utorok 6. januára 2015

NOTD: Hidden Treasure

Ahoj, kočky!

Dnes okolo štvrtej poobede som si všimla pre mňa mimoriadne potešujúcu skutočnosť. A to predlžovanie dní. Kým ešte donedávna o takomto čase začínala noc, teraz je už príjemný podvečer. Pre mňa obrovský dôvod na radosť, ktorý so sebou nesie aj myšlienky na jar a leto (zimu mám tiež veľmi rada...), viac energie a snáď aj možnosť opäť niečo nafotiť na blog.

SALLY HANSEN, COMPLETE SALON MANICURE, 419 HIDDEN TREASURE

Tento láčik nie je môj, patrí mojej sestre, ale nafotila som ho pre vás, pretože vo fľaštičke vyzeral dosť lákavo. Aj keď som vedela, že na nechtoch sa mi až tak páčiť nebude. Je to typický perleťový lak s nízkou krycou schopnosťou, ktorý mi pripomína starodávne laky z čias, keď nebolo na výber veľa farebných možností. Perleťový bol vždy "klasikou" a dopriavali si ho najmä staršie ročníky. Musím povedať, že práve babičkám najviac pristane. Avšak Hidden Treasure je iný. Má v sebe tajné kúzlo, ktorým sa dokáže odlíšiť. To kúzlo je viditeľné vo fľaštičke, na nechtoch už trocha menej, ale je tam. Je to jeho fialkový podtón. Ten je skutočne nádherný a keby lepšie kryl, iste by som si ho kúpila aj ja. Lenže pozrite sa na to, na nechtoch ho mám nanesený až v troch (tenkých) vrstvách, lenže aj tak mi presvitajú špičky nechtov, sú badateľné prúžky od štetiniek a stále tam chýba wow efekt. Aby som s ním bola ako-tak spokojná, potrebovala by som si ho naniesť aspoň v piatich (!!!) vrstvách, no to je aj na mňa priveľa.
Okrem perlete obsahuje aj jemnučký shimmer, ktorý sa mení podľa dopadu svetla zo striebristej cez naružovelú až po jemnú tyrkysovú.
Na druhej strane kočky, ktoré majú radšej jemnú a nenápadnú eleganciu, si s ním môžu porozumieť. Moja sestra je z neho nadšená, kúpu neľutuje a myslím, že ak sa jej minie, nebude váhať nad ďalším balením.
Lakuje sa ako väčšina perleťových lakov, ktoré zvyknú byť tekutejšie, dobre, avšak treba si dávať pozor, aby sa nerozlieval do strán nechtov, takže je lepšie lakovať v tenučkých vrstvách. Štetček mi je sympatický, je širší, ale nie príliš, no má kratšie štetinky, s ktorými sa mi veľmi dobre pracovalo. O výdrži vám tentokrát veľa nepoviem, pretože ja som si ho odlakovala už na tretí deň. Nie kvôli poškodeniu alebo odlúpnutiu, ale preto, že som naň veľmi nemala chuť. Ale ukázať som vám ho chcela...
Obsah: 14,7 ml
Cena: cca 9,99 €

foto s bleskom
foto bez blesku
foto s bleskom
foto bez blesku
foto bez blesku
foto bez blesku
foto bez blesku



Pekný deň!

7 komentárov:

  1. haha :D si ma pobavila tým úvodom, ale presne tak to vnímam. aj mne tieto laky pripomínajú časy dávno minulé, resp. aktuálnu lakovú poličku u mojej babky :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Lakovaci clanky jsou me oblibene, vzdy se tesim na Tvoje nehtiky, ktere maji moc krasny tvar:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem krásne, Marcelka :) Moje nechty mi pripadajú také veľmi obyčajné, ale som rada, že sú aspoň úzke...

      Odstrániť
  3. Leni, Ty poetka :-D Ja som od mamy vydrankala asi v 13-tich podobný V drogérii za (presne si to pamätám, taký to bol pre mňa vážny emocionálny zážitok) 36,50 Sk :D :D :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hahaha, Miška, tak ty si ma pobavila :D :D A ešte si aj pamätáš cenu :D

      Odstrániť