sobota 14. februára 2015

Colour Of The Month - Nude

Ahoj, kočky!

Februárovú farbu mesiaca stíham pekne ešte v druhom týždni a poviem vám úprimne, bude to jedna z mojich naj farbičiek. Nude. Nude podľa mňa nikdy nie je nudná. A aj napriek tomu, že mám rada výrazné farby (a celkovo farby), nude ma bude fascinovať v každej podobe.


Stačí mi len otvoriť prekrásnu paletku Mixed Metals od Zoeva, a už sa nude mení na prenádherný drahokam. Čo tak dodať mu trocha zlatistého lesku s rozjasňovačom Essence a všetko to podčiarknuť nádhernými prirodzenými kontúrami? Duo jemného rozjasňovača a bronzera od IQ Cosmetics sa o všetko hravo postará. Pery si žiadajú kontúry (kontúrka Essence), nenápadnú farbičku (rúž Maybelline) a kvapku lesku (lesk L'oréal). Ani nechty nechcú vyčnievať, no nebudú sa tváriť ani znudene, preto sa na nich vystriedajú zaujímavé kúsky od Priti Nyc a Essie. Hm, zatiaľ to vyzerá dokonalo, ale keby predsa len nie, všetky nedokonalosti hravo "zatieni" parádny korektor v maličkom kelímku od P2.


Ak chcem byť len nenápadne krásna, nie je nič ľahšie ako siahnuť po dokonalom minerálnom mejkape, ktorý z mojej mdlej tváre v sekunde spraví žiarivú a oddýchnutú - Antonym. Komu by nestačilo, popráši si líčka rozjasňujúcim bronzerom s leopardím vzorom od Too Faced. Sú však dni, keď chcem byť ešte dokonalejšia a vtedy sa spolieham na krásne krycí Perfect Stay makeup od Astor. Kontúry zdokonalím slniečkovým bronzerom so zlatistým nádychom od Estée Lauder, očká rozžiarim telovou ceruzkou Essence a skvelým očným tieňom v ceruzke Gosh. Namiesto balzamu perám doprajem jemnú telovú farbu s ošetrujúcim zložením v podobe Colour Whisper od Maybelline alebo o niečo viac ružovejší rúžik Chanel. Nezabúdam na nechty, tie budú neutrálne, avšak so zrniečkami hravého farebného piesku (Look by bipa). K dokonalej vizáži jednoznačne patria žiarivé a čisté zúbky. O to sa postará bambusová zubná kefka Curanatura.


Sú dni, ktoré chceme prežiť len v teple domova, ale aj tam sa chceme páčiť. Samy sebe. I to je veľký dôvod vstať, dať si voňavú medovú sprchu (Original Source), ošetriť vlásky nemenej voňavým kondicionérom (Dr. Hauschka) a na tvári si vykúzliť jemné líčenie. To pôjde ľahko s pomocníkmi, ako je môj obľúbenec - púder Les Beiges od Chanel, decentná paletka neutrálnych tieňov Look by bipa, očný tieň s kajalkou v jednom (tiež Look by bipa). Iskru oku dohodí ťah zlatou kajalkou od Essence. Pery nepýtajú veľa, možno len nádych farby aký má kontúrka Nars alebo trocha neutrálneho lesku od Rimmel. Nechať nechty bez laku? Tak to sa u mňa nestane, keď nude, tak nude, ale s kvapkou broskyňovej šťavičky - taký je napríklad Custard od 100% Pure alebo My Sweet Escape od Essence. Na konci dňa postačí len vytiahnuť jeden vlhký obrúsok a celá paráda je pasé. Nevadí, veď zajtra svitne nové ráno, a to je príležitosť pre ďalšiu farbičku...


Nedalo mi to, nakoniec som tu musela pridať môj najnovší sprchový prírastok v nude odtieni - jeden prekrásne voňavučký sprchový gélik, z ktorého som nadšená, lebo vonia ako čokoládová kávička, mňam! (I love...) Vlastne nie, vonia ako čokoládový likér. :)

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Ani nevím, co bych chtěla víc, jestli paletku Zoeva nebo bronzer Too Faced..samá lákadla:-)A ten sprcháč..uhm, takovéhle parfemace já můžu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ťažko radiť, čo je lepšie, lebo všetko sú to lahôdky :)

      Odstrániť
  2. Barva mesice, muj oblibeny clanek, jen mit trochu vic casu, abych mohla komentovat a komentovat a komentovat...:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to aj môj obľúbený článok. Pokiaľ ide o farby, baví ma všetko!
      A keď si Marcelka nájde čas, komentuje a komentuje a vždy Aknelku veľmi poteší ;) Ďakujem.

      Odstrániť