štvrtok 30. januára 2014

Aj lacný štetec na mejkap zahrá drahé divadlo

Ahoj, kočky!

Začiatkom mesiaca som zavítala do déemky s nejasným cieľom - niečo si kúpiť. To niečo malo byť určite z dekoratívky. A hlavne niečo, čo ešte nemám. Trocha herkulovská úloha. Z dekoratívky som si nič nevybrala, stojany s novinkami boli slušne vybrakované. Niečo ma však zatialho do rohu, kde stál stojan s pomôckami. Mimochodom, tiež vybrakovaný. Až na to, že skoro na spodku stojana visel tento zaujímavý štetec. Už cez obal sa mi zdal byť fajn a za 3,95 € som rozhodne nemusela dlho skúmať jeho kvalitu. Okrem toho ma zo dňa na deň prestalo baviť používať klasický štetec na mejkap, keď mi skrytý hlas nejakého kozmetického škriatka šepol, že by som sa mala poobzerať po plochom štetci. Všetko teda pekne do seba zapadalo a štetec som si spokojne z predajne odniesla.
Okamžite som ho musela vyskúšať. A nebudem klamať, hneď som vedela, čo je zač.

EBELIN, Štetec na mejkap + korektor


Vzhľadom nejde pri tomto štetci o žiadny dizajnérsky kúsok, ale to asi ani nikto neočakáva. Ide o bežný kozmetický štetec, ktorý sa však môže pochváliť profesionálnymi vlastnosťami. Primerane dlhá drevená rukoväť potiahnutá čiernym lakom je spratná a vďačíme jej za dobrý úchop štetca. Samotné štetiny sú syntetické, veľmi husto zasadené, pevné a zároveň poddajné. Keď si koncom štetín prejdem po pokožke, je to akoby som si pleť hladila zamatom. Nanášanie mejkapu ide jednoducho, dá sa ním naniesť a rozotrieť mejkap akejkoľvek hustoty. Pri tekutom mejkape však dosť produktu zalezie medzi štetinky. V takom prípade odporúčam najprv mejkap na pleť naniesť prstami alebo hubkou a štetcom ho už len zapracovať. Myslím, že toto je jediný mínus tohto šikovného pomocníka. A čo ma na ňom najviac udivuje? Jeho profesionálny prístup k zapracovaniu mejkapu - v žiadnom prípade s ním nehrozia šmuhy po štetinách, prípadne vytvorenie omietky. Fantasticky ním totiž mejkap zapracujete do pokožky a výsledný efekt je veľmi prirodzený. Štetec sa mi osvedčil aj pri aplikácii krémovej lícenky, čím si ma získal dvojnásobne. Preto som si medzičasom zadovážila aj druhý kus, ktorým som zrejme neskončila. Chcem si s ním ešte trocha zaexperimentovať a vyskúšať ho aj na iné druhy líceniek a na rozjasňovač. Chvály bolo dosť, myslím, že moje plány na nákup ďalších pár kúskov hovoria za všetko. Dodám ešte, že keď som si ním prvýkrát naniesla mejkap, bola som skoro šokovaná - fantastický výsledok!!!






Aj vám sa stáva, že z napohľad obyčajnej veci sa vykľuje niečo, bez čoho už nemôžete existovať?

Pekný deň!

10 komentárov:

  1. Ten štetec mám aj ja a je taký perfektný, že mám už aj jeden do zásoby, keby už náhodou neboli :-) Robí krásny efekt a make-up je úplne neviditeľný.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, teším sa, že zieďame rovnaký názor. Štetec je fakt parádny. A aj ja už mám druhý kus, ale používam ho na krémovú lícenku. Keď sa bude dať, dokúpim ešte nejaké do zásoby :)

      Odstrániť
  2. hubka na makeup... :D to je moje
    obyčajná, nie tie vajíčkovité špongie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som niekedy používala hubky, ale tie ma až tak neoslovili. Tie trojuholníkové len rozťahujú mejkap hore-dole po tvári a tie vajíčkovité špongie zasa priveľa mejkapu vypijú :) Čiže ja som za štetce ;) No ale každému vyhovuje niečo iné, nie?

      Odstrániť
  3. ...tak ja si ho teda kupim, no... :-) vies nalakat....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neoľutuješ ;) Jednoznačne ti ho odporúčam. Pre mňa je to super vychytávka.

      Odstrániť
  4. Vyzerá fajn, ja mám síce aktuálne Hakuro a som veľmi spokojná, ale štetcov nikdy nie je dosť, všakže:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne ako píšeš! Povedala by som, že správny štetec je často dôležitejší ako správne líčitko :)

      Odstrániť
  5. práve ty si ma nabudila na to aby som si ho kúpila, ale vôbec ho nemôžem zohnať, nikde, a to som precestovala pol Slovenska :-(
    poradíte? (nechcem cez web - drahé poštovné...)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, že u nás je ťažko ho zohnať. Viem poradiť len tak, že musíš jednoducho ďalej hľadať a hľadať. Prípadne skús napísať na fb stránku DM-ky, či by ti nevedeli poradiť, či ho nemajú niekde v tvojom okolí...

      Odstrániť