pondelok 25. mája 2015

Recenzia: Na čom sme sa s Dr. Hauschkom nezhodli

Ahoj, kočky!

Ak sa na niečo na sebe sťažujem, sú to vlasy. Sťažujem sa tu na ne celkom často, takže o tom už všetci vedia. A stále hľadám výrobky, ktoré by ich náročnosti ulahodili a mňa spravili šťastnou majiteľkou zdravej, lesklej, bohatej a vzdušnej štice. Aby som nebola príliš negatívna, priznávam, že minulý rok som už k takému výsledku našliapnuté mala, avšak efekt nevydržal dlho. Len do ďalšieho umytia. O tom však inokedy. Dnes vám svoje srdce vylejem s recenziou na produkt, v ktorého blahodarné účinky som extra veľmi verila. Už len pri pohľade naň sa mi v mozgu zapínali receptory hlásajúce "to je on, tvojich vlasov šampión", ktorý z nich spraví hrivu snov.

DR. HAUSCHKA, KONDICIONÉR S JOJOBOU A IBIŠTEKOM


Nič z mojich plánov sa nekonalo. A ja stále nerozumiem prečo. Ako je možné, že prírodný kondicionér s celkom chutným zložením sa na moje vlasy zvysoka vykašľal a narobil na nich nepeknú šarapatu. Nebudem chodiť okolo horúcej kaše, poviem vám to priamo. Po jeho použití boli moje vlasy zaťažené, zmastené, neupravené a celkovo nepríjemné. Pritom sľuboval lesk, elasticitu, pevnosť vlasov, zvlhčenie a objem. Kde? Zhola nič. A to som skúšala všakovaké spôsoby a kombinácie produktov, s ktorými by si sadol. Nič. Použila som ho menej, ešte menej, na raz i dvakrát umyté vlasy, po jednom i dvoch použitiach prírodného šampónu, po použití dvoch rôznych prírodných šampónov počas jedného umývania. Efekt stále rovnaký. Divné vlasy. Hovorila som si, že je to možno len prechodné obdobie, ale už neverím ani tomu. Nechcem povedať, že by bol kondicionér zlý, veď už samotný názov hovorí, že sme sa len nezhodli. Tak vás informujem a možno dúfam v nejaké rady, ako sa s ním zblížiť. Ešte mi ho stále zostáva na niekoľko použití.


Pár technických info možno nezaškodí. Kondicionér je dosť tekutý, čo ma trocha prekvapilo, ale nevadí mi to. Vlastne trocha áno, lebo pri používaní mám niekedy pocit, akoby z vlasov stekal. Preto si ich, keď si nezabudnem vziať sponku do sprchy, pri umývaní ("kondicionérovaní") vypínam a vec je vyriešená. Zvláštne vonia. Chvíľu pekne sladko, chvíľu ako pomaly sa kaziaca šľahačka, no cítiť v ňom hlavne bylinky, čo sa mi páči.
Je mi ľúto, že moje vlasy si s týmto kondicionérom nesadli. Okrem toho, že nebol najlacnejší, ja som sa naň tak spoliehala, že ma výsledok priam zarazil. To ste mali vidieť môj výraz po prvom (nevydarenom) použití.


Obsah: 250 ml
Cena: cca 12 €

Máte s týmto kondicionérom skúsenosť? Ako sa s ním popasovali vaše vlasy?

Pekný deň!

4 komentáre:

  1. Přesně tohle na šampónech a kondicionérech nesnáším... nikdy nevíš, co od nich čekat. Někdo jiný ho pochválí, tak máš vysoká očekávání a nakonec je to propadák. Složení taky není zárukou jistoty. Chce to prostě zkoušet a zkoušet. Já měla nejhezčí, nejobjemnější a nejzdravější vlasy, když jsem myla jen lávovkou od Logony, ničím jiným. Ale časem mi trochu chyběla ta pěnivost a vůně šampónu, tak jsem se k nim zase vrátila.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S mojimi vlasmi je to problém celkovo. Stane sa, že im napríklad niečo chvíľu vyhovuje a čoskoro toho majú dosť a začnú byť hrozná. Žiaľ, s týmto kondicionérom si akosi nerozumeli od začiatku do konca :( Ešte mi trocha zostáva a ja normálne rozmýšľam, s čím by som ho skombinovala, aby bol z neho nejaký úžitok.

      Odstrániť
  2. Vypadá zajímavě :)

    PS: U mě na blogu právě probíhá GIVEAWAY!:) Budu moc ráda, když se zapojíš!:)
    http://www.lovies47.cz/2015/04/giveaway-03.html

    OdpovedaťOdstrániť