utorok 26. mája 2015

Colour Of The Month - Blue

Ahoj, kočky!

Zanedbala som tento máj, zanedbala. Preto pokračujem v naprávaní restov a predstavujem vám svoju farbu tohto mesiaca. Modručkú. V kozmetike modráčikov veľa nemám, a tak som vybrala pár modrých kúskov zo šatníka. Je to naozaj len pár kúskov, lebo keď som sa ním preberala, zostala som dosť prekvapená, koľko modrej v ňom mám. Myslím, že po nej siaham nejako intuitívne, lebo táto farba nikdy nebola mojou top.


O vašu pozornosť sa v strede obrázka usilujú nádherné topánočky, ktorých hrdou majiteľkou som už niekoľko rokov a stále sú úžasné. Obdivované mnohými pohľadmi. Páči sa mi, ako mi z nich vykúkajú nalakované nechtíky (najviac sa hodí francúzska pedikúra) a ako sa v nich pohodlne chodí i beží. Sú také hravé, letné, najkrajšie. I samotný klobúčik, celkom nový úlovok, ich chráni ochrannou rukou. Ale aj on si zaslúži pár pohľadov. Už sme si spolu vykračovali po meste a pekne nám to ladilo. Keby sa mi tak podarilo zohnať kabelku vo farbe tej levanduľovej pásky. Môže byť aj s mašličkou.
Kde sú tie časy, čo nám okolo domu lietali lastovičky a stavali si hniezda pod strechou? Z roka na rok je ich menej, neviem, kde sa odsťahovali. Žeby na tú modrú šatku? Je ľahučká, modrá ako obloha a väčšinou vonia pekným parfémom, iste sa tam lastovičkám páči.


Ako správna teplomilka, aj v lete mi občas býva zim(k)a, preto miesto ľahkých šiat vyhľadávam ľahké nohavice. Napríklad také hybridné džínsovo-teplákové, ktoré ma pri ochladení zahrejú, v horúčave zázračne schladia. Podobne je na tom aj košieľka s krajkou. Tá je veľká kráska, no vie ma pohnevať tým, že sa ľahko krčí. A to námornícke tričko s gombíkmi s kotvičkami? To je zasa rafinované. Spredu pekne pásiky, golierik, zozadu ľahučká transparentná látka, ktorá síce zahalí, no aj jemne odhalí.


Skromná fotka mojich modráskov. Dva láčiky, dva očné tieniky, jedna linka. Zdá sa to málo, lenže je to akurát. Trocha modrej na tvári alebo len modré nechtíky postačia na ten správny kúl efekt. A keď sa na nechtíkoch niečo nepodarí, opraví to "korektor" v modrom obale. Už len nech svieti to slniečko, aby v ňom tá modrá zažiarila.

Pekný deň!

8 komentárov:

  1. krásne vecičky a tie topánočky to je top, nádhera :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Naozaj sú krásnučké tie topánky a ešte aj dosť pohodlné na tú výšku ;)

      Odstrániť
  2. To námořnické tričko vypadá super, mám touhu si něco takového taky pořídit, ale pořád ne a ne narazit na něco v námořnickém stylu co by mi padlo do oka. A klobouček je krásný:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiež som prekvapená, ako ťažko sa dá kúpiť niečo v námorníckom štýle, pritom je to každoročná záležitosť, ktorá len tak nevyjde z módy...

      Odstrániť
  3. Jéé, to je nádhera, úplně miluju tuhle barvu na léto a ten klobouček je boží :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na to, že ja som nikdy na modrú nebola, si ju teraz dosť užívam :D

      Odstrániť
  4. Odpovede
    1. Taký milý je ten klobúčik, len si pýta dajakého kamaráta ;) Snáď mu zoženiem nejakého...

      Odstrániť