piatok 15. mája 2015

NEW IN - Marec + Apríl (mix)

Ahoj, kočky!

Radšej ani nejdem počítať, koľko dní ubehlo od posledného príspevku na blogu. Dúfam, že som vám aspoň trocha chýbala a že ste na mňa nezabudli. Vyzerá to tak, že články tu stále nebudú pribúdať veľmi pravidelne, niektoré každomesačné príspevky dokonca celkom vynechám. To sa však nebude týkať noviniek (new in), tie sa vám budem snažiť ukázať aspoň raz za dva mesiace, ak to už inak nepôjde.
Posledný nákupný článok som publikovala začiatkom marca, aj to len z nákupov oblečenia a obuvi. Kozmetika mala byť v osobitnom príspevku, no keďže ten sa nekonal, zlúčila som zvyšok marcových a aprílové nákupy dokopy. Tu je výsledok.


Nevedela som odolať viacerým veciam, ale dopriala som si hlavne vytúžené vecičky. Takými sú napríklad ďalšie fľaštičky od značky Dr. Hauschka, od ktorej som si dokúpila ďalšie balenie nimbovej vlasovej vody a ešte stále nevyskúšanú nimbovú vlasovú kúru. Ako fanúšička rúžov a leskov YSL som si už konečne kúpila ich Babydoll Kiss & Blush v nádhernom zastretom ružovom odtieni a uvažujem, že by som ho mohla použiť v nejakom líčení, aby som vám o ňom napísala viac. Stojí za to. Objednávala som z rakúskeho Douglasu, kde mi k objednávke pribalili miniriasenku YSL, dve vzorky voňaviek a nejaké kupóny.


Srdce mi bilo ako pomätené pri pomyslení na prenádherné štetce Zoeva Rose Golden vol. 2, ktoré som musela mať za každú cenu. Netrochárčila som, objednala som si rovno obidve sady. Okrem štetcov sa extra vytešujem z praktických a krásnych kozmetických taštičiek. Zoeva = Love(a).


Splnenie ďalšieho kozmetického sna sa konalo v predajni MAC kúpou rúžu Retro Matte Lipstick v odtieni Ruby Woo. Tá farba je dokonalá a ja som ňou maximálne očarená. V akcii som vám rúž i fialový očný tieň ukázala v tomto líčení.


Samozrejme, musela som doplniť aj niekoľko potrebných vecí, akými sú "upravovače" obočia Ebelin, veľmi dobrý podkladový lak p2 a dva darčeky pre sestru - pekný efektový lak Essence a výrazný krvavočervený rúž, ktorý si želala.


Ako inak, veľmi ma potešili darčeky, ktoré som dostala. Jedným je podkladová báza Gosh, o ktorej ste si mohli pred časom aj prečítať v recenzii, druhým je očný tieň Zao v dokonalom balení, ktorý som vyhrala a spravil mi obrovitánsku radosť.


Nálož časopisov...


A nálož príloh časopisov, kupónov i vzoriek.


Aj pri aprílových kozmetických nákupoch som si splnila niekoľko malých sníčkov. Okrem darčeka v podobe malého balenia micelárnej vody Bioderma som dostala aj dve zľavové poukážky na nákup jej väčších balení. V jednej maličkej bio predajni som objavila Amla prášok Khadí, na použitie ktorého sa už veľmi teším, no musí ešte nejakú chvíľku vydržať. Pred časom ma upútala značka bioPha, preto som vyskúšala ďalší jej produkt - zubnú pastu. Moje pocity z nej sú zatiaľ zmiešané, aj keď prevažujú  tie pozitívne. Kapsuly aktívneho uhlia patria tiež do rubriky "kozmetika", pretože som si použila na výrobu bieliacej zubnej pasty. Zaujímavý produkt, len keby mal dlhodobejšie účinky v tej paste.


Minulomesačné nákupy som zavŕšila dosť vysokou položkou pri kúpe tejto nádhernučkej púdrovoružovej kabelky Britten od Tory Burch. Tajne som po nejakej kabelke od tejto značky túžila, až som si svoju túžbu na nadšené podnety môjho T. a jedného fashion kamaráta splnila. Neľutujem, kabelka je top. Čierna pletená vestička Ralph Lauren bola už len takou čerešničkou, ktorú využijem počas celého roka. Je naozaj príjemná, pekná a variabilná, akurát by som bola radšej, keby mala zlatú sponu, nie striebornú, lebo teraz nosím omnoho viac zlaté doplnky.

Fú, celkom som sa rozpísala. Tak vy mi napíšte, či vás niečo z mojich nákupov zaujalo.

Pekný deň!

12 komentárov:

  1. Tie sady Zoeva ti závidím! :) Tiež sa na ne chystám. A si som trošku mimo, ale ako konkrétne sa používajú tie "upravovače" obočia? :D
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Och, keď ja si neviem spomenúť, ako sa to správne volá. Ja ich konkrétne používam buď na upravenie (orezanie) obočia zhora, alebo keď naozaj nestíham vytrhať obočko pinzetou, na jeden-dva dni ma vie zachrániť aj táto srandička - jednoducho vytŕčajúce chĺpky "oholím" :)

      Odstrániť
    2. Tak to ďakujem za tip, určite ich v DM-ke pozriem. :))

      Odstrániť
  2. Ty štětce jsou naprosto úžasné. Koukám na ně už dlouho, ale odolávám, protože mám štětců opravdu hodně a bylo by to takové nošení dříví do lesa. Jsem zvědavá na recenzi zubní pasty! Já teď používám alverďáckou a jsem s ní moc spokojená, tak by mě zajímalo, jak jsou na tom další přírodní pasty :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zdeni, priznám sa, že ja som to tento rok s nákupom štetcov už trocha prehnala, ale neviem odolať. Stále mám chuť nejaké nové kupovať, avšak k dobru mi slúži fakt, že väčšinu z nich naozaj používam a rada ich vo svojej rutine obmieňam :)

      Odstrániť
  3. Kraaaasne nakupy (fnuk, moje srdco pisti po Ruby )
    Jana

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Verím, Jani, že tvoje srdiečko sa dočká ;)

      Odstrániť
    2. Zatial nie, bola som ju vyskusat a teda neviem ci moje pery boli tak tragicke, alebo slecna od MAC taka "sikovna", ale hroza, krivo nanesene a este aj flakato, ako keby mali tak 100rocny vyschnuty tester. Na dalsi pokus som sa neodvazila, i ked v Parizi by to snad vedeli lepsie:-)
      Jana

      Odstrániť
    3. To nebolo o tragickosti tvojich pier, Jani. Žiaľ :( Konzistencia rúžu je suchšia, pretože obsahuje vysoký podiel pigmentov a je matný. Pri takejto farbe je veľmi dôležité, ako precízne je rúž nanesený, takže slečna od MAC to zjavne odflákla :(
      Môj tip: už je dostupná aj kontúrka v tomto odtieni, takže stačí ňou pery obtiahnuť, prípadne aj celé vykresliť a rúžom len zintenzívniť farbu v strede. Odpadá babračka so štetčekom ;)

      Odstrániť