sobota 25. januára 2014

Sparkle sand effect laky od Essence

Ahooj, kočky!

Prajem vám krásne mrazivé sobotné popoludnie. Dúfam, že ho netrávite len pri počítači alebo telke, ale že ste už boli aj von na čerstvom vzduchu. Prípadne sa von aspoň chystáte. Ja už mám za sebou príjemnú prechádzku, takže teraz sa môžem chvíľu venovať blogu. No ale aby toho nebolo veľa, dnes mám pre vás len pár fotiek dvoch lakových krásavcov z rodinky pieskových. Jeden z nich je dokonca môj veľký obľúbenec, čo vidno aj na balení. Polovica v ňom totiž už chýba. No a čo je na tom najhoršie, ten pieskáčik odchádza do lakového dôchodku.
Spoločných fotiek veľa nemáme, no snáď vám aj takto napovedia, že sú to skutoční fešáci. Mala by som vám konečne prezradiť, o kom to tu toľko básnim. Predstavte si, že ide o essenčatá! Značka Essence mala od minuloročnej jesennej výmeny sortimentu v ponuke tri laky s pieskovým efektom. Stavili na istotu, preto priniesli jeden nude odtieň, jeden výrazný červený a jeden zaujímavý čierny. Na prvý pohľad ma oslovili všetky tri, avšak ten čierny som si nekúpila a už asi ani nekúpim (tiež odchádza na druhú stranu brehu). Keby som nemala v zbierke iné podobné tomu čiernemu, už dávno je môj, ale nechcem to preháňať, pretože ak ste videli, čo všetko nás čaká v jarnej výmene, viete, že peňaženky trpko zaplačú.
Ak patríte medzie tie, ktoré laky Essence nezaujímajú, počkajte. Tieto efekťáky sa vyrovnajú ktorémukoľvek pieskovému laku zvučnejších mien, pretože ich môžete použiť samostatne na podkladový lak a vydržia na nechtoch donekonečna (ak práve netrpíte štiepením nechtov); môžete ich naniesť na podklad podobného odtieňa, pričom ho použijete málo a dosiahnete rovnaký pieskový efekt;  pri odlakúvaní budete nadávať rovnako ako napríklad pri opíkoch. Aby som však bola spravodlivá, ten červený sa odlakúva o niečo jednoduchšie.


163 hey, nude!





156 me & my lover





Skúšali ste už pieskové laky od Essence? Čo poviete na tie odtiene? Viem, že doteraz nebolo veľmi z čoho vyberať, no mňa potešili aj takého klasické farby a musím priznať, že sú to odtiene, ktoré sa neomrzia a efektovo sú to fakt "okukávatka".

11 komentárov:

  1. priznám sa, že som ich ešte nevidela, ale viem o nich. vyzerajú krásne :) pieskové laky sú samo o sebe úžasné

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj mňa teda dosť dostali, pritom som nikdy veľmi nebola na nejaké trblietky a efekty. Zbierka sa mi však rozširuje a neviem sa už dočkať, keď vám ukážem tie nové od Catrice. Lebo sú prekrásne! :)

      Odstrániť
  2. Ani ja ich nepoznám, ale vyzerajú naozaj dobre. Vlastne v nákupoch nechtovej kozmetiky akosi stagnujem, budem to musieť napraviť. Hlavne ten červený je úžasný!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite sa po nich poobzeraj. Ten červený je dosť výrazný, zato má naozaj krásny odtieň červenej. Môj miláčik je ten nude, no je škoda, že fotky celkom neukazujú jeho naozajstnú krásu :)

      Odstrániť
  3. Asi je zkusím :)). Vypadají moc pěkně, ale mě asi nejvíc zaujal ten nude :3. Chtěla jsem zkusit nejdřív ten gabriela salvete. Myslíš že je lepš tenhle nebo gabriela?
    ladymuzi.blogspot.com

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten nude je môj miláčik, ako vidíš, už mám minutú polku fľaštičky. Od Gabrielly S. mám len jeden Stars lak, a to tú ružovučkú Princess, takže až tak porovnávať ich nemôžem. Okrem toho sú to dosť odlišné laky čo sa týka obsahu, lebo konkrétne tento nude od Essence obsahuje väčšie trblietky, čo robí ten efekt trocha iný ako klasický pieskový. Inak všeobecne si myslím, že v pieskáčoch veľmi rozdiely nie sú, lebo aj ten najlacnejší ti na nechtoch vydrží dlho. Preto sa pri výbere riaď najmä farbami a prípadne obsahom/neobsahom trblietok :)

      Odstrániť
    2. Jo tak děkuju :)), asi si ho koupím :)

      Odstrániť
  4. ten telový je fakt krásny!

    Pozyvam na giveaway o znackove plavky, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/pripravte-sa-na-leto-sutazte-s-biancou.html

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Oba sú krásne ale asi viac sa mi páči ten telovej farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Moja reč ;) A hlavne ten telový je naživo naozaj omnoho krajší. Nedám naň dopustiť.

      Odstrániť