streda 15. januára 2014

Odchádzajúci chameleón

Ahoj, kočky!

Pomaly sa na nás chystá ďalšia zmena sortimentu Catrice. Táto značka ma čoraz viac presviedča, že kvalita sa nemeria vždy len vysokou cenou. Po čom od tejto značky siahnem, dostane ma. Tak to bolo aj s jedným očným tieňom. Pre info, doteraz som žiadne Catrice tiene nemala (až na jeden z letnej limitky, zlatý liquid metal, ktorého súrodenci sú aj v stálej ponuke značky). Nestačím ochkať a achkať a neviem, čo je na ňom lepšie - odtieň, konzistencia, obal, cena?

Predtým ako vám ho ukážem v plnej kráse, chcem trocha rozviesť tú zmenu sortimentu. Je možné, že ste to už zaznamenali, ale v týchto dňoch už značka Catrice organizuje veľké výpredaje produktov, ktoré v stojane viac nenájdeme. Zľavy som zočila v dvoch nemeckých drogérkach, kde boli odchádzajúce produkty zľavnené na 1,75 €, niektoré dokonca na 1,33 €. Poctivo som odolávala a kúpila som si len jeden jediný tienik, zato tak výnimočný, že vám ho musím ukázať, aby ste si ho mohli ešte ukoristiť.

ABSOLUTE EYE COLOUR, 410 C'mon Chameleon!

Tadá, to je on! V škatuľke celkom praobyčajný a nenápadný. Stačí oň však otrieť prst a zábava začína. Na neškodnej čokoládovo hnedej sa rozohrá bujaré predstavenie zelenkavej perlete nepatrne prechádzajúcej do tyrkysovej.  Ale pozor, tá perleť nie je prvoplánová. Pekne sa s vami zahrá na schovávačku, keď sa na okamih stratí, aby sa vám v inom uhle rozžiarila v dokonalom odlesku. Nemôžem si pomôcť, ale toto je jeden z najkrajších a najzaujímavejších odtieňov, aký vo svojej zbierke mám. V druhom kole ma dostala textúra tieňa. Tá je úplne jemnučká, no vôbec nepráši. Ľahko si tieň nanesiete štetcom i prstom. Jeho pigmentácie je dosť vysoká a dá sa výborne vrstviť. Tieň má 2 gramy a je zabalený v celkom obyčajnom plastovom obale. Ten sa zatiaľ tvári dostatočne pevne a stabilne a poviem vám, mne sa takáto jednoduchosť páči. 
Záverečné slovo, a potom si v pokoji prezrite fotky: dokonalý očný tieň s dokonalou farbou a textúrou.








Takto ma tienik uchvátil. Zatiaľ ho nemám veľmi otestovaný ohľadom výdrže, no aj tá sa mi zdá byť veľmi dobrá. Chcela som vám ho však čo najskôr ukázať, aby ste sa po ňom ešte stihli poobzerať, ak vás zaujal tak ako mňa. Vyzerá to tak, že pri jednom tieni nezostanem. Už sa obzerám po nejakých neutrálnych. Ozaj, odporučili by ste mi tú paletku Catrice Nude?

Pekný deň!


8 komentárov:

  1. Toto je teraz bežne? Žiaden výpredaj, hej? Lebo presne takýto hľadám! :) Pôjdem okuknúť zajtra.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V jarnej výmene sortimentu pôjde tento tienik do večných lovíšť. Takže kto ho chce, mal by sa po ňom poobzerať čo najskôr, lebo už nebude. Uvažujem, že si jeden kúpim do zásoby, tak veľmi sa mi páči :)

      Odstrániť
  2. krásna farba!

    Pozývam na Nobilis Tilia giveaway, tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/01/novorocna-nobilis-tilia-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Nádherné, barvička je opravdu moc pěkná a vypadá to, že jsou stíny skvělé pigmentace :-).
    Glamour and beauty

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš - tieň je skvele pigmentovaný a tá farba je neskutočne pekná. Fakt som rada, že som si ho stihla kúpiť a že som vyskúšala tiene Catrice. Je to kvalita za super cenu.

      Odstrániť