streda 20. novembra 2013

Sada štetcov BAMBOO (Zoeva) - recenzia

Krásny večer!

Nadišla trocha výnimočná chvíľa, na ktorú som si šetrila recenziu výnimočného produktu. Dnes totiž publikujem svoj stý článok na tomto blogu. Pre ostrieľané blogerky je to možno len dôvod na úsmev (pche, stý článok), ale zasa, keď je dôvod na oslavu, treba ho osláviť. Niežeby som si teraz otvárala fľašu vínka, postačí mi šálka čaju, ale tak trocha som hútala, o čom peknom by som ten jubilejný článok chcela napísať. Pôvodne to mala byť paletka Dior zo zimnej kolekcie, o ktorej som písala naposledy, ale napokon som sa rozhodla pre sadu štetcov Zoeva, ktorú som hodnú chvíľu obzerala na nete, kým som si ju zadovážila. A tak to mám najradšej - keď si po dlhom čase snívania niečo vytúžené kúpim. To je radosť dvojnásobná. Hlavne keď to potom aj svojou kvalitou prispeje k mojej spokojnosti.
Nebudem sa tu dnes veľmi rozpisovať, radšej nechám fotky hovoriť za seba. O štetcoch ste si mohli už voľačo prečítať aj v iných recenziách, ale mne nedalo nezverejniť aj vlastné foto a nepripísať svoj názor. Hlavne preto, že som s nimi veľmi spokojná.
Štetce som si objednávala na stránke Zoeva. Spracovanie objednávky prebehlo veľmi rýchlo, až na to, že nepresne. Okrem štetcov som si objednala aj jednu paletku, ktorú mi nedoručili a ani mi nikto nedal vedieť prečo. Túto situáciu tu nebudem riešiť, ale celý postup ma dosť prekvapil. Nič to, radosť zo štetcov mi to veľmi nepokazilo. Keďže som ich kúpu zvažovala dlhšie, bola som plná očakávaní.
Sada Bamboo evokuje prírodu, hoci nie je celkom z prírody. Vlákna štetcov sú syntetické, taklónové. (Viac sa o nich dočítate taktiež na stránke a je to celkom zaujímavé a krátke čítanie.) Na prvý pohľad však všetko pôsobí krásne prírodne - ľanové vrecúško, v ktorom je ľanový obal na štetce, bambusové rúčky. Štetce boli dodané zabalené jednotlivo. V balíčku som si našla aj brožúru s popisom štetcov (všeobecnú, ale celkom obsiahlu) a vizitku. Okrem toho každý štetec má na rúčke napísané, na aké použitie je primárne určený. Bolo príjemné každý štetec vybrať a uložiť si ho do obalu. V sade ich je 12 a pekne pokryjú potrebu štetcov na kompletné líčenie. Ich kvalita ma milo prekvapila, sú neskutočne jemné, čo som naozaj od umelého vlákna nečakala. Predovšetkým ma prekvapil štetec na púder, ktorý z púdra spraví skutočný jemnulinký poprašok. Nehovorím, že všetky sú dokonalé. Štetec na mejkap mi zatiaľ zanecháva stopy ťahov na tvári, ale môže to byť spôsobené tým, že momentálne používam redšie mejkapy, ktoré je lepšie nanášať a rozotierať prstami. Štetec na očnú linku ma nezaujal vôbec a nemám veľmi chuť ho ani vyskúšať. Mám totiž svoje dva dokonalé štetce, ktoré len tak niečo neprekoná. No a ešte vejárovitý štetec. Tento typ nezvyknem veľmi používať, ale v tomto prípade som už mala aj lepšie. Nejako mi bamboo fan brush nesadol. Toto však nie je prekážkou k tomu, aby som štetce neodporúčala. Od prvého použitia som s nimi spokojná, pracuje sa s nimi veľmi dobre a odvádzajú peknú prácu. Za cenu 30 eur som si asi ani nemohla vybrať lepšie, hoci ešte pred nejakým polrokom stáli okolo 23 eur.

Všetko pekne zabalené v plátenom vrecúšku.
Obsah celého balíčka.
Plátené puzdro.
Štetce boli zabalené jednotlivo.
Štetce úhľadne uložené v puzdre.

Každý štetec má na rúčke napísané, na čo slúži.
Takto krásne sa dá puzdro zabaliť.

Skvelá brožúrka s popisom štetcov.
Brožúrka z druhej strany.
Powder - štetec na nanášanie púdra.
Buffer - krásne s ním rozotriete mejkap akejkoľvek konzistencie.
Blush - kopíruje tvar tváre pri nanášaní lícenky.
Foundation - štetec na mejkap.
Fan - nanesiete ním púder, ale aj rozjasňovač.
Concealer - štetec na korektor.
Crease - nanesie tmavší očný tieň do oblúka viečka a rozotrie tiene dostratena.
Shader (väčší) - na nanášenie očných tieňov.
Shader (menší) - na detailnejšie nanášanie očných tieňov.
Eye blender - skvelý na vytieňovanie prechodov očných tieňov.
Liner - pomôže vytvoriť precíznu očnú linku.
Lip - štetček na nanesenie rúžu i balzamu na pery.
Poznáte štetce Zoeva? Čo hovoríte na túto Bamboo sadu? Tiež sa vám páči tak ako mne?

Pekný večer!

10 komentárov:

  1. Krásne a praktické :) Tiež uvažujem nad kúpou, asi poprosím Ježiška :D
    BORNtoLIVEmyLIFE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Určite odporúčam. Ako píšeš, sú krásne a praktické, okrem toho za dobrú cenu a skvele sa s nimi pracuje. Určite nie sú top, ale sú skvelé :)

      Odstrániť
  2. Tiež už dlhšie zvažujem nad kúpou ale zatial som tieto štetce videla iba na anglickej stránke na slovenskej ani českej som ich nenašla , mohla by som sa spýtať že z akej stránky si ich objednávala ? :) a ked tak prosím pošli :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Aj ja keď som objednávala štetce, tak som si objednala sadu štetcov plus ceruzku na oči a zrazu mi prišiel mail, že moja objednávka(ceruzka na oči) bola vybavená, tak som si to hneď obtelefonovala a našťastie to opravili a poslali nakoniec oba objednané výrobky- aj sadu štetcov aj ceruzku...lebo platiť 5eurové poštovné, by sa mi kvôli jednej ceruzke, to by ma fakt naštvalo...

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahojte,kde by sa dala sada kúpiť?na stránke zoeva nie je.ďakujem :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som prekvapená, že na stránke o sade už nie je ani zmienka :( Ja som si ju objednávala odtiaľ. Skús ich kontaktovať a zistiť, či sadu ešte budú mať v ponuke. Na nemeckej stránke ich majú: http://www.zoeva-shop.de/bamboo-set/a-8000259/

      Odstrániť
  5. Ahoj,ďakujem.vraj už nie su v ponuke.že som sa ja skôr nerozhodla pre tieto štetce :) no keď si to prepočítam z nemecka + pošta,tak si môžem kúpiť aj tie nové zoevácke...idem šetriť :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je škoda :( No ale ja som rada, že som dlho neváhala, lebo by mi bolo ľúto, keby som ich nemala. Tie nové sa mi však veľmi páčia, až na tú cenu... :)

      Odstrániť
  6. Odpovede
    1. Vyššie píšem, že som ich kúpila za 30€, hoci niekedy boli lacnejšie. Ale vraj sa u nás už nedajú kúpiť :(

      Odstrániť