazu uvoľnia a výsledok je síce prirodzený, no riasy sú dlhéé a výrazné. Už nanesením jednej vrstvy (ja viac ani nedávam) mám očká ako bábika a z rias mám krásny čierny vejárik. Efekt sa mi páči až tak, že riasenku používam každučký deň, aj keď som doma a nikam nejdem.
Z fotiek však nie je vidno to, čo chcem, aby vidieť bolo. Narobila som asi päťdesiat fotiek, dokonca som fotila dva dni, no nie je to ono. Lenže momentálne nič lepšie nenafotím, pretože mám foťák v servise. Musíte sa preto spoľahnúť na moje slová a na fakt, že táto riasenka veľmi šliape na päty mojej najobľúbenejšej chanelke. S mojimi smutnými psími očkami dokáže zázraky - sprví z nich krásne mandľové kukadlá.

bez riasenky

1 vrstva riasenky

Obsah: 13 ml (je to macek)
Cena: cca 10 €

Pekný deň!

2 komentáre:

  1. Hmmm, škoda, že som si práve jednu riasenku kúpila. Ale dávam si túto Goshácku do poznámok... Nabudúce. Vyzerá ozaj super :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám chuť napísať, že "za ňu ručím" :) Mňa teda dostala, ako píšem, dívala som sa na seba s otvorenou pusou. Robí krásne riasy, také bábikovské.

      Odstrániť