nedeľa 22. februára 2015

Líčenie: S paletkou Balmsai

Ahoj, kočky!

Po včerajšej recenzii paletky Balmsai od theBalm si dnes doprajeme aj jedno líčenie s ňou. Rozhodla som sa pre také farebnejšie, hoci paletku väčšinou využívam na nude looky s farebným akcentom.
Paletka sa mi odtieňovo veľmi páči, len je problém, ako som už spomínala v recenzii, s rozmazávaním a zlievaním sa tieňov. Musela som sa naučiť pracovať s nimi a stále sa mi stáva, že na konci dňa nespoznávam môj pôvodný výtvor. Aj tak však paletku považujem za nádhernú a stále sa z nej teším.



V líčení dnes siahnem do tieňov Wipe Out, Big Kahuna, Surfari a mixu hnedých odtieňov Epic, Score a Dig It.

Celé viečko až tesne pod obočie zjednotím krásnym neutrálnym tieňom Wipe Out. Nielenže prežiari plochu pod obočím, ale aj poskytne farebným tieňom príjemný neutrálny podklad. Úzkym okrúhlym štetcom naberiem pár zrniek zo spomenutých hnedých odtieňov a vo vonkajšej časti oka naznačím tieňovanie v tvare písmena V, pričom štetec potiahnem po celom nadočnicovom oblúku. Zvyšok tieňov na štetci použijem na spodnej línii oka. Tým istým štetcom naberiem tmavý fialový tieň Surfari a obkreslím pôvodné hnedé V-čko, ale farbu sústredím len vo vonkajšej tretine viečka. Rovnakou farbou a tenkým ceruzkovým štetcom spravím spodnú rozmazanú linku. Do stredu viečka nanesiem prstom zelenkavý tieň Big Kahuna, ktorý pôsobí krásne teplo a slniečkovo. Vnútorný kútik oka som už neprejasňovala, pretože líčenie bolo určené na bežný deň a nechcela som ho príliš komplikovať, ale veľmi si žiadalo linku. Čiernu som hneď zavrhla, tentokrát som použila nádhernú fialkovú, ktorá sa však na fotkách akosi hanbila ukázať. Náznak tam ale je, tak si ju len predstavte o trošku výraznejšiu. (Stáva a mi to často, stalo sa aj teraz, zabudla som použiť riasenku. No ale viete, keď ju nepoužívam každý deň...)




Keď som uvažovala nad rúžom a lícenkou k tomuto líčeniu, veľmi ma to tahalo k teplým farbám. Zvolia som prekrásne perličky Guerlain v odtieni Doré (ich farba je tak výrazná, že ich môžem použiť len na líčka) a obľúbené jarné kombo neutrálneho lesku Rimmel a oranžového rúžu Dermacol, ktoré spolu vytvárajú dokonalú farbičku.


Použité produkty:


Ako sa vám páči dnešné líčenie? Myslíte si, že na bežné nosenie je okej, alebo je to už priveľa farieb pokope?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Krasne, podle me urcite i na denni noseni, dychlo z toho na me jaro:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Toto sú také zastreté, tlmené farbičky, že sa dajú v pohode nosiť aj do školy či do práce. V kombinácii s hnedou na seba ani príliš neupozorňujú :)

      Odstrániť
  2. Veľmi pekné, kontrastné líčenie... ;-)

    OdpovedaťOdstrániť