nedeľa 24. mája 2015

Líčenie: Romanticky na jarné rande

Ahoj, kočky!

Viete čo, napriek tomu, že už ďalšiu nedeľu nám nebolo dopriate hrejivé slniečko, rozhodla som sa pre ľahký a svieži jarný makeup. Taký, ktorý je podľa mňa najlepší na rande, na ktorom nechcete pôsobiť ani neupravene, ale ani zahľadená do svojej vizáže. Nedostatok svetla sa sa podpísal pod kvalitu fotiek, ale to hlavné, čo som vám ukázať chcela, iste vytušíte.


S romantikou a romantickým líčením sa tak akosi bez otázok spája ružová farba nasledovaná neutrálnymi prírodnými tónmi. Nechystala som sa na experimenty, preto som po nich siahla aj ja. Sú to farby lichotivé, hlavne keď vychytáte správny podtón. A pretože stále platí, že menej je viac, správala som sa minimalisticky aj k technike líčenia s použitím ľahko manipulatívnych líčitiek.



Použité produkty:

V žiadnom prípade nepodceňujem jednoliatu pleť, ktorú som dosiahla veľmi dobrým makeupom Astor Perfect Stay. Nepoužila som púder, pretože sa mi páči "glowy" efekt, ktorý makeup na pleti zanecháva, dokonca v poslednej dobe púder používam sporadicky. Nemohla som odolať lícenke Gosh Giant Blush (odtieň 04 Passion). Od apríla používam len ju, pretože má nádhernú šťavnatú farbu a pôsobí na líčkach ako zdravý rumenec - na radne ideálne. Nevykresliť obočie by bol kozmetický hriech. Nespáchať ho mi pomohla pomaly sa strácajúca kajalka Catrice. S líčením očí som sa vôbec nepárala. Pekne-krásne som opäť siahla po najrýchlejšej alternatíve - očnom tieni v jumbo ceruzke Gosh Forever Eyeshadow (odtieň 01 Silver Rose). Ledabolo nanesiem na horné viečko, rozmažem prstom alebo štetcom, hotovo. (Ak nestíhate alebo vás líčenie nebaví, no predsa by ste chceli vyzerať ešte viac k svetu ako naprírodno, neváhajte a vyskúšajte takýto tienik. Spokojnosť zaručená.) Rozhodla som sa pre náznak "dramatična" nanesením tmavej hnedo-zelenej linky s drobučkými zlatými trblietkami (Catrice) na spodné viečko. Tmavá farba prehĺbi pohľad a priznajme, na rande treba vyzerať aj troška tajomne. Bez riasenky množstvo dievčat a žien nevynesie ani odpadky a ani ja som na ňu nezabudla - dosluhujúca 100% Pure. Pery a nechty som sa snažila zladiť v odtieňoch ružovej. Na perách mám príjemný hydratačný lesk Astor a na nechtíkoch o niečo výraznejší lak b.pretty č. 3 Pink.


Oblečenie by som tiež volila v jemných farbách, aj keď nie vyslovene v ružovej. Svetlými džínsami, ľahkou bielou blúzkou a ružovým svetríkom by som nemala nič pokaziť. Na oživenie klobúčik a môžem vyraziť.


Aká je vaša predstava romantického líčenia na rande?

Pekný deň!

8 komentárov:

  1. prvá fotka je úúúúúžasnááá :) takto! si predstavujem romantiku na rande

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jeej, zlatá :) Ďakujem. Aj podľa mňa je to také ideálne líčenie na rande - ani veľa, ani málo. Dievčenské, upravené. Stačí, nie?

      Odstrániť
  2. Máš veľmi peknú pleť, to že nemusíš používať púder ti celkom závidím. Ja by som bola bez neho ako taká diskoguľa. :D
    ChristyShades

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S tým púdrom to mám tak pol na pol. Niekedy bez neho vydržím celý deň, inokedy to na mňa doľahne a lesknem sa hneď ráno. Pre istotu so sebou vždy nosím zmatňujúce papieriky, lenže na ne väčšinou aj tak zabudnem :D

      Odstrániť
  3. moc se mi líbí takový romantický look :)! A 100% Pure řasenka byla taky moje oblíbená...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Hlavne je to rýchle líčenie :) Aj mne už táto riasenka dochádza, teraz by som chcela vyskúšať tú s čajom, ale mám ešte nejakú zásobu...

      Odstrániť
  4. Veľmi ti takéto jemné farby svedčia :) Ja svetlé rúže nosím zriedkavo, hlavne tie s ružovým podtónom.. alebo som ešte nenašla ten správny odtieň pre mňa :) Na oči ale používam tiene v týchto farbách na denné líčenie často, je to rýchle a pekne to oko rozjasní.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S líčením očí máš pravdu, je to taká rýchla a praktická verzia. Na perách mám rada skoro všetky farby okrem teplých hnedých, ktoré sa mi nehodia. Niekedy som bola maniačka na ružové a fialkové rúže a lesky, ale akosi ma tá ružová prestáva baviť :) Ako sa poznám, bude to len na krátko.

      Odstrániť