sobota 19. decembra 2015

Recenzia: Urban Decay Afterglow - Fetish

Ahoj, kočky!

Začiatkom jesene sa u mňa začal hon na lícenku. V predstave som mala konkrétny odtieň - chladný ružový so sklonom k neutrálnosti. Presne tak by som ho opísala. Možno ešte s prídavkom sivého tieňa. Z internetu som mala napozeraný takýto odtieň u nových "zajačikových" líceniek od Too Faced, no keď malo prísť ku kúpe, ten odtieň v predajni nemali a z testera sa mi nepozdávala pigmentácia. Preto som zakotvila pri stojane Urban Decay, čo bola alternatívna voľba - Rapture alebo Fetish?
Váhala som niekoľko minút, avšak čas tlačil a mne sa podarilo siahnuť po tom správnom odtieni.

URBAN DECAY, AFTERGLOW LONG WEAR BLUSH FETISH


Už napohľad som sa do tejto krásky musela zabuchnúť. Nepreplácané, ale zaujímavé a netradičné balenie. Pevný plast pripomínajúci kov s vyrazenými písmenami ud, cez ktoré je vidieť odtieň lícenky. To tu tuším ešte nebolo.


Skvele sadne do dlane, aj do tej mojej malej. Páči sa mi spôsob zatvárania, ktoré nie je tradičné na "zúbok". Vnútri obalu je magnet. Ten je dostatočne silný na to, aby sa obal len tak neotvoril a lícenka neznehodnotila. 



Čo sa týka obalu, som nadmieru spokojná. Potešila ma dokonca aj taká drobnosť ako zadná informačná nálepka v odtieni lícenky. Pre mňa je to detail, ktorý výrobku dodáva pečať kvality a premysleného vyhotovenia. 


Prejdime k odtieňu. Na obrázkoch sa mi ho podarilo zachytiť dosť verne, takže ani netreba siahodlhé vysvetľovanie a popisovanie. Stredná ružová s neutrálnym podtónom, ktorý sa podľa mňa dokáže prispôsobiť farebnému typu nositeľky. Aj preto by som ho odporučila každej, možno len pri veľmi svetlej pleti by som trocha váhala, ale aj to hlavne preto, že lícenka je dosť pigmentovaná a na svetlej pleti môže pôsobiť príliš výrazne.



Ja sama, hoci tmavší typ, si dávam pri nanášaní veľký pozor. Štetec k lícenke len priložím, takmer ním nepohnem a ešte ho aj oklepem, aby som líčka nemala ako červené jabĺčka. Má krásny prirodzený finiš a celkovo mám pocit, akoby som na lícach nič nemala.


Obsah: 6,8 g
Cena: cca 30 €

Nevylučujem budúcu kúpu ďalšieho odtieňa, pretože hoci sa začínam orientovať viac na prírodnú dekoratívku, táto lícenka (a celkovo UD produkty) ma presvedčila na plnej čiare.

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Podľa mňa si si vybrala krásny odtieň, nie moc krikľavý takže pekne prirodzene vynikne :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež sa mi tá farba veľmi páči. Dokonca si lícenku niekedy len tak vytiahnem a kochám sa ňou, obalom i obsahom :)

      Odstrániť
  2. Ja mám tiež tento odtieň, veľmi vydarený :) chválim

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, je krásny. Ja zvažujem ešte odtieň Rapture, ten má tiež niečo do seba :)

      Odstrániť