piatok 18. októbra 2013

Jesenné laky II. - Ružové odtiene

Ahoj!

Druhá várka jesenných nechtíkov prichádza. Tentokrát v krásnych zastretých ružových tónoch, akoby s nádychom sivastej, prípadne fialovej. Pekne ladia s odchádzajúcim opálením.

MISS SPORTY, Lasting Colour č. 485
Na fotke priam svieti, v skutočnosti je o niečo jemnejší. Je to však krásny odtieň ružovej, ktorý nikdy nesklame. Môžu ho nosiť ženy v každom veku. Lak má celkom dobrú výdrž, neporušený vydrží aj 4 dni, kryje v 2 vrstvách, ľahko sa odlakúva.




CATRICE, Ultimate Nudes, 01 Karl Says Trés Chic
Úprimne? Pri prvom nalakovaní týmto lakom som bola mierne sklamaná. Nešlo pritom o sklamanie z produktu, ako z môjho očakávania. Laky Ultimate Nudes mám veľmi rada, neutrálne a prírodné farby sú na bežné nosenie predsa najpoužiteľnejšie, lenže pri tomto laku som čakala omnoho jemnejšiu ružovú. Na nude-ružovú je v ňom podľa mňa priveľa ružovej. Napriek tomu je tá farba veľmi pekná, keby som nečakala viac nude, sklamanie by nenastalo a vy by ste si prečítali len jednu pochvalnú vetu. (Keď sa na lak pozerám na tej tretej fotke, neviem sa vynadívať. Krásny, nie?)




CATRICE, LE Eve in Bloom, C03 Bed of flowers
Ďalší z lakov, na ktoré som si musela troška zvyknúť. Tento lak som si kupovala viac-menej z núdze. Na limitku Eve in Bloom som sa dosť tešila a plánovala som si kúpiť niekoľko vecí, pritom som pôvodne chcela 4 z 5 lakov. Naživo ma však odtiene rýchlo zbrzdili, no ale nechcela som ľutovať, ak by som si nič nekúpila, preto som siahla aspoň po tomto laku a sivej púdrovej ceruzke na oči (mimochodom, je skvelá). Ako sa však občas stáva, počiatočná nedôvera sa zmenila na celkom pevné priateľstvo. Lak sa mi čoraz viac pozdáva. Čo naň poviete vy?




Pekný deň!

5 komentárov: