pondelok 4. augusta 2014

Astor Soft Sensation Tulip Kisses & Glamorous Pink

Ahoj, kočky!

Teším sa z nich už pár týždňov. A som prekvapená, prečo som ich stojan vytrvalo obchádzala. Rúže značky Astor sú totiž jedna parádna masielková báseň (a to teraz nehovorím o ich masielkach v ceruzke).
Lenže keď dá niekto dokopy bielu so zlatou, dá dokopy magneticky príťažlivú kombináciu, ktorá ma automaticky láka. Takže je každému jasné, že prvý rúž som kupovala kvôli obalu. Celá ja...

SOFT SENSATION, MOISTURIZING LIPSTICK, 203 TULIP KISSES

Dlho, dlho, dlho som stála pri testeroch a rozhodovala sa. Fakt dlho. Kreslila som farebné čiarky na ruku, jednu vedľa druhej a nevedela prísť na to, ktorá z nich sa niekedy dostane aj na moje pery. Ale je leto, slniečko vonku svietilo a mne neostávalo nič iné, iba zostať verná svojmu štýlu - výrazné pery deň aj noc. Takže som pri pokladni platila za jeden zaujímavo červený kúsok s romantickým názvom - tulipánové bozky. Veru, názov farbu presne vystihuje. Podľa mňa je to nezvyčajný odtieň červenej so zvláštnym mixom koralového, ružového a oranžového podtónu. Je to farba, ktorá už nič nepotrebuje, nemusím si ani líčiť riasy, ani pridávať farbu na líčka, nikto sa mi na ne pozerať nebude, lebo bude pripútaný k perám odetým v tomto rúžiku. Úchvatná farba. A čo potom tá krémová masielková konzistencia, ktorá sa pri dotyku s perami akoby roztopila a pery zahalila do závoja hydratujúcej starostlivosti. Rozprávka. Človek síce musí dávať pozor, pretože sa ľahko otláča (pri pití, bozkávaní a pod. odporúčam rúž elegantne zotrieť vreckovkou, danú činnosť vykonať a znova elegantne rúž naniesť). Toto by ako popis rúžu aj stačilo, fotky sa mi zdajú byť zaujímavejšie ako slová. Pozrite sa hlavne na to, že pery vyzerajú šťavnato, sviežo a vyhladene. Fajn efekt, nie? Rúž spočiatku výrazne vonia takou kvetinovo-krémovou retro vôňou, ktorá sa našťastie na perách dlho neudrží.
Obsah: neuvedený, ale má klasickú veľkosť rúžu
Cena: cca 8 €











SOFT SENSATION, MOISTURIZING LIPSTICK, 200 GLAMOROUS PINK

K druhému odtieňu rúžu som sa dostala vďaka akcii "kúp rúž, dostaneš lak zadarmo". Vyberanie tentokrát prebehlo expresne rýchlo: "Hej, T., ktorý rúž si mám vziať?" "Tento." "Hmm, dobre. Hmm, taký dáky už mám. Hmm, beriem tento."
Ale trocha som sa v odtieni sekla. Vyzerá veľmi starodávno, nemoderne a nehodí sa mi. Skúšam ho zatiaľ v rôznych kombináciách s leskami a už som asi našla aj ten správny, s ktorým bude tvoriť dobrú dvojku. Samostatne je pre mňa nenositeľný. Nechápem, ako som sa mohla takto zmýliť. Dokonca je o niečo "suchší" ako jeho bráško Tulip Kisses, čo robí zrejme obsah toho strieborného shimmera. Ešte aj jeho vôňa sa mi zdá byť výraznejšia a starodávnejšia. Škoda. Stačilo by zbaviť ho toho shimmeru s modrým nádychom a mal by krásnu farbu...






Podľahli ste značke Astor už aj vy?

Pekný deň!

6 komentárov:

  1. AAaaa asi som sa zaľúbila, ten prvý odtieň je prekrásny, veľmi to pristane:)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nezvyčajná červená a aj názov Tulip Kissses jej zodpovedá :)

      Odstrániť
  2. ta prva farba je nadherna.. druha sa mi az tak nepaci, aj ked len v obale sa mi farba paci :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne to si myslím aj ja. Prvá farba je nádherná, ten druhý rúž je v obale celkom pekný, na perách nie. Je strašne starodávny a staromódny a nepristane mi (podľa mňa nikomu a nepáči sa mi, keď stretnem niekoho s podobným rúžom). Našťastie sa dá skombinovať a spraviť z neho lepšia farbička :)

      Odstrániť