streda 6. augusta 2014

Spotrebované jún & júl

Ahoj, kočky!

V júni som sa veľmi "nehecla" pri spotrebovávaní kozmetiky, zato v júli sa to už rozbehlo. A vyzerá to tak, že trend spotrebúvania sa v mojom prípade slušne odštartoval. Celkom sa z toho teším, pretože nemám rada, keď mi veci prerastajú cez hlavu. Ešte viac sa teším z toho, že sa mi minulo niekoľko dosť vecičiek z dekoratívky, čo znamená jediné - viac miesta pre nové :D


Nahromadili sa mi tu obaly z troch sprchovacích gélov. Každý z nich voňal výnimočne krásne, dokonca ani veľmi nevysušovali pokožku, pretože som sa nemusela okamžite po sprche krémovať, párkrát som krémovanie vynechala úplne. Lacný sprcháč Isana bol s vôňou marakuje a kokosu (to teda môžem), drahšie Fruttini zasa s kokosom a banánom (mňam) a mliečnym pomarančom (tejto vône sa neviem nabažiť už roky). Píling do kúpeľa Enja od Dermacolu bol celkom príjemný, ale už sa nevyrába a tester medového telového mlieka do sprchy Nivea mi tiež sadol. Kúpu zatiaľ neplánujem, ale je fajn.


Horko-ťažko som minula odličovacie tampóniky Iseree z Lidla. Už nie sú také skvelé, ako bývali kedysi, sú omnoho drapľavejšie a odličovanie s nimi je mi nepríjemné. Ďalšia kúpa asi dlhšie nehrozí, no našťastie som objavila také, ktoré mi vyhovujú. Na čo ale nedám dopustiť sú vlhčené utierky Essence s granátovým jablkom a čistiace náplaste na nos My Face. Utierky sú skoro tak príjemné ako mäkkučký froté uterák a výborne odličujú, náplaste zasa svoj účel celkom slušne plnia a nie sú drahé. Juj, ocitli sa tu aj kvapky do očí - to preto, že bez nich som stratená.


Príjemným prekvapením bol medový šampón Ultra Doux Garnier. Zaujal ma natoľko, že mám v zásobe ďalšie dva, avšak s inými prísadami. Zdá sa mi, že vlasom robia celkom dobre, len mám po nich asi viac usadenín na pokožke. Nechcem im krivdiť, lebo to neviem zatiaľ iste. Ale ak pomôžu mojim vlasom, odpúšťam im to. Máme tu aj čo-to z ústnej hygieny, hoci tých ústnych vôd sme teraz spotrebovali fakt veľa (aspoň 4 balenia!).


Dostávame sa k najviac zastúpenej položke - dekoratívke. Pár vecí som sa zbavila predčasne, pretože nefungujú - starý púder 2v1 od Essence (ten mohol byť okej, ale strašne zle sa s ním pracovalo) a krémová lícenka, ktorú som istý čas veľmi rada používala, ale zrazu sa akoby prestala zachytávať na lícach a farbu som mala len na prstoch, ktorými som ju nanášala. Trocha smútim nad predčasnou stratou holografickej tekutej linky (na obr. celkom hore), ktorá bola skvelá a krásna, ale už bola stará a začala ma štípať na viečku. Minula som lak na nechty!!! Došiel aj tyčinkový mejkap, balzam a tónovaný balzam, 3 riasenky, rozjasňujúci korektor a parfém. Na foto priskočil aj očný gel Essence, ktorý síce prázdy ešte nebol, ale nevidela som zmysel ho používať, keďže nič nerobil.


A teraz treba tie prázdne miesta na kozmetickom stolíku zaplniť...

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Vidím, že si to minula doosť veľa:) Ja som napríklad tie používala tie kvapky do očí, ale nejak som si na tú aplikáciu nevedela zvyknúť

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aa, vieš, že aj mne ten spôsob dávkovania trocha vadil? Najradšej mám klasické "kvapkanie" stlačením fľaštičky.
      Spotrebovaného je toho dosť, ale najviac sa teším zo spotrebovanej dekoratívky, lebo tá sa míňa pomaly :)

      Odstrániť
  2. Tiež mám tú holografickú tekutú linku, už ju síce nepoužívam lebo je isto po záruke, len mi ju je ľúto vyhodiť, škoda, že to bola limitka, určite by som si ju kúpila znova :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som si ju tiež najradšej nechala (veď som jej mala ešte skoro polovicu), ale keď som si ju nedávno dala, štípalo ma z nej viečko. Nechcela som riskovať. Ja som na holografické šminky a laky celkom "ujetá", takže mám v zásobe ďalšie dve iné holografické linky :)

      Odstrániť