sobota 10. augusta 2013

Best of SUMMER products

Ahoj!

Niežeby sa mi nechcelo písať recenzie. Bláznivé pracovné tempo ma však dostalo do stavu, v ktorom si radšej užívam voľné chvíle niekde vonku. Tie chvíle mi spríjemňuje veľa vecí, no najviac môj priateľ. Okrem neho potom bicykel, auto, slnko, dážď (nie, naozaj mi dážď nevadí)..., a samozrejme nejaké fashion a beauty vecičky.


Toto leto si najviac užívam úžasnú čiernu kabelku so zlatými doplnkami od Michaela Korsa. Kabelky "MK" má rada snáď každá, takže chápete. Okrem nej nosím, samozrejme, aj veselšie a farebnejšie, ale túto nosím najčastejšie, pretože mi najviac vyhovuje jej tvar, veľkosť a praktickosť.


Treba tu ešte niečo písať? Tieto sandálky sú jednoducho TOP. Zbožňujem vysoké opätky, tieto sú klinové a maximálne pohodlné. Najradšej by som ich mala vo všetkých možných farbách. Tommy Hilfiger


Čajíky pijem v každom ročnom období, najradšej teplé. Teraz najčastejšie pijem tie od značky Meßmer, ktoré nakupujem v Nemecku. Letným favoritom je čaj s príchuťou ananás - kokos. Mňam!


Lícenky, rozjasňovače a bronzery. Na opálenej pokožke sa s nimi môžem skvelo vyhrať a použiť aj o niečo viac. To ma bavííí.


Najobľúbenejšie očné tiene Dior, ktoré sú úžasne jemné a žiarivé. V lete ich síce nepoužívam každý deň, ale nevymenila by som ich za žiadne iné. Skvelým prekvapaním bol pre mňa tienik z limitky Me & My Ice Cream od Essence, ktorý perfektne rozjasňuje a skvele dopĺňa moje denné líčenie s výrazným rúžom.


A toto sú moje najobľúbenejšie "letné" rúže. Všetky v žiarivých výrazných farbách. Len dva nové rúže od Catrice sú jemne ružové - to len tak pre zmenu :)


Hoci je leto, keď všetci radšej používajú ľahšie toaletné vody so sviežimi vôňami, ja na svojich miláčikov nedám dopustiť (Thierry Mugler, Angel Sunessence a Alien Essence Ablosue). Vlastne som väčšinu leta používala parfém Premiere (Gucci), ale nebolo to ono.

Ktoré kozmetické alebo módne vychytávky spríjemnili leto vám?

Pekný deň!

8 komentárov:

  1. Tak toto je veľmi príjemný pohľad :) Hlavne na kozmetiku :) Ja som toto leto trochu lenivá v nakupovaní, ale rúž alebo si kúpim takmer vždy :D Je to taká moja úchylka :D A chválim aj výber vôní ;) Missy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som tiež maniačka na rúže a trocha na lícenky. No s ešte na laky na nechty. A ešte na… Nie, úplne najradšej mám rúže, často si nimi pery potieram, lebo je to podľa mňa sexi, aj keď to nikto nevidí :) Inak, Missy, neplánuješ článok o všetkých tvojich rúžoch, to by som si fakt rada pozrela :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Kabelka je úžasná, je jemná a pevná a má presne ten štýl, ktorý mám rada :)

      Odstrániť
    2. môžem sa spýtať odkial je kabelka? :) dakujem

      Odstrániť
    3. Z butiku Michael Kors v Pandorfe. Ale kupovala som ju pred viac ako rokom :)

      Odstrániť
    4. je naozaj prekrásna waaauw a aká bola prosím cena? :)

      Odstrániť
    5. Tú kabelku nosím denne, je perfektná!!! Cenu si už presne nepamätám, myslím, že to bolo okolo 280 €.

      Odstrániť