pondelok 13. januára 2014

Ice ice baby - LE Essence. Nenechajte si ujsť!

Ahoj!

Ice ice baby? Túto zimu asi veľmi nie... Komu sa však trocha cnie za snehom, čítajte ďalej. Dnes vám totiž ukážem pár mrazivých vychytávok z limitky Essence - Ice ice baby.

Mám pocit, že táto limitka sa k nám na Slovensko zasa nedostane. Kto však má možnosť nakupovať v zahraničí, odporúčam poobzerať sa po nej.  Ja som ju našla v Nemecku, takmer vybrakovanú, ale úlovky, ktoré som si odniesla, sú jednoznačne dobrá kúpa.
Najprv sa však pozrite, čo všetko kompletný box s limitkou obsahuje:





 Tri nádherné očné tiene s chladivými odleskami. Skúšala som testery a vyzerali naozaj prekrásne, no zdravý rozum ma zastavil pred kúpou. Rozjasňovač s kontrastným motívom snehovej vločky - už len preto, aký je krásny, by som ho chcela. Našťastie už v stojane nebol. Sponku na káble som veľmi chcela a našťastie ju ešte mali. Len som ju akosi zabudla odfotiť. Ale už spoľahlivo drží káblik mojich slúchadiel pokope. Pri ceruzkách som dlho váhala. Pôvodne som si robila zálusk na všetky, avšak v obchode som si nebola istá, či všetky majú kresliť rovnakou farbou. Tie ceruzky, ktoré boli určené na testovanie, totiť všetky kreslili nasivo. Alebo to skresľovalo umelé svetlo. Preto som si kúpila len jeden odtieň, sivý. Z lakov boli na výber už len tri, z toho dva vám dnes ukážem na nechtíkoch. Ten tretí, svetlunkofialový som prenechala iným, hoci bol tak vábivý. Za normálnych okolností by som okamžite vzala aj obidva balzamy na pery. Preblesko mi však hlavou, koľko neotvorených ma ešte čaká doma. Krém na ruky som nikde nevidela. Pre istotu.

A tu sú moje úlovky:

CERUZKA NA OČI, 01 Ice crystals everywhere

Parádna ceruzka od ktorej som si teda sľubovala tak trocha holografický efekt, ale aj tak je krásna. Je dosť trblietavá, avšak jemnučko namletým shimmerom, čo na oku pôsobí decentne. Jej aplikácia je mimoriadne jednoduchá a príjemná, pretože je mäkkučká, nie však tak, aby sa tuha pri nanášaní lámala. Trocha som sa obávala, že sa bude otláčať na viečo. A obavy boli potvrdené. Nestáva sa to vždy, ale keď nemám tiene, len ceruzku na "nahom" viečku, ľahko sa naň otlačí.



LAK NA NECHTY, 04 Icebreaker

Na tento lak by som sa pozerala donekonečna. Je tááák pekný. Na plné krytie si vyžaduje aspoň 3 vrstvy, ale to nevadí, pokojne mu doprajem aj viac. Odmenou mi bude dokonalý gélový vzhľad. Icebreaker je "želíčko" prekrásnej levanduľovej farby plné ružovo-fialového shimmeru. Myslím, že podobný odtieň som ešte nikdy nevidela. Cez deň sa na nechtoch tvári viac namodralo, ale pri umelom osvetlení hádže tie najkrajšie odlesky. Má však aj malé mínus - po prvom dni vidno na končekoch nechtov jeho opotrebenie, preto naň treba v bohatej vrstve naniesť nadlak.





LAK NA NECHTY, 01 Junior Championship

Ďalšie želíčko, ďalší miláčik. Pri ňom mám pocit, akoby som si na nechty nanášala svetlučké mlieko plné nadrobno rozmixovaných čučoriedok a jahôd. Mliečko je základná farba, ovocie zasa shimmer, ktorý prechádza medzi dvoma farbami (svetlofialovou a červenou) podľa dopadu svetla. Tento lak sa dá nosiť všade - v škole či v kancelárii neprovokuje, na párty zasa nie je nudný.






Čo hovoríte na túto limitku vy? Priali by ste si ju mať aj na Slovensku, alebo vás necháva celkom chladnými?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Škoda, že k nám sa mnohé krásne limitky nedostanú. Keď nemám možnosť cestovať, vždy len túžobne pozerám na fotografie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na Slovensku je to s limitkami bieda. Dokonca aj tie, ktoré sa k nám dostanú, nedôjdu do všetkých miest (preto sme v našom meste mali donedávna ešte letné limitky). Našťastie mám možnosť často nakupovať v Nemecku a Rakúsku, tak sa mi pošťastí... ;)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Aj mne sa veľmi páčia. Občas si len tak vytiahnem tie fľaštičky a hľadím na ne :)

      Odstrániť