štvrtok 7. augusta 2014

Líčenie: Touch of Lila

Ahoj, kočky!

Nebude to ani letné, ani horúce, ani mrazivé. Dnešné líčenie bude vytvorené na blednúcej pokožke, keďže si nestíham vychutnávať slnečné lúče inak, ako cez okno. Zato na zlepšenie nálady je dosť vhodné. Trocha jemných farieb na správnych miestach vie vykúzliť denný neopozeraný look.

Postup:
  1. Základ líčenia tvorí dokonale zjednotená pleť, pretože v dnešnom líčení bude všetko do seba zapadať a nebudeme nejako zvlášť uprednostňovať žiadnu časť tváre. Na tento účel som použila korektor Catrice a tyčinkový mejkap Look by Bipa. Všetko som zafixovala tenučkou vrstvou púdru Catrice.
  2. Obočie som dokreslila čiernou ceruzkou Givenchy.
  3. Ako bázu pod očné tiene som na celú plochu horného viečka až pod obočie naniesla svetlý telový tieň z paletky Look by Bipa. Ten je na tento účel určený, pretože má krémovejšiu konzistenciu.
  4. Ku koreňu nosa do vnútornej tretiny očnej kosti som naniesla najtmavší hnedý tieň z tejto paletky a rozmazala som ho. Efektom je prehĺbenie oka. Tento trik rada používam aj v dennom líčení, pretože dá očiam iný rozmer.
  5. Tieňovanie očného viečka som začala svetlosivým tieňom z paletky Dior (LE Garden Edition, paletka č. 841 Garden Roses; tieň vľavo dole v paletke) do vnútorného kútika, pokračovala som najsvetlejším ružovým do stredu viečka (v paletke vpravo hore) a zakončila som ho svetlofialovým tieňom vo vonkajšom kútiku (v paletke vpravo dole).
  6. Na spodné viečko som nakreslila linku fialovou metalickou ceruzkou Essence a jemne ju rozmazala vatovou tyčinkou.
  7. Čiernou gélovou linkou zmiešanou s trochou tmavofialového očného tieňa (v paletke Dior v strede) som ku korienkom rias naniesla tenučkú linku.
  8. Riasy som zvýraznila jednou vrstvou riasenky.
  9. Pod lícne kosti som naniesla nenápadnú líniu bronzera Catrice a na jabĺčka líc troška rozjasňovača Essence so zlatým nádychom.
  10. Pery získali šťavnatú malinovú farbu vďaka príjemnému lesku Astor.











Pekný deň!

6 komentárov:

  1. wau, tá fialová je úplne elektrizujúca!:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pozor na vysoké napätie :D Fialová ma na istý čas prestala baviť, ale už si k nej znova nachádzam cestu...

      Odstrániť
  2. Krásne! Veľmi sa mi páči ako si naniesla ten hnedý tieň, úplne to dalo líčeniu iný rozmer :) A paletku Dior mám tiež, len v tom druhom zeleno-modrom odtieni :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujeem! Ten trik s hnedým tieňom je fakt super, je to taká maličkosť, ale dokáže veľa.
      Aj ja mám tú druhú paletku z tejto limitky, nevedela som sa medzi nimi rozhodnúť, lebo tie tiene boli tak krásne, tak som radšej kúpila obidve :D

      Odstrániť