nedeľa 10. novembra 2013

Balea sérum na vlasy. Hmmm. Not bad.

Ahoj!

So svojich vlasových problémov sa tu celkom rada vyznávam. A budem pokračovať. Odkedy som vyskúšala bezsilikónové šampóny Balea, stav mojich vlasov sa dosť zlepšil. Lenže medzičasom sa mi nahromadilo pár iných šampónov, ktoré som nestihla spotrebovať, tak som sa znova vrátila k silikónom. Zrejme to nebolo dobré rozhodnutie, lebo si všímam zasa suché končeky vlasov. Je to ako začarovaný kruh. Dúfam, že keď sa vrátim k baleáckym bez S., znova sa to všetko zlepší.
Po počiatočnej eufórii spomínanými šampónmi som si okamžite zadovážila aj vlasový olejček Glatt + Glanz intensiv serum (intenzívne sérum pre hladké a žiarivé vlasy), taktiež Balea. Začnem opisom prvej reakcie po jeho použití: do dlane som si nastriekala malé množstvo olejčeka, vmasírovala do suchých vlasov, zvyšky oleja v dlaniach som donekonečna ovoniavala a vychutnávala som si príjemný pocit z hebkých vlasov. Presne takto to bolo. Ale zostal mi ten pocit dodnes?
 Olejček je zabalený vo veľmi spratnej a peknej umelohmotnej fľaštičke s pumpičkovým aplikátorom. Čo sa týka obalu, tak ten ma dosť oslovil, pretože sa pohodlne drží v ruke, pumpička je pri takomto výrobku mimoriadne praktická a celkovo je mi toto balenie sympatické. Obsah ma upútal rovnako. Už po prvom použití sa mi vlasy zdali byť krásne hebké, stále som si ich musela chytať, tak mi to bolo príjemné.
Ako napovedá názov výrobku, nejde prvotne o olejček, ale o intenzívne vlasové sérum. Pri streknutí do dlane sérum vypadá ako jemný suchý olej, preto ho rada volám "olejček". Že to nie je stopercentný olej pochopíte, keď nikde nevidíte ani necítite mastnotu. Sérum jednoducho nanesiete do vlasov, premasírujete, hotovo. Môžete sa tešiť s vyživených vlasov. Pri jeho používaní som dokonca nezaznamenala rýchlejšie mastenie vlasov. Ak sa mi stalo, že na druhý deň po použití tohto séra bolo vlasy zasa o niečo suchšie, naniesla som ho znova. Napriek tomu vlasy nepremastil, len pekne vyživil, zjemnil a skrášlil. Vyzerá to na malý zázrak, nie?
 V opisovaní chvál budem pokračovať. Ešte som vám nepovedala o jeho úžasnej vôni. Vonia totiž pekne sladko-ovocne, ale nie je to nič prehnané. Škoda len, že tá vôňa na vlasoch nezostáva, alebo som si to len nevšimla.
Sérum používam pár týždňov a som s ním veľmi spokojná. Do vlasov si ho dávam vždy po umytí, keď sú také polosuché, prípadne ešte na druhý deň. Mám dlhé vlasy, na ktoré mi stačia tri stlačenia pumpičky. Na jedno stlačenie vyjde dosť malé množstvo (ako vidíte na obrázku nižšie), preto si potrebné množstvo môžem jednoducho prispôsobiť svojim potrebám.
(Sérum som musela vyfotiť na papieriku, na ruke ho vôbec nebolo vidno.)
Nebolo by však všetko také skvelé, keby to nemalo nejaký malý zádrheľ. Na ten som narazila včera. Sérum som použila tak ako doteraz, večer pred spaním som ho naniesla do presušených vlasov, zrolovala do slimáčika a ráno ma mala čakať pekne zvlnená hebká hriva. Čakali ma však obyčajné celkom suché vlasy. Nechápem... Dúfam, že to bolo len nejaké nedorozumenie a sérum bude naďalej fungovať tak ako doteraz.
Výrobok určite odporúčam, ale upozorňujem, že na veľmi suché vlasy asi stačiť nebude. Najlepšiu službu spraví normálnym a mierne suchým vlasom. V mojom prípade funguje najlepšie v kombinácii s bezsilikónovými šampónmi Balea.
Máte s týmto vlasovým sérom skúsenosť? Ako fungovalo na vašich vlasoch?

Pekný deň!

3 komentáre:

  1. No to sa stáva aj mne že niečo mi funguje a potom to prestane fungovať:( ja mam teraz opať olejček z Avonu s marockym olejom a striedam ho s kokosovym olejom a vlasy sú fakt super teraz:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Super, si ďalšia, ktorá je spokojná s používaním kokosového oleja. Ja som si s ním dala teraz trocha pauzu, lebo sa mi nakopilo dosť kozmetiky, ale keď niečo miniem, zasa idem na ten kokosový zázrak :)

      Odstrániť
  2. ktovie preco to prestalo:(

    Pozyvam na giveaway o GUCCI RUSH,75ml tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/10/najlepsia-giveaway-ever.html

    OdpovedaťOdstrániť