pondelok 18. augusta 2014

Labello Lip Butter Blueberry blush & Coconut

Ahoj, kočky!

Koľkokrát som si už povedala, že aspoň rok si žiadny balzam na pery nesmiem kúpiť? Balzamov na pery mám celkom slušnú spotrebu, avšak pravda je aj to, že si ich často kupujem kvôli "príchutiam", pretože by som si iste vystačila aj s kokosovým olejom. Zásobu balzamíkov som v za posledný mesiac opäť rozšírila, okrem iného aj dvomi nádhernými kúskami Labello Lip Butter. No povedzte, vedeli by ste odolať týmto krásnym maličkým plechovkám s voňavými masielkami?


Svet masielok na pery sa poriadne rýchlo zväčšuje, už sa ani nedá spočítať, ktoré značky pomenovanie "lip butter" svojím výrobkom dali. Ja sama mám doma aspoň 4 rôzne výrobky (určené na pery, samozrejme). Labello Lip Butter som si prvýkrát kúpila niekedy minulý rok s vanilkovo - makadamiovou vôňou. Zatiaľ som ho ale nerozbalila a momentálne ho mám odložené na "tajnom miestečku". Z ponuky 5 druhov (alebo je ich 6?) vlastním okrem toho vanilkového aj čučoriedkový a kokosový balzamík. Malo zmysel kupovať ich?
Ale áno, môžem povedať, že s tými dvoma, ktoré som rozbalila a už ich aj zvesela natieram na pery, som spokojná. S jedným ešte o troška viac.
Lip Butter sú rozhodne masielka. Svojou konzistenciou by sa dali iste natrieť aj na chlebík, no my zostaneme pri perách. V plechovke je trocha tuhšie, no pri dotyku s perami, resp. pokožkou sa začne akoby mierne topiť. Treba ich nanášať prstom alebo štetcom, čo nie je až také hygienické, ale veľa ľudí to má rado. Ja síce upredňostňujem tyčinkovú aplikáciu, lenže tá veľakrát uberá kráse produktu. Keď si masielko nanesiem na pery, mám chvíľu pocit, že ho tam dosť cítim. Preto je lepšie nanášať ho radšej v tenučkej vrstve a častejšie.  Masielko sa o pery príkladne stará, dodáva im taký hebký finiš, ale trocha lepí. Ani po častej aplikácii pery nevysušuje (to sa mi niekedy stáva). V podstate týmto by sme mohli skončiť, lenže ja som si všimla maličký rozdiel medzi mojimi dvoma otvorenými kusmi. Čučoriedkový mi viac vyhovuje. Je jemnučko doružova sfarbený, čo dodá mojim perám taký, čuduj sa svete, striebristý ružový nádych. Lenže mi príde aj viac vyživujúci a zdá sa mi, že pery hydratuje dlhšie ako kokosový. Neviem, či to bude tým troška iným zložením, ale tak to vidím ja. Kokosový nie je zlý, to teda vôbec, ale keď ich porovnám, čučoriedka ma tentokrát zaujala viac (pritom som si myslela pravý opak).
Obsah: 19 ml (to je vážne dosť)
Cena: cca 3,50 €












Ktoré masielko ste už vyskúšali vy?

Pekný deň!

21 komentárov:

  1. milujem takéto masielka a balzamy všeobecne :) momentálne používam Nivea lip butter, čo vyzerá ako tieto, len iná značka a je skvelé (malinové). Kde si kúpila tieto?:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj malinové som videla, je dosť možné, že ho ešte dokúpim :) Ja som svoje kupovala (aj to, ktoré nie je na foto) v Rakúsku. Resp. to kokosové som dostala od frajera.

      Odstrániť
    2. aj som si myslela, ja som tiež moje Nivea kúpila v zahraničí, veľká škoda, že tu nie sú ľahko dostupné.

      Odstrániť
    3. Ani u nás, ani v Čechách. A ani sa ich k nám zatiaľ nechystajú dovážať.

      Odstrániť
    4. obe masielka (aj Nivea aj Labello) sú rovnaké, je to tá istá firma Beiersdorf :) aj ja som si na SVK cez už neviemakú stránku objednala vanilkovo-makadamiové, zn. Nivea a v Nemecku som si kúpila Labello :) sú úžasné

      Odstrániť
    5. Ja mam lip butter vanilka +makadamia a je poriadne masny dala som ho na 5min do chladnicky

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Všaak :) Tie obaly, ňuňu, aj ich obsah, mňam mňam.

      Odstrániť
  3. jeeej tak isto mam velku zbierku a ked zbadam niečo nove zo sveta balzamov na pery tak po nich vyštartujem, vlastnim jedno karamelove ale nivea je tam napisane a tiež ho mam odložene,, a o tchto prichutiach počujem prvy raz kde si ich kupovala?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež ak vidím balzam s nejakou zaujímavou príchuťou, okamžite po ňom skočím. A to som si už dávala stopku, no dlho mi to nevydržalo. Preto mám doma niekoľko balzamov nerozbalených. Ale snažím sa ich aspoň sčasti míňať jeden po druhom.
      Kúpené sú v Rakúsku. Ak som to správne pochopila, tak ten kokosový je úplná novinka a čučoriedkový vlastne tiež, len bol asi troška skôr na trhu.

      Odstrániť
  4. Teda, tak tieto produkty som ešte nevidela. Odkiaľ máš? Ja mám doma od Nivea v rovnakom balení,ale šetrím si ho. Je strašné, že sú u nás neni bežne dostupné :-(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mám ich z Rakúska, ale zaujímali by ma tie Nivea. Ja som také ešte nevidela. Kúpila si ho u nás na Slovensku? Tiež nechápem, prečo to u nás nemajú, podľa mňa by sa skvele predávali. Škoda.

      Odstrániť
    2. Nie, musela som objednávať z Anglicka http://www.chemistdirect.co.uk/nivea-caramel-cream-lip-butter/prd-u52. Je to fakt škoda, išlo by to u nás podľa mňa na dračku:-)

      Odstrániť
    3. Nivea nájdete na tejto stránke http://kozmetickysvet.sk/e/balzamy-na-pery-28/, ale ja som si jeden dala kupit v anglicku preto ho vlastnim a šanujem:))

      Odstrániť
    4. Ja si už vlastne trocha matne spomínam. Mám pocit, že pôvodne sa tieto balzamíky volali Nivea a je to buď tak, že v niektorých krajinách sú Nivea, v iných Labello, alebo predtým boli Nivea a teraz Labello.

      Odstrániť
  5. Odpovede
    1. Rozhodne musíš :D Už len pre tie krásnučké obaly. Ale aj obsah je fajný :)

      Odstrániť
  6. Ahojte baby, koľko to asi tak vydrží ? :)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Kde sa stratili masielka na pery? Už ich nikde nedostať kúpiť.

    OdpovedaťOdstrániť