utorok 10. novembra 2015

NEW IN - Október

Ahoj, kočky!

Zdalo sa mi, že minulý mesiac som veľmi nenakupovala. A potom začnem vyťahovať škatuľky a flakóniky z nákupnej tašky a čudujem sa, kde sa tie veci vzali. Asi preto, že všetko z dnešného "new in" som kúpila (čosi i dostala) hneď začiatkom mesiaca.


Prvý nákup je z DM, kde som si vybrala niekoľko nutností. Chýba medzi nimi odličovacia emulzia bioPha, ktorú som otvárala skoro už v predajni, tak som ju potrebovala. Zvyšok produktov bol však rovnako dôležitý, keďže mi došiel očný krém i odlakovač s hubkou, ktoré nahradili hydratačný očný krém Nonique a hubkový odlakovač Ebelin. Podarilo sa mi natrafiť na väčšinou nedostupný prekrásny efektový lak Max Factor v odtieni č. 45 Fantasy Fire, z ktorého sa poriadne teším. Korektor som rozhodne nepotrebovala, no Liquid Camouflage od Catrice som predsa musela vyskúšať. V stojane tejto značky ma mimoriadne upútal rúž Ultimate Stay v prekrásnom vínovom odtieni PassionRed. Pôvodne som pokukovala po inom červenom, ale toto bol zásah priamo do "červeného". Do tretice som u Catrice natrafila na celkom príjemnú ceruzku na obočie. Nemôžem povedať, že by bola dokonalá, ale použiteľná určite je.


Dostala som riasenku Gosh Boombastic, z ktorej sa stala bombastická pecka hneď po prvom vyskúšaní. Recenziu ste už videli a mňa riasenka stále baví.


Možnosť navštíviť predajňu Kiko si nikdy nenechám ujsť, a keďže sa to nestáva často, rada sa v nej vybláznim. Mali kopu akcií na staršie limitky, no ja som poslúchla "zdravý rozum" a nebrala som všetko, čo sa mi páčilo. Nakoniec som si z toho, čo som mala v pláne (i v jesennom zozname prianí) vybrala len tekutý rúž vo vínovo-fialovom odtieni a zvyšok nákupu bol intuitívny. Napriek nie celkom pozitívnym hodnoteniam som siahla po kontúrovacom duu (bronzer a rozjasňovač) ceruziek a spravila som veľmi dobre, pretože vďaka nim mám denné kontúrovanie a rozjasňovanie zmáknuté za pár sekúnd. Prekvapivo som si kúpila aj lak na nechty. Uf, na konci roka takto porušujem lakovú stopku, no odolať tomuto zamatovému ružovému krásavcovi so zvláštnym perlovým odleskom bolo ťažké. Už vyše roka som veľkou fanúšičkou ceruzkových očných tieňov, a tých má značka Kiko ohromnú škálu. Nevedela som si vybrať ten správny odtieň, vážne som dlho preberala a aj to tak vyzeralo - k pokladni som brala najskôr dva iné, kým som sa rozhodla pre svetlobéžový trblietkavý s číslom 28.


Drogéria Müller je moja terapia, dokázala by som tam stráviť celé hodiny a stále by som nemala dosť. Tentokrát som sa pri nákupe celkom krotila a siahla som hlavne po potrebných veciach, aj keď duo farebných pigmentov v tubičkách od Alverde  medzi ne nepatrí. Tie som chcela vyskúšať, odkedy som sa o nich dozvedela. Zubnú pastu treba stále a ja som už nejakú dobu prahla po paste Alverde 5 v 1 Nana-Minze. Už sa neviem dočkať jej používania. Ďalšou potrebnou a trocha vyhľadávanou záležitosťou je odlakovač Benecos. Mal by byť prírodný (prírodnejší) ako iné odlakovače a ja som naň poriadne zvedavá. Zatiaľ som skúmala len jeho "pach", ktorý teda vôbec nie je "odlakovačový". Malé balenie kastílskeho mydla Dr. Bronner's som brala ako cestovnú záchranu. V stojanoch s prírodnou dekoratívkou som hľadala podkladové laky, no tu ma zarazil slabý výber. Našla som však jeden zaujímavý výrobok značky Terra Naturi, ktorý má popis ako lak pre lesk s bio-papájou a nie je to typický lak. Pôsobí ako olejček, nanáša sa v tenkej vrstve, nepáchne ako lak, má jednoduché zloženie a asi budete chcieť recenziu. Pre istotu som zobrala aj priesvitný lak Benecos, ak by to papájové čudo nefungovalo ako podklad.


Mnohé blogerky majú už dávno výrobky Karin Herzog vyskúšané. Ja som sa k jednému produktu dostala len teraz. Zaujal ma AHA Cream, ktorý je vhodný k jarnej alebo jesennej ozdravovacej kúre. O mojej skúsenosti s krémom budem informovať.


Mnou dlhú dobru zatracovaná značka Orsay, ktorá bola pred mnohými rokmi mojou obľúbenou (kým sa ich odevy nestali naozaj nekvalitnými handrami), ma neskutočne dostala dokonalými jemnučkými koženkovými šatami. Som z nich maximálne nadšená a poriadne si ich užívam. Dokonca aj kožúšok s trištvrťovými rukávmi som už stihla prevetra.


Časopisy ma už nejakú dobu až tak neberú, lenže novembrovú Evu som si musela kúpiť kvôli saku z titulky. Zaujalo ma hneď pri fotke titulky na fb a ja som musela zistiť, odkiaľ je, preto som si časopis kúpila. Ale k saku (ani k iným krásnym kúskom) z kolekcie Balmain pre H&M som sa nedostala...


Aj keď sladkosti nie sú kozmetika ani oblečenie, dostali sa do nákupov. Nemohla som odolať neodfotiť si aspoň pre vlastné potešenie tieto "pamlsky", z ktorých zostali už len dva nerozbalené kúsky.

Pekný deň!



4 komentáre:

  1. Len nie dalsiu recenziu na Karin Herzog.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Haha, tak nejako reagujem aj ja, keď tie recenzie vidím :D Ale úprimne, myslela som si, že je to o ničom kozmetika, no je celkom fajn.

      Odstrániť
    2. Ked si kupis za vlastne peniaze dalsie balenie, potom uverime. Zatial su to iba kaleraby.

      Odstrániť
    3. A čo konkrétne sú tie "kaleraby"? :D

      Odstrániť