štvrtok 27. februára 2014

Vyjsť zo sprchy a nekrémovať, prosím!

Ahoj!

Recenzie sprchovacích gélov sa mi zdajú byť dosť zbytočné. Pochybujem, že by sa nimi niekto nejako zvlášť riadil, pretože som presvedčená, že väčšina z nás si sprcháč vyberá buď na základe vône alebo uprednostňuje niektorú značku. Predsa len, ani od neho veľa neočakávame - voňavé spríjemnenie sprchovania, primeranú penivosť a hlavne, nech nevysúša pokožku. S tým vysúšaním sa, samozrejme, dá niečo spraviť po sprche - dôkladne nakrémovať. Čo by ste však povedali na sprchovací gél, ktorý by vás od následného krémovania odbremenil. A nebolo by to mlieko do sprchy, ktoré treba tak či tak na už umytú pokožku natrieť a znova zmyť.

BALEA, KRÉMOVO-OLEJOVÁ SPRCHA S VÔŇOU PISTÁCIÍ

Ak čítate tento článok napriek tomu, že bude o sprchovacom géle, robíte dobre. Dozviete sa totiž o parádnom výrobku, ktorý dokáže nahradiť aj telové mlieko. Ja som sa naň nechala nalákať najmä kvôli pistáciovej vôni. Všetko pistáciové mám rada, dokonca aj pistáciovú Deli, ktorá žiadne pistácie neobsahuje. Platí to aj v prípade tohto sprcháča. Žiadne výťažky z pistácií v ňom nehľadajte, jediná (vlastne dve) pistácia je na jeho obale, vo vnútri je len "pistáciový" parfém. Osobne mi to nevadí, lebo aj sprcháčik aj tak krásne vonia, hoci len nejakou chemickou pistáciou (tá pravá totiť vôbec nevonia tak sladko). Obsahuje však olej z hroznových jadierok, ktorý je v starostlivosti o pokožku dosť obľúbený. Zároveň obsahuje glycerín, ktorý dokáže udržať pokožku vláčnu a zabraňuje jej vysušovaniu. A teraz prejdem k veci - tento sprcháč naozaj nevysušuje pokožku, po sprche sa nemusím krémovať a tento efekt som pozorovala ešte niekoľkokrát po pravidelnom používaní. Dlhodobo to nefunguje, avšak ak sa ponáhľate, musíte sa po sprche hneď obliecť, či ste tak unavená, že krémovanie by znamenalo ďalšiu pracovnú "šichtu", sprcháč perfektne poslúži. Má o niečo hutnejšiu, takú krémovejšiu konzistenciu, ale aj tak sa z fľaštičky ľahko vytláča. Výborne pení a pena je dosť hustá. Už pri samotnom sprchovaní cítim, že je k pokožke jemný a aj pod vodou ju zvláčňuje.
Musím priznať, že tak príjemný a fungujúci sprcháč som už dávno nemala, a to na ne ani nie som veľmi náročná. Jednoznačne ODPORÚČAM VYSKÚŠAŤ.





Komu by sprcháč nestačil, v DM k nemu majú aj telové mliečko. Spoločne môžu byť pre pokožku skvelá mňamka :)

Pekný deň!

2 komentáre:

  1. Balea sprcháče mám všeobecne celkom rada a tento vyzerá veľmi dobre :) až cítim tú vôňu :D

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som s ním nadmieru spokojná - krásne vonia, je krémový, nevysušuje, dokonca sa po ňom nemusím krémovať. A má vraj aj iné vône. To musím zistiť.

      Odstrániť